داخلی آرشيو خبر صفحه 
امتیاز مثبت 
۰
 
خطیب جمعه زهک :
بن بست نمایی خیانت به کشور است/ چاهنیمه ها به خوبی مدیریت نمی شوند
کد مطلب: ۶۴۶۷۱
تاریخ انتشار:جمعه ۲۰ مهر ۱۳۹۷ ساعت ۱۴:۳۴
امام جمعه شهرستان زهک تصریح کرد: در کنار بن بست نمایی نا امیدی هم به وجود می آید.
بن بست نمایی خیانت به کشور است/ چاهنیمه ها به خوبی مدیریت نمی شوند
به گزارش اوشیدا، حجت الاسلام حسن خدری امام جمعه شهرستان زهک در خطبه های این هفته از شهرستان گفت:در هفته گذشته رهبر انقلاب در جمع هزاران بسیجی مطالب بسیار مفیدی را عرض نمودند که برای آینده مملکت می تواند راه گشا باشد.

وی افزود: رهبر انقلاب در این مراسم بزرگترین خیانت به کشور را بن بست نمایی در حق ملت ایران عنوان کردند، راه برون رفت از بم بست تغییر رفتار در مقابل استکبار است، یعنی به آنها تکیه نکنیم و به آنها امیدوار نباشیم.

حجت الاسلام خدری افزود: در چند سال انقلاب ما اصلا بن بست نداشته ایم، چرا با این تفکر پیش می روند ، زیرا وقتی بن بست نمایی کردند، خود به خود کارخانه ها تعطیل می شود و بسیاری از کارگران بیکار می شوند.

وی ادامه داد: عده ای روشن فکرنماهای راحت طلب و ریا کار هستند که بم بست نمایی می کنند، و می گویند ما نمی توانیم کاری بکنیم ، و از ظرفبیت های داخل استفاده نمی کنند، از طرفی با بن بست نمایی دشمن هم دیده نمی شود و آن را انکار می کنند و در مواقعی دشمن را دوست ما عنوان می کنند.

امام جمعه شهرستان زهک تصریح کرد: چهار دهه از اول انقلاب گذشته است و هیچ گاه نشده است که دشمن دشمنی کند و ما آن را انکار کنیم ، در کنار بم بست نمایی نا امیدی هم به وجود می آید، و این که حضرت آقا فرمودند، بم بست نمایی بزرگترین خیانت به کشور است همین مسئله است.

وی ادامه داد : راه مبارزه از این مسئله استفاده از جوانان است، در این انقلاب امری سخت تر از دفاع مقدس نداشته ایم، که آن را هم همین جوانان مدیریت کردند.

خطیب جمعه زهک اظهار کرد: با همه ی شفاف سازی هایی که رهبر انقلاب بیان می کند و با توجه با مخالفت هایی که بزرگان مملک کردند سی اف تی در مجلس به تصویب می رسد.

وی ادامه داد: باید مراقب بود خود تحریمی در این مملکت صورت نگیرد، یکی از خواسته های اروپا و آمریکا نابودی قدرت موشکی ایران است که بارها این را عنوان کرده اند باید مراقب بود زیرا ، قدرت اصلی هر ملتی به قدرت دفاعی آن است.

امام جمعه زهک بیان داشت: یکی از نکات مهم در مورد چاهنیمه های منطقه سیستان این است که باید به تفکر مدیریتی آن را اداره کرد، در چاهنیمه دو بین 20 تا 25 میلیون متر مکعب آب وجود دارد در این بین چند بار در صدد تشکیل جلسه ای برای آسیب های چاهنیمه ها بوده ایم اما مدیران این جلسه را تشکیل نداده اند اگر مدیران می ترسند، پست مدیریتی را واگذار کنند به کس دیگری.

وی تاکید کرد: در چاهنیمه دو آب شرب سالمتری وجود دارد و متاسفانه این آب در حال تبخیر شدن است، و با یک لوله گذاری ساده می توان آن را به چاهنیمه یک منتقل کرد تا مرود شرب قرار گیرد اماکسی این کار را نمی کند.


انتهای پیام/
Share/Save/Bookmark