داخلی آرشيو خبر صفحه 
امتیاز مثبت 
۴
 
رئیس کانون جهادگران سیستان و بلوچستان؛
دریافتی کارگران از نرخ تورم عقب افتاده است/ نهضت کاهش قیمت تمام شده را جدی گرفت
کد مطلب: ۶۳۹۴۲
تاریخ انتشار:سه شنبه ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۷ ساعت ۱۰:۰۴
رئیس کانون جهادگران سیستان و بلوچستان گفت: دریافتی کارگران از نرخ تورم عقب افتاده است چرا که قدرت خرید آن ها کاهش یافته است.
دریافتی کارگران از نرخ تورم عقب افتاده است/ نهضت کاهش قیمت تمام شده را جدی گرفت
به گزارش پایگاه خبری اوشیدا: عضو انجمن علمی اقتصاد کشاورزی آسیا و اقیانوسیه گفت: کارگر از لحاظ ماده ۲ قانون کار، کسی است که به هر عنوان در مقابل دریافت حق‌السعی اعم از مزد، حقوق، سهم سود و سایر مزایا به درخواست ‌کارفرما کار می کند؛ بنابراین طیف وسیعی از مردم ما را کارگران تشکیل می دهند.

وی افزود: کسانی که در سخت ترین شرایط، تولید می آفرینند و امید هدیه می کنند؛ دستان پینه بسته ای که طعم لطافت را تنها در بهشت، احساس می کنند، صورت های سیاه و ریه های انباشته از غبار، دود و گرد و خاک ناشی از فرآیند تولید که نورانیت آن را جز با چشم دل نمی توان دید.

نورزایی اظار کرد: رخساری زرد در مقابل خواسته های اجابت نشده فرزندان که زردی خود را از انبان مرفهین بی درد، دریافت کرده است؛ دستان کارگر، به فرمایش نبی مکرم اسلام، اندامی است که به آتش جهنم نخواهد سوخت.

عضو انجمن علمی اقتصاد کشاورزی ایران اذعان کرد: این واقعیتی است که نباید کتمان کنیم که وضع کارگران خوب نیست، سالها دریافتی کارگرها از تورم عقب مانده و قدرت خریدشان کاهش یافته، این یک واقعیت است.

وی ادامه داد: اما نیک می دانیم که جبران این عقب ماندگی ها واقعاً یک باره ممکن نیست؛ دولت هم باید از کارفرمایان برای تولید، هم از کارگران برای کارشان حمایت کند.

رئیس اسبق جهادکشاورزی سیستان تصریح کرد: باید مراقب کارفرماهای نیمه جان هم باشد، چرا که در غیر این صورت، همین کارگاههای موجود هم تعطیل خواهند شد، اما در عین حال هم نباید از تعدادی کارفرمای تمامیت خواه، غافل ماند.

نورزایی خاطرنشان کرد: باید با بازرسی های مداوم، اوضاع را در کارگاه ها رصد کرد، باید جلوی بهره کشی از نیروی کار، اجحاف از نظر حجم کارسپاری به کارگران، ساعات کار، پرداخت های اندک و منت های شخصیت شکن کارگران جلوگیری کرد.

مولف چندین کتاب بیان کرد: باید ضوابط کار را خیلی هم سخت گیرانه برای واحدهای تولیدی تازه کار نگرفت؛ باید اجازه داد که این واحدها با ملاطفت قانونی، رشد کنند و توسعه یابند، آنگاه در رونقی که خواهند یافت، کارگران نیز از مواهب آن بهره مند شوند.

محقق و پژوهشگر سیستانی تاکید کرد: باید دولت، موانع تولید را رصد کند، باید این موانع را از خود کارفرمایان جویا شد و در بازدیدهایی میدانی به آن اشراف یافت، در اتاق های در بسته ی ادارات متولی و توهم دانش همه ی مشکلات، قابل حل نیست.

وی با بیان اینکه باید نهضت کاهش قیمت تمام شده محصول را جدی گرفت، اضافه کرد: مفهوم دیگر کاهش قیمت تمام شده، افزایش سود و بالا بردن بهره وری در واحد های تولیدی است.

نورزایی با اشاره به اینکه نگاه ادارات کار، تعاون و تأمین اجتماعی باید از نگاه کمین گرایانه و مچ بگیری به نگاه حمایتی و روان سازی تغییر کند، ابراز کرد: برای همه کارگران عرصه های تولید و برای کارآفرینان و کارفرمایان کشورم، آرزوی توفیق دارم امید می رود امسال جهت اشاره شده از سوی رهبر معظم انقلاب، موجبات حمایت از کالای ایرانی را فراهم کند و رونق در تولید را شاهد باشیم.

انتهای پیام
Share/Save/Bookmark