داخلی آرشيو خبر صفحه اجتماعی
امتیاز مثبت 
۰
 
تشریح چگونگی انسداد و کنترل مرزهای سیستان و بلوچستان
کد مطلب: ۴۰۰۰۰
تاریخ انتشار:چهارشنبه ۸ مهر ۱۳۹۴ ساعت ۱۶:۰۰
70 درصد مرزهای سیستان و بلوچستان به روش‌های مختلف انسداد و در کنترل کامل مرزبانان قرار دارد که فارس در گزارشی به تشریح آن پرداخته است.
تشریح چگونگی انسداد و کنترل مرزهای سیستان و بلوچستان
به گزارش پایگاه خبری اوشیدا" صبح امروز تعدادی از خبرنگاران خبرگزاری‌ها و نشریات سراسری و محلی از مرزهای سیستان و بلوچستان و هنگ مرزی زاهدان به وسیله بالگرد بازدید کردند.

فرمانده مرزبانی سیستان و بلوچستان در بازدید خبرنگاران و اصحاب رسانه از پاسگاه مرزی ناورچاه، ضمن تشریح آخرین وضعیت مرزهای این استان اظهار کرد: در سیستان و بلوچستان ۱۷۰۰ کیلومتر با کشورهای افغانستان و پاکستان مرز داریم که ۱۲۰۰ کیلومتر مرز خشکی و ۵۰ کیلومتر مرز آبی است.

سردار رهامبخش حبیبی با بیان اینکه مرزبان این منطقه اشراف بسیار خوبی بر نوار مرزی دارند، افزود: وضعیت امکانات و تجهیزات الکترونیکی و اپتیکی در مرزهای استان به نسبت سال‌های گذشته بسیار خوب است.





وی در پاسخ به سئوال خبرنگار فارس مبنی بر وضعیت انسداد و کنترل مرز در سیستان و بلوچستان اظهار کرد: ۷۰ درصد مرزهای سیستان و بلوچستان به روش‌های مختلف انسداد و در کنترل کامل مرزبانان قرار دارد.

فرمانده مرزبانی سیستان و بلوچستان با بیان اینکه امسال ۸۷ مورد درگیری مسلحانه با اشرار و قاچاقچیان داشته‌ایم، گفت: مرزبانان سیستان و بلوچستان اجازه نخواهند داد دشمنان نظام و انقلاب از این مرزها به کشور لطمه وارد کنند.

این مسئول بیان کرد: امسال در زمینه کشفیات مواد مخدر عملکرد بسیار خوبی داشته‌ایم به گونه‌ای که تاکنون ۳۲ تن انواع مواد مخدر از قاچاقچیان و اشرار کشف و ضبط شده است.

سردار حبیبی از کشف بیش از ۵ میلیون لیتر مواد سوختی در مرزها خبر داد و گفت: در زمینه مشروبات الکی نیز ۲۰ درصد افزایش کشفیات داشته‌ایم.

وی ضمن قدردانی از تعامل و توجه استاندار سیستان و بلوچستان به حوزه مرزبانی، ادامه داد: افتخار ما به این است که با امکانات و تجهیزات موجود با تمام توان مقتدرتر از هرزمان امروز در پاسداری از مرزهای میهن اسلامی تلاش می‌کنیم.

فرمانده مرزبانی سیستان و بلوچستان از افتتاح نخستین باند فرود پهبادهای تاکتیکی در سیستان و بلوچستان خبر داد و گفت: به زودی شاهد افتتاح این باند خواهیم.

گفتنی است، با توجه به اهمیت خاص مرز و مرزبانی و مشکلات عدیده موجود در نوار مرزی کشور و گرایش بیشتر فرماندهان مناطق مرزی به امور انتظامی، پس از انجام مطالعات و بررسی‎های لازم و چندین سال کار کارشناسی با پیشنهاد مقامات ذی‌ربط و تصویب فرماندهی معظم کل قوا، ساختار جدید فرماندهی مرزبانی ناجا تشکیل و راه‎اندازی شده است.

در ساختار جدید تلاش شده است با تصویب و احداث پاسگاه‎ها و برجک‌های جدید مرزی و ساحلی، رعایت فاصله متوسط پاسگاه‎های مرزی با توجه به ویژگی‎های سرزمینی و جغرافیایی، افزایش تجهیزات و سازمان شناوری پایگاه‎های دریابانی و استفاده از تجهیزات پیشرفته و نوین در امر کنترل مرز و به کارگیری نیروهای متخصص و متعهد در رده‎های مختلف یگان‎های مرزی، فرماندهی مرزبانی ناجا بتواند نقش اساسی خود را در حفظ و حراست از مرزهای کشور جمهوری اسلامی ایران و تأمین امنیت مرزی و استیفای حقوق دولت و مرزنشینان ایفاء کند.
Share/Save/Bookmark
مرجع : خبرگزاری فارس
    عکاس :