پایان ماموریت یک میلیون دلاری آشپزی در مریخ

خبرگزاری ايسنا , 23 مرداد 1392 ساعت 9:18

اوشیدا: ماموریت پژوهشی یک میلیون دلاری ناسا به پایان خود نزدیک شده و شش فضانورد ماموریت پس از چهار ماه در حال آماده‌سازی برای فرود به سطح زمین از دامنه‌های یکی از آتشفشانهای هاوایی هستند.


به گزارش پایگاه خبری اوشیدا: این گروه مدت ۱۲۰ روز را در یک زیستگاه گنبدی ژئودزیک در آتشقشان مونالوآ زندگی کرده و بر روی زمین‌های خشک گدازه با لباس فضایی حرکت می‌کردند.

هدف اولیه ماموریت HI-SEAS که هزینه آن توسط برنامه پژوهش انسانی ناسا، دانشگاه هاوایی و کرنل تامین شده، بررسی چگونگی زندگی و پخت غذا در محیطی شبیه مریخ بوده است.

آنگلو ورمولن، ‌فرمانده این ماموریت اظهار کرد که برخی از غذاهای موفق در این ماموریت شامل سوپ برش روسی، طاجین مراکش، انچیلادا و سوپ چاودر دریایی بودند.

به گفته ورمولن، در حالت کلی ایده استفاده از سبزیجات خشک و منجمد به طور روزانه برای اکثر غذاها موفقیت‌آمیز بوده است.

امروز(سه‌شنبه) این گروه قرار است زیستگاه خود را ترک کرده و به همراه دستور غذاهای ایده‌آل برای ماموریت‌های آینده به مریخ از سفر خیالی خود به فضا به سطح زمین بازگردند.


کد مطلب: 11342

آدرس مطلب: https://www.oshida.ir/vdcauen6.49n6y15kk4.html

اوشیدا
  https://www.oshida.ir