داخلی آرشيو خبر صفحه اجتماعی
امتیاز مثبت 
۰
 
شیوه مدیریتی «بد و بدتر» دولتمردان/ خدا رو شکر که بدتر از این نشد!
کد مطلب: ۷۲۸۱۴
تاریخ انتشار:چهارشنبه ۲۴ دی ۱۳۹۹ ساعت ۱۲:۴۶
سوال مهم درباره شیوه پاسخگویی و مدیریت دولت این است که اگر در نهایت مردم باید این مشکلات را مدیریت کنند پس دولتمردان چه مسئولیت و جایگاه مدیریتی در این راستا دارند؟
شیوه مدیریتی «بد و بدتر» دولتمردان/ خدا رو شکر که بدتر از این نشد!

به گزارش اوشیدا به نقل از  شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ از سوی دولتمردان دوازدهم شاهد نوعی از مدیریت خاص هستیم که می توانیم آنرا مدیریت بین « بد و بدتر» نام نهاد. در این نوع مدیریت شاهد آن هستیم که دولتمردان مردم را میان دو موضوع بد و بدتر قرار می دهند و قطعا مردم باید بین این دو یکی را انتخاب کنند و تحت فشار قرار می گیرند.

نمونه قابل تامل این موضوع سخنان «عیسی کلانتری» رئیس سازمان محیط زیست کشور است که بیان داشت مردم میان قطعی برق و مازوت یکی را انتخاب کنند!
 
معاون رییس جمهوری با تاکید بر اینکه سازمان محیط زیست موافق سوخت مازوت نیست، گفت: «برخی نیروگاه ها مشکل سوخت دارند بنابراین مجبورند برای تولید برق از مازوت استفاده کنند در غیر اینصورت مجبوریم قطعی برق را تحمل کنیم.:»
 
کلانتری تاکید کرد: «ملت یا باید نبود برق را بپذیرند یا اینکه ناچاریم برای مدت کوتاهی مازوت سوخته شود، وزیر نفت هم اعلام کرد که به علت مصرف زیاد گاز توسط خانواده ها کمبود گاز وجود دارد بنابراین یا باید برق تولید نشود یا اگر بخواهد تولید شود بخشی باید با مازوت باشد.»
 
 
بیش از 20 روز است که برخی از شهرهای کشور از جمله پایتخت با آلودگی شدید هوا مواجه است و کلانتری خود پرونده مازوت را باز کرد و بیان داشت علت آلودگی مصرف این سوخت در برخی کارخانه هاست. این پرونده حالا بعد از کش و قوس های فراوان به جایی رسیده است که عنوان می شود مردم باید انتخاب کننده دو موضوع بد و بدتر باشند .
 
پیشتر کلانتری در سخنانی جالب توجه گفته بود: « مردم هم واقعا باید همکاری کنند. دمای ۲۴ درجه برای زندگی کردن مردم در خانه کافی است، ولی مردم در خانه می‌خواهند لخت شوند و دما را افزایش می‌دهند که این در مصرف انرژی مؤثر است.»
 
چندی پیش نیز «حسن روحانی» در سخنانی درباره تورم افسارگسیخته ای که کشور را فرا گرفته است گفت: «زندگی مردم سخت شد، چون ما در یک جنگ و محاصره شدید بین‌المللی بودیم. در عین حال مردم صف نبستند و برای پیدا کردن کالای اساسی از این خیابان به آن خیابان نرفتند و هر جا می‌رفتند، کالا بود.»
 
 
هر چند که در این چند وقت کالاهایی مانند روغن جامد و گوشت مرغ یا نایاب شده یا با قیمت بالایی عرضه می شود و مردم برای خرید این کالا به صورت دولتی صف های طویلی را تشکیل دادند.
 
جالب اینجاست که از این نوع سخنان در دولت روحانی کم نداریم. «محمود حجتی»، وزیر سابق جهاد کشاورزی در جواب صحبت‌های مجری برنامه «نگاه یک» تلویزیون درباره گرانی قیمت مرغ و گوشت، گفت: «خدا را شکر کنید که هست!»
 
موضوع مهم درباره این نوع پاسخگویی و مدیریت این است که اگر در آخر مردم بایستی این مشکلات را مدیریت کنند پس دولتمردان چه مسئولیت و جایگاه مدیریتی در این راستا دارند. مسئولان دولتی باید در این راستا به گونه ای عمل کنند که مشکلات در این حوزه بوجود نیاید و برنامه ریزی و دوراندیشی لازم را داشته باشند اما دیده می شود وقتی مسائل به حوزه بحران سوق می یابد با برون سپاری مسئولیت آنرا به دوش مردم می اندازند. 
 
 
انتهای پیام/
Share/Save/Bookmark