داخلی آرشيو خبر صفحه اجتماعی
امتیاز مثبت 
۱
 
روانشناسی ضعیف ترین علم در کشور ایران
کد مطلب: ۳۴۷۱۸
تاریخ انتشار:پنجشنبه ۸ آبان ۱۳۹۳ ساعت ۱۱:۱۵
رییس انجمن روانشناسی اجتماعی ایران گفت: در ایران به علم روانشناسی توجه کافی نشده است و جزو فقیرترین کشورها در توسعه این علم بشمار می‌رویم.
روانشناسی ضعیف ترین علم در کشور ایران
به گزارش پایگاه خبری اوشیدا" ؛مجید صفارنیا در نشست خبری روانشناسی اجتماعی در دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی دانشگاه فردوسی ضمن اشاره به اهمیت روانشناسی اجتماعی و نقش آن در پیشرفت کشور اظهار کرد: رشد روانشناسی در کشور بسیار پایین بوده و در بین ۲۸۰ نماینده مجلس فقط یک نفر روانشناس است؛ همچنین متاسفانه شاهد فقدان روانشناس در وزارت آموزش و پرورش نیزهستیم.



وی با اشاره به پیشرفت علم روانشناسی در کشورهای دیگر تصریح کرد: همزمان با ساخت نرم‌افزارهای وایبر، لاین و پیشرفت فناوری، در کشورهای غربی، شاخه جدیدی از روانشناسی تحت عنوان «روانشناسی مجازی» مطرح شده است.



صفارنیا افزود: به دنبال بحران‌های نفتی عراق نیز شاخه دیگری از روانشناسی با نام «روانشناسی محیط» در غرب ایجاد شد.



رییس انجمن روانشناسی اجتماعی ایران با اشاره به اهمیت زیاد علم روانشناسی اجتماعی خاطرنشان کرد: عدم وجود این رشته در مقاطع تحصیلی کارشناسی ارشد و دکتری معضل بزرگی در سیستم آموزشی به حساب می‌آید.



وی با بیان اینکه «پویایی و زنده بودن از ویژگی‌های اصلی تمام علوم است» ادامه داد: در زنده بودن روانشناسی هیچ شکی نیست اما در کشور ما این علم از تحرک و پویایی لازم برخوردار نیست.



رییس انجمن روانشناسی اجتماعی ایران در خصوص ارزیابی و مطالعات انجام شده در سال ۲۰۱۰ خاطرنشان کرد: از ۱۰ هزار کتاب انتشار یافته در یک دهه، پرعنوان‌ترین کتاب‌ها، کتب روانشناسی اجتماعی بوده‌اند.



صفارنیا اضافه کرد: در ایران از بین ۱۳۳۹ کتاب، ۷۵ تا ۸۰ عنوان کتاب در حوزه روانشناسی بوده است؛ همچنین ۱۰ درصد پایان نامه‌ها و ۹.۲ درصد از مقالات علمی در راستای علم روانشناسی تدوین شده است.
Share/Save/Bookmark
مرجع : ایسنا
    عکاس :