داخلی آرشيو گفتگو صفحه اجتماعی
امتیاز مثبت 
۰
 
امام جمعه اهل سنت هامون:
امام حسین(ع) محور وحدت و انسجام اسلامی است
کد مطلب: ۷۴۴۶۴
تاریخ انتشار:شنبه ۸ مرداد ۱۴۰۱ ساعت ۲۳:۲۱
مولوی عبدالله حسن زهی گفت: امام حسین علیه السلام محور وحدت و انسجام ملی در بین مسلمانان و متعلق به تمام بشریت و بالاخص تمام مسلمانان جهان است.
امام حسین(ع) محور وحدت و انسجام اسلامی است
مولوی عبدالله حسن زهی امام جمعه اهل سنت شهرستان هامون در گفتگو با خبرنگار اوشیدا بیان کرد: امام حسین (ع) الگوی تمام آزادگان و ظلم ستیزان جهان است؛ کسی که برای زنده نگه داشتن دین مبین اسلام جان خود و خانواده اش را نثار حق کرد.

وی افزود: واقعه مهمی که در ماه محرم شاهد آن هستیم و ماه محرم را مزین می دارد، رشادت و شجاعت حضرت امام حسین علیه السلام است که آن حضرت در بدو جوانی و از بدو تولدش گویا برای همه ی ما آفریده شده بود.

مولوی حسن زهی ادامه داد: امام حسین علیه السلام در واقع محور و نوعی انسجام ملی در بین تمام مسلمانان از هر نوع مکتب و هر نوع گرایش های اعتقادی که ما در پیش داریم،ایجاد فرمودند.

وی تصریح کرد: حضرت حسین علیه السلام متعلق به تمام بشریت و بالاخص تمامی مسلمانان جهان است، بی شک او منادی آزادی در آفاق و ابهت اسلامی است.

امام جمعه اهل سنت شهرستان هامون گفت: حضرت حسین علیه السلام مایه افتخار برای تمامی آزادگان و تمام مظلومان جهان بوده و است و همه مردم ارادت دیرینه و ارادت خاصی نسبت به ذات آن حضرت دارند.

وی با اشاره به ارادت علمای اهل سنت به امام حسین علیه السلام خاطرنشان کرد: هیچ عالمی اهل سنت نبوده و نیست که به امام حسین علیه السلام افتخار نکند و حتی خلفای صحابه در صدر اسلام و جمیع صحابه اعم از صحابیونی که جنگ های بدر و حنین و جنگ های احد شرکت داشتند نسبت به حضرت حسین علیه السلام محبت و الفت خاصی داشتند.

مولوی عبدالله حسن زهی افزود: بی شک همه ی علمای اهل سنت این ائمه ی گرانقدر و حضرت حسین علیه السلام را برحق استوار می دانستند و اهل سنت هیچ نوع خدشه ای بر ذات سیدناالحسین و شهدای اهل بیت و شهدای کربلا را روا نمی دارد.

وی خاطرنشان کرد: همیشه نظریه اهل سنت بر این منوال است که حضرت حسین علیه السلام بر حق بوده و نبرد ایشان در میدان کربلا از حقانیت ویژه ای برخوردار و هر کسی در مقابل امام حسین علیه السلام شمشیر بلند کرد و با او جنگید بی شک اهل باطل و حق با حضرت حسین علیه السلام بوده است.

امام جمعه اهل سنت هامون تصریح کرد: علمای اهل سنت، همیشه مظلومیت سیدناالحسین علیه السلام را به طور تحریری و گفتاری در همه جا اعلام کردند و اعلام داشتند و هرگز نسبت به حضرت حسین علیه السلام کوچکترین بی احترامی را نگذاشتند که کسی گفته باشد.

وی ادامه داد: حسین(ع) یک شخصیت فرامرزی و واقعه کربلا یک واقعه فرامرزی است، نمی توان آن را در میان مرزهای ایران یا مرزهای شیعه یا سُنی محدود کرد، حضرت حسین(ع) شخصیتی متعلق به بشریت است.

این کارشناس مذهبی ادامه داد: یکی از نکات خیلی مهم این است که امام حسین (ع) در دفاع از دین اسلام و دین جد بزرگوارش حرکت کردند و اهل بیت خویش را در مسیر عاشورا با خود همراه کردند و هم خودش و هم خانواده اش را در این دین فدا کردند و این بزرگترین درس برای ماست.

مولوی حسن زهی عنوان کرد: امروز این وظیفه ماست که با بیان واقعه عاشورا و فداکاری های امام حسین، بتوانیم آن را به نسل های بعدی منتقل کنیم و نسل خوبی برای آینده اسلام تربیت کنیم و باید با روش های مختلف با قلم، گفتار با بیان اخلاقیات سیدناالحسین علیه السلام نسل جوان را آگاهی ببخشیم و فلسفه ی حضرت حسین علیه السلام را که یک فلسفه مشترک بین تمام مسلمانان و بلکه مشترک بین تمام انسان ها است را بازگو کرده و مردم را بیشتر از پیش شیفته ی شخصیت و حرکت جهادی حضرت حسین علیه السلام سازیم.

وی افزود: حسین با یاران اندک و با ایمان خود، حرکت کرد و در میدان جنگ حق و باطل استوارماند و دستور پروردگارش را که فرمود: «و قاتلوهم حتی لا تکونَ فتنةٌ و یکونَ الدین کلُّه للّه، در برابر چشمانش قرار دارد.

وی تاکید کرد: واقعا محور و اصل آزادگی در دفاع از اسلام شخصیت دیگری جز امام حسین را نمی بینم و حرمتی که حضرت حسین علیه السلام برای اسلام قائل بودند به طوری که قبل از آن پیامبر خودشان با کلمات مطهر خودشان می فرمایند که: حسین منی و انا من حسین و این یعنی حضرت حسین علیه السلام که فرزند رسول خداست هم متعلق به همه مذاهب است.

انتهای پیام/
Share/Save/Bookmark