داخلی آرشيو خبر صفحه 
امتیاز مثبت 
۲
 
گزارش اوشیدا از آنچه والدین در برخورد با دانش آموزان کلاس اولی باید بدانند؛
وقتی کلاس اول سرآغاز اجتماعی شدن فرزندان می شود/ کودکان ادامه دهنده آرزوهای والدین نیستند
کد مطلب: ۵۳۵۷۳
تاریخ انتشار:يکشنبه ۴ مهر ۱۳۹۵ ساعت ۰۷:۴۴
‍شیرین ترین و بهترین خاطرات تحصیلی هر فرد از دوران تحصیل مربوط به کلاس اول دبستان می باشد چرا که فرد با دستیابی به استقلال، برای اولین بار پا درمکانی ناشناخته گذاشته و به تحصیل علم و دانش می پردازد.
وقتی کلاس اول سرآغاز اجتماعی شدن فرزندان می شود/ کودکان ادامه دهنده آرزوهای والدین نیستند
به گزارش پایگاه خبری اوشیدا؛ با اینکه تحصیل در کلاس اول دبستان از جذابیت های خاص خود برخوردار است اما برای اثربخشی آن و همچنین بهره برداری بهتر کودک باید نکاتی را والدین دانسته تا از مشکلات جلوگیری شود.

در صورت ناآگاهی والدین از بسیاری از مسائل آینده تحصیلی دانش آموزان با مشکلات بسیاری مواجه خواهد شد بنابراین والدین تنها با افزایش آگاهی در خصوص نحوه برخورد با دانش آموز، آینده خوب تحصیلی را برای فرزندان خود رقم زنند.

هرگز کودک را از معلم نترسانید

کارشناس ارشد روانشناسی تربیتی عنوان کرد: والدین در روزهای اولی که کودک به مدرسه می رود حتما او را همراهی کنند چرا که ممکن است فرزند مضطرب باشد و نداند دبستان او چگونه جایی است اما وقتی او را همراهی ‌‌کنید حتما احساس آرامش و امنیت پیدا می‌‌کند همچنین در راه مدرسه نیز با او در باره ی نکات مثبت مدرسه صحبت و یا خاطرات مثبت و بامزه ی دوران دبستان خود را بازگو کنند.

فرشته عسگری به خبرنگار اوشیدا گفت: هرگز کودکتان را از مدرسه، درس، معلم یا هم کلاسی‌‌هایش نترسانید. اما نحوه ی اطاعت از معلم را برایش توضیح بدهید همچنین وقتی فرزند کلاس اولی تان به منزل بر می‌‌گردد لازم است حداقل یکی از والدین در انتظار او باشند و به تغذیه او هم رسیدگی کنند البته این کار تا زمانی که کودک به مدرسه عادت کند باید انجام شود.

وی افزود: در زمانی که کودک شما در مدرسه است ممکن است بدون آن که خودش متوجه شود گرسنه شود بنابراین تغذیه سالم و مناسبی که می‌‌تواند میوه یا لقمه‌ای نان و پنیر و گردو باشد با او همراه کنید.

عسگری با بیان اینکه، صبحانه هرگز فراموش نشود خاطرنشان کرد: کودکتان حتما باید صبحانه خورده و سپس به مدرسه برود چرا که طبق تحقیقات این کار در یادگیری فرزندتان موثر خواهد بود.



دوست پیدا کردن را به فرزندانتان بیاموزید

کارشناس ارشد روانشناسی تربیتی اظهار داشت: از همان ابتدا به کودکتان یاد بدهید چگونه دوست پیدا کند یا چه دوستی را انتخاب کند متاسفانه والدین اغلب از دوستان فرزندانشان دل خوشی ندارند اما هیچ وقت هم به فرزند خود آموزشی در این زمینه نداده‌اند.

عسگری ادامه داد: کلاس اول که سر آغاز رسمی اجتماعی شدن فرزند ماست زمان خوبی برای آموزش دوستیابی است بنابراین به کودکتان یاد بدهید که از همان ابتدا کودکان باهوش و با ادب را شناسایی کنند و سعی کنند با آنها دوست بشوند.

وی با اشاره به، روش تدریس کلاس اولی‌‌ها با روشی که به ما آموزش داده می‌‌شد تفاوت چشمگیری دارد تصریح کرد: کودک خود را تمیز و مرتب و با ظاهری آراسته به مدرسه بفرستید و بدون این که او را مضطرب کنید به او یاد بدهید که باید دقت کند تا لباس‌‌هایش را کثیف و نامرتب نکند.

عسگری ابراز داشت: سعی کنید وسایلی را که قرار است همه دانش آموزان کلاس به مدرسه ببرند برای کودکتان فراهم کنید تا ناراحت نشود، احساس کمبود نکند و جلوی دیگران خجالت نکشد.


برای درس خواندن و نوشتن مشق و تکالیف به کودک خود فشار نیاورید


کارشناس ارشد روانشناسی تربیتی گفت: برای درس خواندن و نوشتن مشق و تکالیف به کودک خود فشار نیاورید همچنین در عین حال که برای انجام تکالیف لازم است نظارت داشته و گاه برنامه ریزی کنید اما لازم نیست کودکتان را اذیت کنید و برای درس خواندن یا انجام تکالیف به او فشار بیاورید.

وی در این راستا افزود: کمک کنید تا از یادگیری و انجام تکالیفش لذت ببرد وگرنه تا آخر عمر از درس خواندن بیزار خواهد شد همچنین در زمان انجام تکالیف حواستان باشد که توانمندی اصلی کودکان در چه زمینه‌ای است.

عسگری بیان داشت: والدین بررسی کنند که کودکانشان چه درس‌‌هایی را دوست دارد و به چه تکالیفی بیشتر اشتیاق نشان می‌‌دهد چرا که اگر استعداد و توانمندی‌‌های او را هر چه زودتر بشناسید در آینده هم در انتخاب رشته تحصیلی و هم در اشتغال می‌‌توانید به او کمک کنید.

وی در پایان اضافه کرد: متوجه باشید که قرار نیست فرزندتان همان چیزی را دوست داشته باشد که شما یا همسرتان دوست داشته‌اید همچنین بنا نیست فرزند شما آرزوهای برآورده نشده شما را دنبال کند بلکه او باید بتواند آرزوهای خود را محقق کرده و توانمندی‌‌های خود را شکوفا کند.

انتهای پیام///
Share/Save/Bookmark