کارشناس سیاسی:

حماسه نهم دی‌ماه در حقیقت نقطه پایانی بر فتنه ۸۸ بود

12 دی 1402 ساعت 2:12

کارشناس سیاسی گفت: فتنه ۸۸ یک مقطعی بود که انقلاب یاران خودش را پالایش کرد و حماسه نهم دی‌ماه در حقیقت نقطه پایانی بر فتنه ۸۸ بود.


علی کارگر در گفتگو با خبرنگار اوشیدا بیان کرد: حماسه نهم دی‌ماه در حقیقت نقطه پایانی بر فتنه ۸۸ بود که از پیچیده‌ترین فتنه‌ها در تاریخ انقلاب اسلامی ایران و حتی در بسیاری از کشورهای دیگر است و با موفقیت جمهوری اسلامی ایران توانست از این فتنه سخت عبور کند.

وی افزود: هدف از فتنه ۸۸ سرنگونی نظام جمهوری اسلامی ایران از طریق ایجاد یک انقلاب مخملی که محصول نظریات جدید در انقلاب‌ها که جوزف‌نای آن را نمایندگی می‌کرد و در بخشی از کشورها مثل گرجستان و کشورهای آسیا میانه اتفاق افتاده بود و این تجربه به همراه آموزه‌های جدید در ایران پیاده شد و یک جنگ شناختی تمام‌عیار برای تغییر مدیریت افکار مردم ایران در پیش گرفته شد.

این تحلیلگر مسائل سیاسی تأکید کرد: فتنه ۸۸ یک مقطعی بود که انقلاب یاران خودش را پالایش کرد و نظام می‌توانست و می‌تواند مبتنی بر آن اصل نظام را قضاوت کند و در واقع ماهیت فتنه ۸۸ یک جنگ تمام‌عیار از نوع و جنس ترکیبی بود که در این نوع جنگ‌ها، رسانه‌ها محور جنگ هستند و امروز این جنگ‌ها مؤثرتر از قبل باشد و رسانه‌ها تأثیرگذاری بیشتری داشته باشند چرا که در فتنه ۸۸ نظام توانست مدیریت رسانه‌ها را داشته باشد.

این مدرس دانشگاه با اشاره به اهداف دشمن در فتنه ۸۸ تصریح کرد: نقطه تمرکز دشمن در فتنه ۸۸ مدیریت افکار، احساسات و تصمیمات مردم بود و جمهوری اسلامی ایران یکی از مردمی‌ترین پشتوانه‌ها را در دنیا داشته و دارد و رمز عبور انقلاب از فتنه‌های سخت که طی ساله‌های ۵۷ تا ۸۸ طی کرده بود همین پشتوانه مردمی بود که باهدف گرفتن پشتوانه مردمی و قراردادن مردم مقابل حاکمیت، فتنه ۸۸ طراحی شد و اصل هدف دشمن در نهایت براندازی بود.

کارگر ادامه داد: ابزار دشمن در این جنگ نرم از رسانه گرفته تا شخصیت‌ها و خواص، تریبون‌دارها، افراد صاحب نبود و تأثیرگذار بود تا بتوانند مردم را در مقابل نظام و حاکمیت قرار دهند که البته عده‌ای که چه در خارج و داخل کشور طراح صحنه بودند و به‌عنوان سران فتنه شناخته می‌شدند، حقیقت برایشان روشن بود و باهدف براندازی در مقابل نظام ایستادند و هرگز به مسیر انقلاب باز نگشتند و همچنان در مسیر انحراف و ضدیت با انقلاب اسلامی قرار دارند و همان کسانی بودند که هنوز انتخابات و شمارش آرای تمام نشده بود اعلام پیروزی کردند.

وی ادامه داد: حماسه نهم دی‌ماه و حضور عاشورایی مردم حماسه‌ساز و ولایت‌مدار ایران اسلامی در راهپیمایی ۹ دی‌ماه ۱۳۸۸ نقطه عطفی در تاریخ انقلاب و برگ زرین دیگری در افتخارات مرد و زن ایرانی به‌حساب می‌آید.

این کارشناس سیاسی با اشاره به پاسداشت یوم‌الله ۹ دی تأکید کرد: پاسداشت بصیرت ملت در خنثی‌سازی توطئه آمریکایی و صهیونیستی است. ۹ دی نباید فراموش شود؛ چرا که یکی از فتنه‌های دشمن این است که برخی مناسبت‌های مهم و تاریخ‌ساز به فراموشی سپرده شود.

انتهای خبر/


کد مطلب: 75746

آدرس مطلب: https://www.oshida.ir/vdciqyay.t1aw52bcct.html

اوشیدا
  https://www.oshida.ir