داخلی آرشيو خبر صفحه اجتماعی
۲
امتیاز مثبت 
۵
 
طرز تهيه لندو سیستانی
کد مطلب: ۲۷۰۴
تاریخ انتشار:سه شنبه ۱ اسفند ۱۳۹۱ ساعت ۰۸:۵۱
اوشیدا:وبلاگ سیستان نگاه طرز تهیه لندو سیستان را این چنین مینویسد
امروز میخوام طرز تهيه لندو رو براتون بزارم(کاملا به سبک مجری برنامه آشپزی)
مواد لازم
خرما ۵۰۰ گرم
گندم ۶۰۰ گرم
کنجد به مقدار لازم
برای تهییه این غذا که گویند اسکندر برای عبور از دشتی (فکر کنم مسیر کرمان) از این غذا استفاده کرده است
اول از همه هسته خرما را جدا کرده و در ظرفی که میخواهید غذا را آماده کنید به صورت نپخته بریزید.
بعد از آماده کردن خرما نوبت گندم است که بعد از خوب برشته شدن، گرما گرم باید در خرما ریخته شود.
کنجد هم به همین صورت اضافه شود (دقیقا نمی دونم باید برشته بشه یا اینکه نیازی نیست)
وقتی همه گندم ها و کنجد ها به خرما اضافه شد
مواد رو با هم مخلوط کرده و زیر بار سنگین میگذاریم تا بهم خوب بچسبند و سفت شوند.
بعد از ۱۲ الی ۱۳ ساعت از زیر بار برداشته و به شکل دلخواه در آورده و میل نمایید.
(وزن ها رو تقریبی گفتم و زیاد به این وزن ها اعتماد نکنید.)
موفق باشید
Share/Save/Bookmark
    عکاس :
زهرا
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۱۲-۰۱ ۱۴:۵۴:۲۵
مطلب خوشمزه ای گذاشتین،
من یه کوچولو کاملش کردم برای استفاده دوستانی که این متن رو می خونن!!!!!!!!

خرما يك بسته
گندم250 گرم
كنجد و مغز گردو به ميزان لازم

گندم را تفت ميدهيم تا كاملا نرم وطلايي رنگ شود . هسته هاي خرما را خارج كرده و له ميكنيم .

گندمها و خرما ها را با هم يك سر تفت ميدهيم و كنجد را به آن اضافه می کنیم

و پس از اينكه مواد سرد شد آنها را در كف دست قرار ميدهيم و يك تكه مغز گردو درون آن گذاشته و به صورت گلوله در مياوريد و میل می کنید...

نوش جان (1717)
 
اشکان
۱۳۹۱-۱۲-۰۲ ۱۰:۳۳:۱۴
باید شمارا زهرا خانم مدیریت سایت جهت درج مطالب درسایت ازشمابایداستفاده کند واقعاحیف است ازتجربیات شمااستفاده نمی کنند (1764)