داخلی آرشيو خبر صفحه 
امتیاز مثبت 
۲
 
گزارش اوشیدا از جایگاه مساجد در جامعه؛
دست اندرکاران، موانع حضور جوانان در مساجد را بر طرف کنند/ فعالیت های موجود در مساجد نسبت به فعالیت های ضدفرهنگی دشمن کمرنگ است
کد مطلب: ۵۲۵۱۰
تاریخ انتشار:پنجشنبه ۴ شهريور ۱۳۹۵ ساعت ۰۸:۴۴
مساجد از مهم ترین اماکن در کشورهای اسلامی به شمار می روند به طوری که پایگاهی مستحکم در هر زمینه به ویژه از نظر سیاسی، علمی و دینی می باشند.
دست اندرکاران، موانع حضور جوانان در مساجد را بر طرف کنند/ فعالیت های موجود در مساجد نسبت به فعالیت های ضدفرهنگی دشمن کمرنگ است
به گزارش پایگاه خبری اوشیدا؛ به دلیل اهمیت و جایگاه مساجد در دین مبین اسلام، پیامبر مکرم اسلام در اولین گام خود در شهر مدینه، اقدام به ایجاد مسجد کرده و آن را پایگاهی برای تمام تصمیمات خود قرار دادند.

با توجه به سبقه ی دینی موجود در سیستان و بلوچستان، مساجد از اهمیت و جایگاه والایی برخوردار هستند به طوری که سهم بالایی تز مساجد را به خود اختصاص داده اند اما با این حال این مساجد با کمبود روحانی مواجه هستند که در این راستا شایسته است نسبت به جذب رو حانیون اقدام شود.

متاسفانه بسیاری از مساجد در منطقه تنها مبدل به مکان اجرای فریضه نماز شده است در حالی که می توان از ظرفیت مساجد بهترین بهره را برد و مکانی جهت جذب جوانان و نوجوانان باشد که در این راستا نیازمند تدابیر بیشتر از سوی هیات های امنا و سایر افراد ذیربط می باشیم.

دشمنان اسلام به قدرت مساجد پی برده اند

ریبس سازمان تبلیغات اسلامی شهرستان زابل عنوان کرد: دشمنان اسلام به قدرت و اهمیت مساجد پی برده و گاهی مستقیما و گاهی نیابتا ٌمساجد را تخریب می کنند و سعی در تخریب فیزیکی و معنوی مساجد دارد.

حجه الاسلام و المسلمین محسن عارفی به خبرنگار اوشیدا گفت: مسجد در اسلام جایگاه ویژه ای دارد و آیات و روایات متعددی بر ضرورت و اهمیت آن اشاره و اولین حرکت پیغمبر اسلام برای ایجاد حکومت اسلامی،تاسیس مسجد بود و مسجد پایگاه اسلام و حکومت خود قرار داد و تمامی مباحث روز، اجتماعی، سیاسی و حکومتی در مسجد رفع و فتق می شد و مسجد مرکز رشد مردم و هم دادرسی مظلوم و هم تقویت جبهه های جنگ و هم مرکز بندگی خدا بود.

وی در ادامه بیان داشت:مسجد نمودار قدرت اسلام و قلب تپیده و پایگاه رشد و تعالی مسلمین است و اگر مسجد به هر نحوی تخریب شود چه تخریب فیزیکی و چه تخریب محتوایی و معنوی که آن اثر بخشی خود را دیگر نداشته باشد، اسلام لطمه دیده و ازبین می رود بنابراین قداست و اهمیت مسجد همین بس که خداوند تبارک و تعالی آن را خانه خود نامید.

مساجد یکی از مهم ترین شاکیان در قیامت به شمار می روند

رییس سازمان تبلیغات اسلامی شهرستان زازل خاطرنشان کرد: یکی از شاکیان در قیامت مسجد است و پیامبر گرامی اسلام (ص) در حدیثی ارزشمند می فرماید روز قیامت مسجد هم به درگاه خداوند از مسلمانان شکایت میکند و می گوید "یا رب عطلونی و ضیعونی" خدایا مرا تعطیل و حقم را ضایع کردند و در ادامه می فرماید خدا برای هر گامی که به سوی مسجد برداشته می شود ده پاداش می دهد و ده لغزش را می بخشد و ده درجه مرحمت می فرماید و امیر المومنین (ع)مگر نفرمود در مسجد انسان هم با مردان خدا رو به رو می شود و هم با فرمان خدا آشنا میشودوهم مشمول رحمت خدا می شد و چه جایی مقدس تر و با صفاتر از مسجد که همه مسلمانان در هر جایگاهی که باشند و با هر قوم و نؤادی که باشند کنار هم در صف عبادت قرار می گیرند.

دبیر ستاد اقامه نماز شهرستان زابل همچنین گفت: با اینکه باید به دست اندرکاران و عوامل فعال در مساجد از جمله ائمه محترم جماعات، خادمین و هیئت امنای مساجد خداقوت عرض کرد، اما فعالیت مساجد نسبت به حجم فعالیت ضد فرهنگی دشمن بسیار کم است و کافی نیست و قطعا امروز باید با روش های نوین جذب جوان با تکیه بر آداب اسلامی همت در جذب بیشترجوانان داشته باشیم چرا که امروز رقابت بر سر جوان و نوجوان است که قطعا روش های اجرایی در حال حاضر به هیچ عنوان مفید نیست.

همگان در برابر مساجد مکلف هستند

رییس سازمان تبلیغات اسلامی شهرستان زابل با اشاره به سخنان اخیر مقام معظم رهبری در جمع ائمه جماعات تهران گفت: طبق فرموده رهبر انقلاب، مسجد هسته مقاومت است نه مقاومت نظامی بلکه بالاتر از آن مقاومت فرهنگی، حصار و خاکریز فرهنگی اگر سست باشد همه چیز را از دست خواهد داد همچنین ایشان به نکته قابل توجه و کلیدی اشاره نمودند که محور مسجد امام جماعت است و وظیفه اش فقط پیش نمازی نیست و دشمن بدنبال این است که مسجد از مسائل سیاسی باز بماند و فقط نماز خوانده شود که مصداق سکولاریسم است.

عارفی تاکید کرد: همگان در قبال مساجد مکلف و باید نقش آفرینی کنند بنابراین انتظار صرف از مسئولین نباید داشت بلکه حسن حیات مسجد به مردمی بودنش است و این را والدین محترم باور داشته باشند که راه نجات و سعادت دنیا و آخرت فرزندانشان در این است که آنان را با مسجد مانوس کنند.

وی در پایان تصریح کرد: باید عوامل و دست اندرکاران مساجد نیز موانع حضور جوانان را در مساجد بر طرف کنند و بر زیبایی ظاهر و محتوایی و معرفت بخشی مسجد با اجرای طرحها و برنامه های به روز تاثیرگذار بیفزاید.

انتهای پیام///


Share/Save/Bookmark