چرا والدين به بچه ها باج ميدند؟

12 آذر 1395 ساعت 9:11

باج دادن يكي از فوري و قابل پيش بيني ترين رفتارهاي والدين در مقابل بچه هاست. اين باجها در قالب رها كردن قوانين خانه و اصول رفتاري(اسان گيري بيجا)، دادن پول و ديگر منابع مادي خارج از ظرفيت فرزند و يا خود والد، و پذيرفتن رفتارها و نظريات نه چندان درست فرزند و يا فرزندان داده ميشوند.


به گزارش پایگاه خبری اوشیدا: به نقل از وبلاگ سیستان: باج دادن يكي از فوري و قابل پيش بيني ترين رفتارهاي والدين در مقابل بچه هاست. اين باجها در قالب رها كردن قوانين خانه و اصول رفتاري(اسان گيري بيجا)، دادن پول و ديگر منابع مادي خارج از ظرفيت فرزند و يا خود والد، و پذيرفتن رفتارها و نظريات نه چندان درست فرزند و يا فرزندان داده ميشوند.

نتيجه اين باج دهي ناتواني و معلوليت بيشتر فرزند، از بين رفتن انگيزه و توان فرزند در مشخص و دنبال كردن اهداف زندگي، و پر توقعي و توجيه تنبلي و تن پروري خود فرزند است.

اما دلايل باج دهي والدين به يك و يا تركيبي از موارد ذيل باز ميگردد:
۱. احساس مسئوليت يك والد و گاها هر دو در مقابل فرزند، وقتي والدين طلاق گرفته باشند
۲. احساس مسئوليت يك والد در مقابل فرزند، وقتي والد ديگر بي عرضه و يا از نظر رواني ناتوان و مريض باشد
۳. رفتار پرخاشگرانه و يا خسته كننده فرزند (بيش فعالي، كودك نا ارام، شخصيتي) بطوري كه والد، ديگر مستاصل شده باشد
۴. احساس مسئوليت والد در مقابل فرزند ناتوان در رسيدن به اهداف سني (پيدا كردن شوهر و يا زن، پيدا كردن كار، اتمام تحصيلات)

والد باج ده والديست كه همواره در اتش احساس گناه و عذاب وجدان ميسوزد و هيچ ميزان از باج دهي ابي بر اتش سعي و تلاش بي فرجام او نخواهد بود. بلكه بر عكس بر ميزان معلوليت و بد رفتاري فرزند افزوده و موجب مشكلات عديده اي نيز ميگردد.

جامعه اگاه جامعه سالم

انتهای پیام //


کد مطلب: 55858

آدرس مطلب: https://www.oshida.ir/vdcaaanm.49nmm15kk4.html

اوشیدا
  https://www.oshida.ir