داخلی آرشيو خبر صفحه 
امتیاز مثبت 
۰
 
موانع تحصیلی در روستاهای سیستان؛
نگرانی خانواده ها از آلودگی فضای مجازی/شبکه شاد همچنان مشکل ساز است
کد مطلب: ۷۱۷۶۴
تاریخ انتشار:سه شنبه ۱۵ مهر ۱۳۹۹ ساعت ۱۰:۵۶
بسیاری از دانش آموزان روستائی که این روزها به وسیله تلفن های همراه باید تحصیل کنند، دسترسی به گوشی هوشمند را ندارند و عملا از تحصیل در شبکه شاد عقب مانده اند.
نگرانی خانواده ها از آلودگی فضای مجازی/شبکه شاد همچنان مشکل ساز است
به گزارش پایگاه خبری اوشیدا؛ این روزها با توجه به بازگشایی مدارس و همچنین ادغام آموزش از راه دور با تدریس حضوری مشکلات متعددی برای بسیاری از دانش آموزان به وجود آورده که عمده آنها در روستاها به چشم می خورد.

بسیاری از دانش آموزان روستائی که این روزها به وسیله تلفن های همراه باید تحصیل کنند، دسترسی به گوشی هوشمند را ندارند و عملا از تحصیل در شبکه شاد عقب مانده اند.

این در حالی است که آنتن دهی و نبود اینترنت پر سرعت در برخی از روستاهای سیستان و بلوچستان باعث شده است تا دانش آموزان علاوه بر عدم دسترسی به شبکه شاد، دچار عقب ماندگی تحصیلی شوند.

دولت برای خرید تلفن هوشمند وام کم بهره بدهد

در همین رابطه یکی از شهروندان شهرستان هیرمند در روستای کارگاه پوکک به خبرنگار ما گفت: چند روز است که آنتن تلفن های همراه در این روستا قطع شده است و مردم هیچ دسترسی به اینترنت و تلفن همراه ندارند.

وی افزود: دانش آموزان در روستاها چند روز در هفته را که نوبت تحصیل حضوری آنها است به مدرسه می روند و به دلیل نبود تلفن همراه هوشمند نمی توانند از مزایای شبکه شاد بهره ای ببرند.

رحمت الله براهویی بیان کرد: عمده مشکلات روستائیان نبود تلفن همراه و بعد از آن عدم دسترسی به اینترنت پر سرعت است.

وی خاطرنشان کرد: مسئولان باید از طریق اهدا وام های کم بهره این مشکل دانش آموزان را حل کنند.

فضای مجازی از فضای حقیقی آلوده تر است


راضیه شیرزائی یکی دیگر از شهروندان سیستانی هم در این خصوص به خبرنگار ما گفت: باید از دولت پرسید که آیا بازگشایی مدارس در این برهه از زمان کار درستی بوده است.

وی افزود: دانش آموزان در شبکه شاد نه تنها درس نمی خوانند بلکه با فضای نا امن مجازی هم آشنا می شوند که کنترل آنها در آینده بسیار دشوار خواهد بود.

شیرزائی بیان کرد: هیچ یک از والدین حاضر نیستند فرزند خود را در فضای مجازی رها کنند، از طرفی هم نمی خواهند وارد جامعه آلوده از ویروس کرونا شوند و این مسئله آنها را بین یک دو راهی قرار داده است.

وی همچنین گفت: با توجه به اینکه مدارس بر طبق برنامه ریزی خودشان تدریس را جلو می برند احتملا فرزندمان در این سال تحصیلی استراحت خواهد کرد و از سال دیگر تصمیم به ادامه تحصیل او خواهیم گرفت.

40 هزار دانش آموز در زابل مشغول به تحصیل هستند

در همین رابطه فرزاد نامجو مدیر آموزش و پرورش زابل به خبرنگار ما گفت: عدم دسترسی به شبکه شاد به معنا آن نیست که دانش آموزان از تحصیل عقب بمانند، راه های بسیاری برای تحصیل آموزش و پرورش برنامه ریزی کرده است که خانواده ها می توانند یکی از آنها را برای فرزند خود انتخاب کنند.

وی افزود: فقط در زابل ۱۰ هزار دانش آموز به شبکه شاد دسترسی ندارند که این افرد می توانند از طریق مراجعه به مدارس ادامه تحصیل بدهند.
نامجو بیان کرد: بیشتر از ۴۰ هزار دانش آموز در مدارس زابل حضور دارند و برنامه ریزی آموزش و پرورش بر آن خواهد بود تا همه این دانش آموزان بتوانند تحصیل خود را در سال تحصیلی جاری ادامه دهند.



انتهای پیام/
Share/Save/Bookmark