داخلی آرشيو گزارش صفحه 
امتیاز مثبت 
۲
 
اوشیدا از رخنه بی فرهنگی محصول شبکه های اجتماعی گزارش می دهد؛
افسار گسیختگی شبکه های اجتماعی در ترویج فسادهای اخلاقی و رفتارهای خشونت زا/ برای پیشگیری از آسیب های اجتماعی در کشور هزینه ای نمی شود
کد مطلب: ۴۴۱۳۱
تاریخ انتشار:يکشنبه ۹ اسفند ۱۳۹۴ ساعت ۰۸:۳۲
بسیاری از سریال‌ها و برنامه‌های پخش شده از شبکه‌های ماهواره‌ای به ترویج خشونت می‌پردازند.
افسار گسیختگی شبکه های اجتماعی در ترویج فسادهای اخلاقی و رفتارهای خشونت زا/ برای پیشگیری از آسیب های اجتماعی در کشور هزینه ای نمی شود
به گزارش پایگاه خبری اوشیدا: در حال حاضر جامعه ما با معضل بزرگی به نام بیکاری مواجه است که آسیب‌های اجتماعی بسیاری مانند افزایش خشونت در جامعه و به خصوص در خانواده‌ها را به دنبال دارد. جوان وقتی بیکار است و هدفی در زندگی ندارد مسلما عصبی و نا آرام خواهد بود.
اعتیاد نیز در زمینه افزایش خشونت تاثیر گذار است و متاسفانه در افراد معتاد تمایل بیشتری برای اعمال خشونت در مورد همسر و فرزندان نسبت به افراد معمولی به چشم می‌خورد، زیرا این افراد به دلیل تاثیرات منفی مواد مخدر هیچگونه تعهدی نسبت به زندگی و خانواده خود ندارند.
بسیاری از سریال‌ها و برنامه‌های پخش شده از شبکه‌های ماهواره‌ای به ترویج خشونت می‌پردازند و در شرایطی که در کشور ما برای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی هزینه اندکی می‌شود، تاثیر این سریال‌ها و برنامه‌ها بر مردم بسیار زیاد است.
شاید کمتر کسی گمان می کرد که شبکه های اجتماعی در روزگاری که خبرگزاری های رنگارنگ مختلف در جهان رشد قارچ گونه دارند وارد گود شود و اینگونه بر صفحه های گوشی همراه خانواده ها خودنمایی کند. اما نه تنها این اتفاق افتاد، بلکه شبکه های اجتماعی جدا از محتویات خبری در بیان مسائل مختلف، علاوه بر قرار گرفتن درگوشی های تلفن همراه، توانست روح و روان برخی از مردم را به تصرف خود در بیاورد. این مسئله در کشور ما و با توجه به ذائقه اکثر هموطنان که همواره در استفاده از تکنولوژی های نوظهور از هم سبقت می گیرند، محسوس تر است و استفاده بی رویه برخی از آنها از شبکه های اجتماعی و صحبت هایی که حتی در کوچه و خیابان از صفحه های اجتماعی می شود، گویای این حقیقت ملموس است.
امروزه یکی از مشکلاتی که می تواند برای افراد معتاد به اینترنت و شبکه های اجتماعی به وجود بیاید، مشکل انزوا از جمع، گوشه گیری و در نهایت افسردگی مفرط است. با نگاهی گذرا به اطراف و افراد مختلف در خانواده هایی که با آنها ارتباط داریم، قطعا این مشکلات در برخی افراد احساس می شود.
حجت الاسلام نادر جهانتیغ کارشناس مذهبی زابل در گفت و گو با اوشیدا از اشاعه و گسترش شبکه‌های اجتماعی در جوامع اسلامی ابراز نگرانی کرد و گفت: دشمنان از تمامی سرمایه و توان خود در راستای توسعه این شبکه‌ها در جهان به ویژه جوامع مسلمان استفاده می‌کنند.

وی با تأکید بر لزوم هوشیاری آحاد مردم و مسئولان مبنی بر توسعه و رواج شبکه‌‌های ماهواره‌ای، اضافه کرد: بی‌شک شبکه‌های اجتماعی سرمنشأ مضرات، گسترش فسادهای اخلاقی و رفتاری بی‌شماری در جوامع هستند.

حجت‌الاسلام جهانتیغ در ادامه با بیان این مطلب که نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در برابر تهاجمات فرهنگی دشمنان قدعلم کرده است، اظهار کرد: با توجه به اینکه دشمنان برای رخنه در روح و اعتقادات جوان این مرز و بوم لحظه‌ای آرام و قرار ندارند.

وی تاکید کرد: رجال سیاسی و فرهنگی نظام نیز باید وارد میدان شده و نوجوانان و جوانان را در برابر آسیب‌های فرهنگی که از سوی دشمنان در دستور کار آن‌ها قرار دارد، بیمه کنند.

انتهای پیام/
Share/Save/Bookmark