معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زابل:

بیش از 36 هزار کودک 2 تا 5 سال منطقه سیستان تحت پوشش برنامه مکمل یاری ویتامین A قرار می گیرند

31 شهريور 1399 ساعت 19:21

جواد اکبری زاده گفت:کسانی که کودک ۲تا ۵ سال دارند می توانند با مراجعه به خانه بهداشت در روستا و پایگاه های سلامت در سطح شهر جهت تجویز کپسول ژله ای مکمل ویتامین A اقدام کنند.


جواد اکبري زاده معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زابل در گفت و گو با پایگاه خبری اوشیدا گفت: بحران ناشی از بیماری کووید-۱۹ پیامدهای نامطلوبی از جمله افزایش بیکاری، کاهش درآمد و توانائی خرید مواد غذایی خانوار و در نهایت ناامنی غذایی در جامعه را به همراه داشته است.

ویافزود: همچنین تبعات اقتصادی ناشی از بیماری کووید-۱۹ وضعیت تغذیه گروهای آسیب پذیر بویژه کودکان زیر ۵ سال را به خطر انداخته است.

کبری زاده بیان کرد: با توجه به نقش ویتامین A در تنظیم و تقویت سیستم ایمنی بدن پیشگیری از ابتلاء به بیماری های تنفسی و کووید۱۹ و کاهش مرگ و میر ناشی از آن در کودکان زیر ۵ سال سازمان جهانی بهداشت و صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف)، دریافت مگادوز ویتامین A برای کودکان زیر پنج سال به ویژه در مناطقی که کمبود این ویتامین یکی از مشکلات تغذیه ای می باشد را توصیه می کند.

وی خاطر نشان کرد: دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با همکاری یونیسف مقدمات اجرای طرح مکمل یاری مگادوز ویتامین A را در برخی مناطق نا امن غذایی فراهم کرده است.

وی گفت: با توجه به این شرایط و همکاری دفتر بهبود تغذیه جامعه یکی از دانشگاه های منتخب اجرای طرح مگادوز ویتامین A برای کودکان زیر پنج سال، دانشگاه علوم پزشکی زابل و منطقه سیستان می باشد.

وی همچنین اظهار کرد: در این طرح بیش از ۳۶ هزار کودک ۲۴ تا ۵۹ ماهه شناسایی شده اند که یک عدد کپسول ۲۰۰,۰۰۰ واحد بین المللی ویتامین A در دو نوبت به فاصله ۶ ماه دریافت می کنند.

اکبری زاده تصریح کرد: کسانی که کودک ۲تا ۵ سال دارند می توانند با مراجعه به خانه بهداشت در روستا و پایگاه های سلامت در سطح شهر جهت تجویز کپسول ژله ای مکمل ویتامین A اقدام کنند.

انتهای پیام/


کد مطلب: 71604

آدرس مطلب: https://www.oshida.ir/vdchk-nq.23nzvdftt2.html

اوشیدا
  https://www.oshida.ir