معاون غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی زابل:

درج نشانگر رنگی روی برچسب مواد خوراکی الزامی است

22 مهر 1398 ساعت 8:39

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی زابل گفت: غذا از ابتدایی ترین نیازهای انسانی است و نقش اساسی در بهبود وضعیت جسمی افراد دارد.


عبدالحسین میری در گفتگو با پایگاه خبری اوشیدا گفت: با توجه به سیاستهای وزارت بهداشت در خصوص اطلاع رسانی و افزایش فرهنگ مصرف کنندگان مواد غذایی، سازمان غذا و دارو اقدام به تدوین دستورالعمل درج "نشانگر رنگی تغذیه ایی " برروی محصولات غذایی و آشامیدنی کرده است. وی اضافه کرد: ایران جز معدود کشورهایی می باشد که نسبت به اجرای این طرح بر روی محصولات غذایی اقدام کرده است. معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی زابل در ادامه داد : نصب این نشانگر جهت افزایش آگاهی مصرف کنندگان و اصلاح الگو مصرف جامعه بر روی برچسب مواد خوراکی الزامی می باشد. دکتر میری هدف از نصب این بر چسب را بر روی مواد غذایی، کمک به مصرف کننده جهت شناسایی ویژگی های محصول جهت استفاده عنوان کرد و افزود: در این نشانگر میزان قند، چربی و نمک را با سه رنگ قرمز ، زرد و سبز مشخص کرده اند که رنگ قرمز نشان دهنده میزان بالای ترکیب بیش از حد مجاز است و رنگ زرد نیز نشان دهنده میزان متوسط و همچنین رنگ سبز مقدار کم و مجاز، که هر چه نشانگر سبز بیشتر باشد محصول سالم تر است. انتهای پیام/


کد مطلب: 68225

آدرس مطلب: https://www.oshida.ir/vdccpiqe.2bq4i8laa2.html

اوشیدا
  https://www.oshida.ir