داخلی آرشيو خبر صفحه 
امتیاز مثبت 
۰
 
" اشتغال " حلقه مفقوده جوانان در بزرگترین استان کشور/ وقتی حتی از کسب و کار های کوچک هم حمایت نمی شود
کد مطلب: ۷۴۲۰۹
تاریخ انتشار:شنبه ۱ آبان ۱۴۰۰ ساعت ۰۸:۵۷
در سال های اخیر به دلیل کم مهری مسئولان و همچنین از دست رفتن برخی از مشاغل بومی به دلیل شرایط آب و هوایی نیمی از جوانان سیستان و بلوچستان برای یافتن شغل به استان های دیگر مهاجرت کرده اند.
" اشتغال " حلقه مفقوده جوانان در بزرگترین استان کشور/ وقتی حتی از کسب و کار های کوچک هم حمایت نمی شود
به گزارش اوشیدا؛ وجود نیروی انسانی جوان بزرگترین سرمایه سیستان و بلوچستان است که کمتر استانی از آن برخوردار است.

نیروی انسانی جوان همواره با استفاده از قدرت جوانی و ذهن خلاق در انجام فعالیت های شغلی و کاری موفق تر از سایر افراد می تواند عمل کند.

به همین دلیل سیستان و بلوچستان یکی از مهمترین استان های پر استعداد برای ایجاد کارگاه و های کوچک و بزرگ است که می تواند سرانه تولید داخل را به حد قابل قبولی افزایش دهد.

این در حالیست که در سال های اخیر به دلیل کم مهری مسئولان و همچنین از دست رفتن برخی از مشاغل بومی به دلیل شرایط آب و هوایی نیمی از جوانان این استان برای یافتن شغل به استان های دیگر مهاجرت کرده اند.


شغل داریم اما حمایت نمی شویم


مهراله ریگی یکی از کارآفرینان سیستانی در همین رابطه به خبرنگار ما گفت: در سال های گذشته به دلیل ایجاد اشتغال در بین جوانان و همچنین کسب درآمد مزرعه پرورش شترمرغ ایجاد کردیم.

وی افزود: شترمرغ حیوانی قدرت مند است که با شرایط آب و هوایی شمال سیستان و بلوچستان سازگاری مناسبی دارد اما در سنین پایین تر نیاز به مراقبت ویژه هم دارد.

ریگی تصریح کرد: اما مشکلات بسیاری پیش پای تولید کنندگان وجود دارد که از مسئولان می خواهیم تا در سال تولید، پشتیبانی و مانع زدایی ها این مشکلات را از سر راه کارآفرینان بردارند.

وی گفت: مهم ترین معضلی که پرورش شترمرغ با آن مواجه است استقبال پایین شهروندان سیستانی از گوشت این پرنده است، مسئولان استانی می توانند با قرارداد های دولتی با ادارت و حتی مدارس شبانه روزی بخشی از گوشت تولیدی ما را خریداری کنند تا هر دو طرف سود کرده باشند.



برنامه های ویژه اشتغالزایی در آینده نزدیک


حبیب الله دهمرده نماینده مردم سیستان در مجلس شورای اسلامی در همین رابطه به خبرنگار ما گفت: سیستان و بلوچستان توانایی تولید بسیاری از محصولات مورد نیاز کشور را دارد چون مهمترین سرمایه کار یعنی نیروی انسانی جوان را در اختیار دارد.

وی افزود: در همین خصوص با توجه به اهمیت کار و در راستای ایجاد اشتغال در استان در دیداری با وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی مقرر کرده ایم تا پرورش شترمرغ و همچنین گاو سیستانی با محوریت پژوهشکده دام های خاص دانشگاه زابل در قرار داد با مردم محلی انجام شود.

دهمرده بیان کرد: منطقه سیستان ظرفیت های خدادادی بسیاری نیز برای ایجاد اشتغال در بین مردم دارا است که از مهمترین آنها می توان به معادن طلا و مس در این منطقه اشاره کرد.

دهمرده بیان کرد: با رفع برخی از موانع از پیش پای تولید کنندگان می توان بر روی صنعت فرش سیستانی نیز برنامه ریزی کرد تا بانوان کارآفرین نیز بتوانند در منزل مشغول فعالیت باشند.

نماینده مردم سیستان در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد : با اجرای برخی از پروژه های محلی که نیروی متخصص آن را نیز داریم می توانیم اشتعال پایدار در منطقه ایجاد کرد.


انتهای پیام/
Share/Save/Bookmark