داخلی آرشيو خبر صفحه 
امتیاز مثبت 
۰
 
ورزش سیستان در سایه بی تدبیری/عدم استقبال دولت و بخش خصوصی از استعداد های ورزشی
کد مطلب: ۶۸۱۳۳
تاریخ انتشار:شنبه ۱۳ مهر ۱۳۹۸ ساعت ۱۱:۳۹
عدم وجود امکانات در بسیاری از سالن های ورزشی منطقه سیستان باعث کمرنگ شدن استعداد های ورزشی شده است.
ورزش سیستان در سایه بی تدبیری/عدم استقبال دولت و بخش خصوصی از استعداد های ورزشی
به گزارش پایگاه خبری اوشیدا؛ بسیاری از کارشناسان عدم پیشرفت ورزش منطقه سیستان را ناشی از مدیریت ضعیف آن می دانند که در برهه های حساس زمانی از غافله عقب مانده و ورزشکاران را نا امید روانه مسابقات مهم ورزشی می کنند.
ضعف مدیریت را می توان در اداره ورزش و جوانان هر شهرستان این خطه از استان سیستان و بلوچستان به وضوح مشاهده کرد ، جایی که ورزشکاران همواره از عدم امکانات نارضایتی دارند.
در بین ادارات ورزش و جوانان شمال استان تنها زهک را می توان پیشتاز در ارائه امکانات ورزشی دانست، منطقه ای که امروز به مهد کبدی و کشتی استان تبدیل شده است.





به گفته شیخی رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان زهک اگر ورزشکاران امکانات مناسبی پیش روی خود ببیند با علاقه بیشتری ورزش مورد نظر خود را دنبال می کنند.
وی همچنین افزود: زهک سالن کشتی ، کبدی ، بسکتبال و والیبال را در کنار فوتسال را با بالاترین امکانات در اختیار دارد که این عامل در رشد ورزشکاران این شهرستان بی تاثیر نبوده است.
ضعف در بدنه ورزش منطقه سیستان آنقدر مشهود است که پیشتر رئیس هیات فوتبال شهرستان نیمروز به دلیل عدم توجه مسئولین به ورزشکاران از سمت خود استعفاء کرد.
دادخدا غفاری مدیر مستعفی هیات فوتبال شهرستان نیمروز در خصوص عدم وجود امکانات به خبرنگار اوشیدا گفت: ورزش ضامن سلامتی انسان ها به شمار میرود که در دین مبین اسلام نیز به آن تاکید ویژه ای شده است.
وی افزود: در همین رابطه نیز به طور کل در بدنه ورزش کشور مشکلاتی وجود دارد که آن مشکلات به شهرهای کوچکی همچون منطقه سیستان نیز نفوذ کرده است.
غفاری گفت: از آنجایی که ورزشکاران سیستان علاقه بی مثالی در ورزش کبدی و فوتسال دارند همواره با عدم وجود امکانات رو به رو هستند که این مسئله باعث شده است تا مهد کبدی ایران نمایندگان کمی در تیم ملی داشته باشد.
وی خاطر نشان کرد: ورود بخش خصوصی به ورزش می تواند تحول عظیمی در رشته های مختلف ورزشی به وجود آورد که این مسئله در منطقه با استقبال رو به رو نمی شود.
غفاری همچنین تصریح کرد: مثلا در چهار شهرستان منطقه سیستان استخر شنا وجود ندارد که جوانان مجبورند برای انجام این ورزش در یک ماه از سال که رودخانه های فصلی پر آب می شوند به ورزش شنا بپردازند.





انتهای پیام/
Share/Save/Bookmark