بهترین نوع نان برای افراد چاق و دیابتی

باشگاه خبرنگاران , 22 ارديبهشت 1393 ساعت 14:08

اوشیدا: نان‌ها مواد غذایی مناسبی هستند و نگهداری آ‌ن‌ها هم باید در مکانی مناسب باشد.


به گزارش پایگاه خبری اوشیدا: دکتر پیام فرهبخش متخصص تغذیه گفت: استفاده از جوش شیرین در نان می‌تواند مشکلات متفاوتی اعم از، از بین بردن ویتامین‌های گندم و مشکلات گوارشی را برای افراد داشته باشد، به همین دلیل توصیه می‌شود خمیر مایع جایگزین جوش شیرین شود.

وی افزود: بهترین نوع نان برای افراد چاق و دیابتی نان سبوس دار، سنگک، بربری و نان جو است و استفاده از نان سفید به دلیل سبوس فراوان به خصوص در افرادی که بیماری کلیوی دارند، توصیه نمی‌شود.

وی ادامه داد: از نگهداری نان در روزنامه و نایلون و یخچال خودداری کنید و برای نگهداری آن بهتر است از فریزر استفاده کنید، چرا که دمای یخچال باعث رشد قارچ و باکتری می‌شود


کد مطلب: 26554

آدرس مطلب: https://www.oshida.ir/vdcbasb5.rhb0spiuur.html

اوشیدا
  https://www.oshida.ir