داخلی آرشيو خبر صفحه اجتماعی
امتیاز مثبت 
۰
 
کارشکنی دولت در تحقق اینترنت ملی گریبان‌گیر امنیت کشور می‌شود/ وابستگی ۱۰۰ درصدی اینترنت ایران به خارج
کد مطلب: ۷۳۷۴۱
تاریخ انتشار:شنبه ۸ خرداد ۱۴۰۰ ساعت ۱۰:۰۳
جلیلی گفت: اتفاقات امنیتی که در چند سال گذشته رخ‌داده است از طریق سکوهای اینترنت بین‌المللی و غیرمجاز خارجی پشتیبانی شده است، به طوری که صد درصد بستر اینترنت امروز ایران تحت حاکمیت کشور‌های متخاصم بوده و روزبه‌روز فعالیت کاربران ایرانی در این فضا موجب نابودی فرهنگ و کیان ملت ایران شود.
کارشکنی دولت در تحقق اینترنت ملی گریبان‌گیر امنیت کشور می‌شود/ وابستگی ۱۰۰ درصدی اینترنت ایران به خارج

به گزارش  اوشیدا رسول جلیلی، عضو شورای عالی فضای مجازی کشور در گفت‌وگو با صبح توس، با بیان اینکه پیش‌نویس‌ها و طرح‌های راهبردی ارائه شده از سوی وزارت ارتباطات جز وقت‌کشی و به تعویق انداختن روند تحقق شبکه ملی اطلاعات نتیجه دیگری ندارد، اظهار کرد: شورای عالی فضای مجازی بنا بر تدابیر حسن روحانی، رئیس شورای عالی فضای مجازی دیگر رمقی برای مقابله با کارشکنی در حوزه توسعه شبکه ملی اطلاعات ندارد.

وی افزود: طی چند سال اخیر تعداد زیادی پیش‌نویس و طرح آماده در صف انتظار برای تأیید توسط رئیس شورای عالی فضای مجازی قرار گرفت که هر وقت زمان تأیید و تصویب آن‌ها رسیده، کارشکنی‌ها و بهانه‌های متعددی صورت گرفته است.

عضو شورای عالی فضای مجازی تصریح کرد: صد درصد بستر اینترنت امروز ایران تحت حاکمیت کشور‌های متخاصم بوده و روزبه‌روز فعالیت کاربران ایرانی در این فضا موجب نابودی فرهنگ و کیان ملت ایران شود.

وی افزود: دولت دوازدهم به بهانه‌های مختلف همچون انتخابات و مذاکرات هیچ‌وقت عزم خود را برای حل مسئله شبکه ملی اطلاعات جزم نمی‌کند.

جلیلی با بیان اینکه سکوی پرتاب شبکه ‌ملی اطلاعات جمهوری اسلامی ایران برای همه‌گیر شدن و پیشرفت این طرح وجود دارد گفت: زیرساخت شبکه ملی اطلاعات به دلیل کارشکنی‌های صورت گرفته در روند اتصال این شبکه به اینترنت ملی، یک اصل بوده که از دید متولیان امر مغفول مانده است.

وی افزود: تبعات مخالفت رئیس‌جمهور و وزیر ارتباطات در پیاده‌سازی اینترنت ملی گریبان‌گیر امنیت کشور می‌شود چراکه اتفاقات امنیتی که در چند سال گذشته رخ‌داده است از طریق سکوهای اینترنت بین‌المللی و غیرمجاز خارجی پشتیبانی شده است؛ حمله به مجلس یکی از این مخاطرات است که 90 درصد بازتاب این اتفاق از آن‌طرف مرزها در شبکه‌های مجازی بازتاب پیداکرده است.

عضو شورای عالی فضای مجازی تصریح کرد: مادامی‌که وزارت ارتباطات، شبکه ملی اطلاعات را به‌صورت عینی باور نداشته، تصمیمی برای حل آن اتخاذ نکرده و اعتقادی به اقتدار جمهوری اسلامی در این فضا نداشته باشد بقیه حرف‌ها به نحوی آب در هاون کوبیدن است.

وی با اشاره به حضور مسئولان در شبکه‌های مجازی خارجی ازجمله کلاب هاوس افزود: حضور مسئولان در کلاب هاوس ازخودبیگانگی است و این ازخودبیگانگی وقتی توسط مسئول اتفاق می‌افتد، خودزنی به‌حساب می‌آید که یک جلودار که روی صندلی جلوداری نشسته است از ریل بیگانه برای حرف زدن استفاده کند.

جلیلی خاطر نشان کرد: مگر ما امکان حرف زدن در فضای مجازی با مخاطبین و دوستان و مردم خود را نداریم؟ مثلاً ممکن بود چند دهه قبل فقط صداوسیما این امکان را داشته باشد اما امروز این‌همه ابزار، امکانات و سمینار مجازی بومی در دسترس عموم قرارگرفته است.

وی افزود: وزارت ارتباطات تمام زیرساخت‌های لازم برای برقراری جلسات و گفت‌وگو با مردم را دارد ولی سؤال اینجاست که چگونه ممکن است وزیر ارتباطات جمهوری اسلامی این زیر‌ساخت‌‌ها را رها کرده و در مسیر سعادت کشورهای متخاصم و خودباختگی در بستر فضای مجازی خارجی برنامه های خود را بیان کند؟

عضو شورای عالی فضای مجازی با بیان اینکه مسئولان رده‌بالای دولت بیلبورد تبلیغاتی غرب در جامعه هستند تأکید کرد: نگاه به بیرون مسئولان پیش‌زمینه ترویج غرب‌گرایی و خودکم‌بینی را در جامعه فراهم می‌کند، اکنون با همان نگرشی که در مقطعی می‌گفتند ما شبکه ملی اطلاعات را برای چه می‌خواهیم و همین اینترنت برای ما کافی است؛ با توسعه و تحقق شبکه ملی اطلاعات و اینترنت ملی مخالفت می‌کنند تا به نحوی دیگران بسازند و توسعه بدهند ما هم استفاده کنیم.

انتهای پیام/

Share/Save/Bookmark