داخلی آرشيو خبر صفحه اجتماعی
امتیاز مثبت 
۰
 
دلم نمی‌خواست وزیر شوم/ خواهم نوشت چه کسانی از پشت خنجر زدند
کد مطلب: ۷۴۰۷۷
تاریخ انتشار:چهارشنبه ۱۰ شهريور ۱۴۰۰ ساعت ۲۱:۲۹
مراسم تکریم و قدردانی از وزیر بهداشت دولت دوازدهم، بعد از ظهر چهارشنبه در سالن اجتماعات وزارت بهداشت برگزار شد.
دلم نمی‌خواست وزیر شوم/ خواهم نوشت چه کسانی از پشت خنجر زدند

به گزارش  اوشیدا به نقل از دانا؛در مراسم تکریم و قدردانی از خدمات سعید نمکی در دوران وزارت بهداشت، بهرام عین اللهی وزیر بهداشت دولت سیزدهم به همراه معاونین وزارتخانه حضور داشتند.

 
ایرج حریرچی معاون کل وزارت بهداشت، در این مراسم گفت: کرونا عملکرد حوزه سلامت را تحت تأثیر قرار داد و به خاطر بحران کرونا و طرح تحول سلامت، نظام سلامت در صدر اخبار قرار داشت.
 
وی افزود: شاید در گذشته کسی اسم وزیر بهداشت را نمی‌دانست. در ماه‌ها و سال‌های آینده عملکرد وزارت بهداشت بزرگ‌ترین عامل تعیین کننده میزان رضایت مردم از نظام خواهد بود. بنابراین هم باید وحدت حفظ شده و هم تلاش حداکثری انجام شود.
 
در ادامه، سید کامل تقوی نژاد معاون توسعه وزارت بهداشت گفت: اگر قبل از این می‌توانستیم به ۲۰ هزار بیمار همزمان اکسیژن برسانیم، با تلاش‌های انجام شده در همین دوران، امروز می‌توانیم همزمان به ۷۰ هزار بیمار اکسیژن رسانی کنیم.
 
وی به توصیه آخر نمکی اشاره کرد و افزود: دکتر نمکی اصرار داشتند که افزایش حقوق دستیاران فراموش نشود.
 
طاهر موهبتی معاون حقوقی و امور مجلس وزارت بهداشت نیز گفت: دوران وزارت دکتر نمکی با سیل و زلزله آغاز شد و با کرونا به پایان رسید. عوام فکر می‌کنند که شاید بدشانسی بود، اما این سنت الهی برای آزمایش بود.
 
وی افزود: در پایان یک دوره کاری، آنچه به انسان آرامش می‌دهد، نگاه به گذشته است و اینکه آیا عمل صالحی انجام دادیم و دلی را شاد کردیم یا خیر.
 
موهبتی گفت: بالاترین خدمت و ارزش گذاری در همه خدمات کشور، به ارزش خدمت در حوزه سلامت نیست. کسانی که در حوزه سلامت خدمت می‌کنند باید بدانند که برای یک آزمایش بزرگ انتخاب شده‌اند.
 
در ادمه، سعید نمکی وزیر بهداشت دولت دوازدهم، با عنوان این مطلب که نیاز به مراسم تودیع ندارم چون خودم را سرباز نظام سلامت می دانم، گفت: یک روز من فرمانده نظام سلامت و حالا سرباز هستم. شک ندارم قرار گرفتن در این جایگاه، با چه سختی‌ها و دشواری‌هایی همراه است.
 
وی با اشاره به معرفی دکتر عین اللهی به عنوان وزیر بهداشت دولت سیزدهم، افزود: من از همان روز که اسم دکتر عین اللهی را در لیست کابینه دولت سیزدهم دیدم، از این انتخاب خوشحال شدم و از مهندس موهبتی خواستم که با روابطی که در مجلس شورای اسلامی دارد، تمام تلاش خود را برای کسب رأی اعتماد دکتر عین اللهی به کار بندد.
 
نمکی گفت: امروز بدون روحیه جهادی نمی‌توان با چنین بلای بزرگی در افتاد. در دوران خدمتم در وزارت بهداشت بسیار مشتاق بودم که از حضور دکتر عین اللهی استفاده کنم که مقدور نشد.
 
وی ادامه داد: دلم نمی‌خواست که وزیر بهداشت شوم و ماه‌ها با من کلنجار می‌رفتند؛ تا اینکه کار بالا گرفت. یک روز آمدم در ساختمان وزارت بهداشت، سراغ دکتر هاشمی و گفتم که تو رو سر جدت بمان. ایشان گفتند که باید بروند. گفتم جز دست پدرم، دست کسی را نبوسیدم، اما حاضرم دست تو را ببوسم و هفته‌ای دو بار بدون عنوان کنار شما باشم، ولی بمان.
 
نمکی گفت: وقتی وزارتخانه را تحویل گرفتیم، مشکلات ناشی از تحریم هم اتفاق افتاد. در سازمان غذا و دارو با یک مافیای شکم گنده و دهن باز مواجه بودیم. ترکش‌های زیادی تحمل کردیم تا واردات کشور تا ۳۰ درصد در عرض یک و نیم سال کم کنیم.
 
وی با عنوان این مطلب که بعد از مدتی که فرصت کردم، دست به قلم می‌شوم تا روزنگار آنچه که در دوران وزارت گذشته است بنویسم، افزود: خواهم گفت که در این دوران چه کسانی همراه ما بودند و چه کسانی ما را تنها گذاشتند و یا ناجوانمردانه از پشت خنجر زدند.
 
نمکی گفت: خواهم نوشت از اینکه دیگران چگونه خلق موج کردند و از سوی دیگر می‌خواستند کار وزارت را به جایی بکشانند که این وزارت خانه از ته رودخانه جنازه جمع کند اصلاً مگر مسؤولیت واردات واکسن با وزیر است واکسن را چه کسی وارد نکرد و چرا وارد نکرد.
 
وی افزود: در کجای دنیا وزیر بهداشت مسئولیتش واردات واکسن است البته مسئولیت، فراهم کردن زیرساخت‌ها است که آن هم فراهم شده است، اما کسانی خواستند وزارت را سیبل کنند و خود در سایه‌ای بنشینند و تماشا کنند.
 
انتهای پیام/
Share/Save/Bookmark