داخلی آرشيو خبر صفحه 
امتیاز مثبت 
۲
 
گزارش اوشیدا از همایش هایی که هیچ ثمری ندارد؛
فقدان ضمانت اجرایی در سمینارها/ هدررفت بیت المال تنها نتیجه ی همایش های علمی و سیاسی
کد مطلب: ۵۶۶۲۵
تاریخ انتشار:سه شنبه ۱۴ دی ۱۳۹۵ ساعت ۱۲:۲۲
هرساله چندین همایش علمی و سیاسی در شهرستان زابل برگزار می شود اما علیرغم هزینه های فراوان در نهایت شاهد هیچ گونه خروجی مثبت از آن در جامعه نیستیم.
فقدان ضمانت اجرایی در سمینارها/ هدررفت بیت المال تنها نتیجه ی همایش های علمی و سیاسی
به گزارش پایگاه خبری اوشیدا؛ متاسفانه علیرغم صرف هزینه های مالی بسیار از بیت المال و همچنین اتلاف وقت شمار زیادی از افراد دخیل در برگزاری همایش، مسولان و مدعوین هیچ گونه ثمر دیگری از این همایش ها تاکنون به چشم دیده نشده است.

آن چنان که پیداست بسیاری از همایش ها تنها در جهت اهداف سیاسی و تبلیغاتی انجام می شود و با وجود سروصدای بسیار در نهایت هیچ چیزی عاید جامعه و مردم نمی شود و مردم به خوبی سیاسی و تبلیغاتی بودن آن را درک کرده و گول ظواهر را نمی خورند.

حتی در بسیاری از همایش ها چرت زدن تعدادی از شرکت کنندگان، بازی با لب تاپ یا گوشی و گشت در فضاهای مجازی، صحبت کردن با یکدیگر به وضوح دیده می شود که نشان دهنده بی ارزشی آن در دید مخاطب دارد.



به جای صرف هزینه های آنچنانی برای برگزاری همایش، کاری برای مردم محروم زابل انجام دهند


یکی از شهروندان زابل به خبرنگار اوشیدا گفت: آخرین همایشی که به یاد دارم همایشی که با حضور خانم ابتکار در زابل برگزار شد می باشد که به رغم هزینه های آنچنانی و دعوت میهمانان خارجی در نهایت دستاوردی جز ثبت زابل به عنوان آلوده ترین شهر جهان نداشت که جای بسی تاسف دارد.

شهرکی ابراز داشت: کاش به جای صرف این هزینه های بیهوده که تنها از جیب مردم و بیت المال داده می شود واقعا کاری برای مردم می کردند تا فقر و محرومیت از چهره زابل زدوده شود.

وی تصریح کرد: آنچنان بیکاری و محرومیت سیلی بر چهره مردم زابل زده که برگزاری این گونه همایش ها در شهری که از بسیاری از امکانات محروم هستند با هزینه بیت المال تنها ریشخندی بر آنان و توهین به شعورشان محسوب می شود.

شهرکی ادامه داد: کاش به جای صرف این هزینه های میلیونی و شاید میلیاردی برای همایش های پوچ و خالی از دستاورد و تنها حامل شعارهای تهی از عمل، کارهای کارشناسانه انجام می دادند و این هزینه ها راصرف خدمت رسانی به مردم می کردند تا دستاوردی نیز مشاهده شود.



بیشتر همایش ها جنبه سیاسی داشته و منفعتی برای مردم نداشته است


نماینده سابق مردم سیستان در مجلس شورای اسلامی ابراز داشت: برگزاری همایش ها در تمامی نقاط کشور و حتی شهرستان زابل به صورت سیاسی و یا علمی است که در این راستا اگر از نتایج همایش های علمی در پیشرفت کشور استفاده شود قطعا دارای خروجی و بازدهی خوبی است.

سیدباقر حسینی در گفتگو با خبرنگار اوشیدا ابراز داشت: همایش های سیاسی علاوه بر هزینه هایی که اعمال می شود و هدررفت وقت مسولان و افراد حاضر هیچ سود و منفعت دیگری نداشته است در غیر این صورت مسولان بگویند چه خروجی عاید مردم شده یا چه تحولی در منطقه رخ داده و چه مشکلی رفع شده است.

حسینی با بیان اینکه، بیشتر همایش ها جنبه سیاسی و نمادین داشته و تاکنون سودی برای مردم نداشته است ادامه داد: برای برگزاری یک گردهمایی و همایش هزینه های بسیاری از قبیل هواپیما و هتل انجام می شود اما در نهایت نتیجه ای عاید مردم نشده است.

وی تصریح کرد: مسولان به جای برگزاری همایش و سمینار، هزینه آن را صرف یک کار مثبت کنند تا بیشتر به درد مردم بخورد نه اینکه، پول بیت المال را هدر دهند.

حسینی خاطرنشان کرد: در همایشی که با حضور خانم ابتکار در زابل برگزار شد یک هواپیما به طور کامل در اختیار خانم ابتکار و همراهانش قرار گرفت اما هواپیمای بعدی که پرواز زابل بود آن قدر از همراهان و اصحاب رسانه مملو بود که برای دو نماینده سیستان جایی وجود نداشت.

وی در این راستا افزود: مدت ها از این همایش گذشت و در حدود ۲۰۰ میلیون تومان هزینه شد اما هیچ سودی برای تالاب هامون نداشت و این هزینه چند صد میلیونی هیچ کاربردی نداشت و طبق مشاهدات هیچ گونه اثری بر سیستان نداشت.

حسینی اظهار داشت: وقتی همایشی علمی نباشد و برای برپایی آن کار کارشناسانه و تحقیقات و پژوهش کافی انجام نشود به طور حتم نتیجه ای به جز ظاهر سازی ندارد همچنین مردم آن قدر با این موارد مواجه شدند که می دانند به جز صرف بیت المال هیچ خیری برای آنان وجود ندارد.

همایش بدون نتیجه ظلم به مردم است

وی بیان داشت: وقتی مسولان، متخصصان و کارشناسان موثر باشند دیگر نیازی به برگزاری همایش وجود ندارد چرا که کار خود را به خوبی انجام می دهند و مردم ثمرات آن را مشاهده می کنند.

نماینده سابق مردم زابل در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: همایش های علمی موثرند اما دارای یک نقطه ضعف بزرگ هستند چرا که خروجی همایش علمی هیچ وقت اجرا نمی شود.

حسینی تاکید کرد: همایش های علمی با راهکارهای مناسب برگزار می شود اما هیچ وقت این راهکارها مورد توجه مسو

لان واقع نمی شود بنابراین بهتر است برای همایش های علمی ضمانت اجرایی نیز وجود داشته باشد تا نتیجه همایش هم به وضوح دیده شود چرا که همایش بدون نتیجه، ظلم به مردم است.

انتهای پیام///
Share/Save/Bookmark