داخلی آرشيو گزارش صفحه سیاسی
امتیاز مثبت 
۰
 
دبیر قرارگاه جهادی گام دوم انقلاب اسلامی در سیستان و بلوچستان:
تمدن نوین اسلامی؛ آرمان بزرگ انقلاب ۵۷/ بیانیه گام دوم انقلاب فصل الخطاب راه ما برای توسعه کشور
کد مطلب: ۷۴۳۴۵
تاریخ انتشار:چهارشنبه ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۱ ساعت ۲۱:۳۸
علی حیدری نیا گفت:یکی از اهداف مهم اقتصاد مقاومتی رسیدن به سند چشم اندار ۲۰ ساله توسعه و متناسب با نرخ رشد اقتصادی است .
تمدن نوین اسلامی؛ آرمان بزرگ انقلاب ۵۷/ بیانیه گام دوم انقلاب فصل الخطاب راه ما برای توسعه کشور
علی حیدری نیا دبیر قرارگاه جهادی گام دوم انقلاب در سیستان وبلوچستان در گفتگو با خبرنگار اوشیدا گفت: ایجاد تمدن نوین اسلامی، آرمان غایی انقلاب اسلامی است که در دستیابی به این هدف بزرگ نوجوانان و جوانان نقش خطیری برعهده دارند و بیانیه گام دوم انقلاب به مثابه یک نقشه راه آنان را در دستیابی به این هدف هدایت می‌کند.

بیانات رهبری فصل الخطاب و نقشه راه
وی افزود: بیانیه‌ «گام دوم انقلاب» یکی از مهمترین فصل‌الخطاب‌هایی است که در سه سال اخیر مورد توجه مسئولان، دانش آموزان و دانشجویان و سایر اقشار جامعه قرار گرفته است و به‌مثابه منشوری پیش روی ملت ایران مخصوصا نوجوانان و جوانان برای گام برداشتن در دومین مرحله‌ خودسازی، جامعه‌پردازی و تمدن‌سازی انقلاب اسلامی قرار دارد و عمل به آن فصل جدید زندگی جمهوری اسلامی را رقم خواهد زد.
حیدری نیا در خصوص فلسفه صدوربیانیه گام دوم انقلاب تصریح کرد: ابتدا باید زمینه و فضای حاکم بر زمان صدور این بیانیه را توصیف کرد. فضای حاکم بر این بیانیه همزمان با چهلمین سالگرد انقلاب شکوهمند اسلامی بود. در واقع در آن برهه برجسته‌ترین مساله ۴۰ سالگی انقلاب بود، برجسته بودنش به‌خاطر اهمیت دوام آوردن بزرگ‌ترین انقلاب قرن با وجود دشمنان سرسخت دنیا بود.
انقلاب اسلامی یک نهضت بزرگ دینی است
این کارشناس مسائل سیاسی اضافه کرد:«تکریم و تعظیم ملت ایران و حفظ کردن یک انقلاب منحرف ‌نشده اولین نکته و پیام این بیانیه در فاز خُرد است به طوری که رهبر مقام معظم رهبری در پاراگراف اول بیاناتی دارند مانند اینکه ملت ایران چگونه ملتی است و کمتر اتفاق می‌افتد که ملت‌ها انقلاب کنند و از آن کمتر اینکه انقلاب را حفظ کنند. همانطور که مرحوم دکتر شریعتی نیز می‌گفت انقلاب کردن مهم نیست، انقلابی ماندن مهم است.»
حیدری نیا گفت: : «دومین نکته بیانیه در فاز خرد این است که از انقلاب به‌عنوان یک نهضت بزرگ دینی یاد می‌کند. انقلاب علی‌القاعده یک پدیده سیاسی است، ولی انقلاب اسلامی را که بالذات یک پدیده سیاسی است، به‌عنوان یک نهضت بزرگ دینی یاد کردن نکته‌ای بدیع است و بیان می‌کند که چطور این نهضت بزرگ دینی در معرکه‌ای از بی‌دینی‌ها اتفاق می‌افتد، یعنی در میانه معرکه‌ ایدئولوژی‌های چپ و راست، در معرکه نزاع یا هماوردطلبی ایدئولوژی‌های سوسیالیسم، مارکسیسم، لیبرالیسم و کاپیتالیسم به یکباره نهضتی به نام دین اتفاق می‌افتد.»
وی لازمه حرکت به سمت اقتصاد دانش‌بنیان را مدیریت قوی در این حوزه  دانست وتاکید کرد: تحول در حوزه‌های مدیریتی از ضرورت‌های جدی جامعه است.

وی تبیین کرد: رهبر معظم انقلاب در بیانیه گام دوم انقلاب سرفصلها و توصیه‌های اساسی در پرتو امید و نگاه خوش‌بینانه به آینده را مورد توجه قرار داده اند و فرموده اند: مهم‌ترین عیوب، وابستگی اقتصاد به نفت، دولتی بودن بخشهایی از اقتصاد که در حیطه‌ وظایف دولت نیست، نگاه به خارج و نه به توان و ظرفیّت داخلی، استفاده‌ی اندک از ظرفیّت نیروی انسانی کشور، بودجه‌بندی معیوب و نامتوازن و سرانجام عدم ثبات سیاست های اجرائی اقتصاد و عدم رعایت اولویّت ها و وجود هزینه‌های زائد و حتّی مسرفانه در بخش هایی از دستگاه‌های حکومتی است. نتیجه‌ اینها مشکلات زندگی مردم از قبیل بیکاری جوان ها، فقر درآمدی در طبقه‌ ضعیف و امثال آن است.

وی با اشاره به بیانیه گام دوم افزود: راه‌حلّ این مشکلات، سیاست های اقتصاد مقاومتی است که باید برنامه‌های اجرائی برای همه‌ی بخش های آن تهیّه و با قدرت و نشاط کاری و احساس مسئولیّت، در دولت ها پیگیری و اقدام شود. درون‌زایی اقتصاد کشور، مولّد شدن و دانش‌بنیان شدن آن، مردمی کردن اقتصاد و تصدّی گری نکردن دولت، برون‌گرایی با استفاده از ظرفیّت هایی که قبلاً به آن اشاره شد، بخش های مهمّ این راه‌حل‌ها است.

وی گفت:یکی از اهداف مهم اقتصاد مقاومتی رسیدن به سند چشم اندار ۲۰ ساله توسعه و متناسب با نرخ رشد اقتصادی است

علی حیدری نیا با تاکید براجرای شعار سال، ادامه داد: همه سازمان ها در تحقق شعار سال موظفند به وظیفه خود عمل کننداما گام اول رابای ددانشگاه‌ها و به ویژه دانشگاه‌های سطح اول بردارند. چرا که دانشگاه های سطح یک کشور این زیست بوم جدید را شکل دادند و در طول چند سال گذشته شاهد افزایش تصاعدی مراکز نوآوری و فناوری و رشد و دانش بنیان بودیم و از طرف دیگر محصولات قابل عرضه دانش بنیان به شدت در حال رشد است که اینها معمولا متکی بر سرمایه های دانشگاهی و شرکت های دانشگاهی هستند.
Share/Save/Bookmark