داخلی آرشيو خبر صفحه 
امتیاز مثبت 
۲
 
پیگیری اوشیدا از پرداخت نشدن دستمزد لایروبان انهار:
40 هزار نفر در لایروبی انهار مشارکت داشتند/مدیر جهادکشاورزی :عدم تخصیص اعتبار عدم پرداخت دستمزد را در بر داشته
کد مطلب: ۴۵۶۳۶
تاریخ انتشار:سه شنبه ۲۴ فروردين ۱۳۹۵ ساعت ۰۷:۲۴
لایروبی انهار یکی از اموری است که همه ساله با تلاش سازمان جهاد کشاورزی و کشاورزان انجام می گیرد که پس از انجام این امر، دستمزدی به کشاورزان تعلق می گیرد.
40 هزار نفر در لایروبی انهار مشارکت داشتند/مدیر جهادکشاورزی :عدم تخصیص اعتبار عدم پرداخت دستمزد را در بر داشته
به گزارش پایگاه خبری اوشیدا: به رغم گذشت بیش از شش ماه از لایروبی انهار توسط کشاورزان تاکنون متاسفانه هیچ رقمی به عنوان دستمزد به کشاورزان پرداخت نشده است.

بیش از ۴۰ هزار نفر در سیستان با هدف کاهش تلفات آب و بهره وری بیشتر منابع آب در امر لایروبی مشارکت داشته اند.

اخذ شماره حساب لایروبان تنها کاری است که جهادکشاورزی انجام داده است

یکی از افرادی که در لایروبی انهار سیستان مشارکت داشته است به خبرنگار اوشیدا گفت: با توجه به بیکاری حاکم بر سیستان به مدت ده روز به همراه برادرم در لایروبی انهار سیستان شرکت داشتم.

محمود افزود: با وجود گذشت هفت ماه از زمان لایروبی تاکنون هیچ مبلغی به عنوان دستمزد به من و سایر کسانی که در این کار مشارکت داشتند پرداخت نشده است.

وی ادامه داد: به همراه چند تن دیگر از کسانی که در لایروبی مشارکت داشتند چندین بار به اداره جهاد کشاورزی مراجعه کردم اما متاسفانه هر بار با پاسخ هنوز وجهی جهت پرداخت دستمزد در نظر گرفته نشده مواجه شدیم و تنها شماره حسابها را گرفته که در صورت تامین اعتبار دستمزدها پرداخت شود.

لایروبی انهار با هدف افزایش بهره وری آب انجام می شود
مدیر کل جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان اظهار داشت: لایروبی انهار در راستای مدیریت منابع آب در دشت سیستان انجام می گیرد.

رضا نجفی به خبرنگار ما با بیان، کشاورزی در سیستان با چالش های سنگینی مواجه بوده است اظهار داشت: در فصل سیلاب ها مقداری آب در مخازن چاه نیمه ذخیره می شود و در فصل کشت بخشی از آب در کارگروه مشترک با حضور نماینده ویژه استاندار، اعضای کارگروه آب منطقه ای، جهادکشاورزی، محیط زیست، منابع طبیعی و بهره برداران به منظور استفاده در کشت برنامه ریزی و در اختیار کشاورزان قرار می گیرد.

وی افزود: به منظور تسهیل در تامین آب، با توجه به خشکسالی و در پی آن حرکت شن های روان و رسوبات رودخانه لایروبی انهار اصلی و فرعی و سنتی انجام می شود.

وی با بیان، لایروبی قبل از تخصیص و رهاسازی آب انجام می شود خاطرنشان کرد: لایروبی در کاهش تلفات و افزایش بهره وری آب نقش موثری دارد.

لایروبی انهار، اشتغال موقت را در بردارد

مدیر کل جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان عنوان کرد: لایروبی علاوه بر اشتغال موقت کشاورزان به منظور انتقال آب در انهار سه و چهار انجام می شود.

نجفی تصریح کرد: با هماهنگی استاندار و معاونت بهره برداری استانداری لایه روبی انهار در مهرماه توسط بهره برداران و کشاورزان با دست در کل دشت سیستان انجام شده است.

بالغ بر دو هزار و ۶۰۰ کیلومتر از انهار سیستان لایروبی شده اند
مدیر کل جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان ابراز داشت: ۴۰ هزار نفر در پنج شهرستان سیستان به مدت ده تا ۱۵ روز بالغ بر دو هزار و.۶۰۰ کیلومتر از انهار را با دست لایروبی کردند.

نجفی ادامه داد: مبلغ شش میلیارد تومان اعتبار از محل ماده ده و ۱۲ مدیریت بحران به منظور پرداخت دستمزد لایروبان پیش بینی شده است که تاکنون متاسفانه به دلیل عدم تخصیص اعتبار، هنوز اعتباری ابلاغ نشده است.

وی گفت: به شدت پیگیر پرداخت دستمزد کشاورزان و بهره برداران ‌هستیم و در این راستا انتظار می رود در آینده نزدیک پرداخت صورت گیرد.

انتهای پیام/۱۴۵۷
Share/Save/Bookmark