طرز تهیه اشکنه کشته
مواد لازم:
زردآلو خشک شده(کشته) به مقدار لازم
روغن حیوانی به مقدار لازم
پیاز یک عدد
نمک و زرد چوبه به مقدار لازم
آب به مقدار لازم
طرز تهیه:
کشته ها(زردآلو های خشک شده)را از قبل خوب شسته و له می کنیم پیاز را با روغن حیوانی سرخ و زرد چوبه را اضافه می کنیم و بعد کشته ها ی له شده و آب را داخل مواد ریخته و خوب هم می زنیم تا
جوش خرده و جا بیفتد .
در آخر سرو نموده و تزیین می نمایم
در قدیم مردم سیستان در ایام ماه مبارک رمضان در موقع سحر از این
اشکنه استفاده می کردند چون تشنگی را کم می کند.