تأثیر رنگ میوه ها در جلوگیری از بیماری!
کد مطلب: ۱۱۸۴۲
تاریخ انتشار:شنبه ۲ شهريور ۱۳۹۲ ساعت ۱۲:۱۲اوشیدا: مصرف میوه هایی با رنگ های قرمز، بنفش و آبی در پیشگیری از بیماری های مزمن از جمله دیابت و پوکی استخوان جلوگیری می کند.
به گزارش پایکاه خبری اوشیدا: نیاز محمدزاده، متخصص تغذیه در گفتگو با باشگاه خبرنگاران گفت: گروه های غذایی تاثیر بسیار زیادی در سلامتی افراد و پیشگیری از بیماری های مزمن سرطان ها و بیماری های قلبی و عروقی موثر است.
وی عنوان کرد: مصرف میوه های مختلف با رنگ های مختلف می تواند بسیاری از نیازهای روزمره افراد را در تمام گروه های سنی تامین کند.
وی خاطرنشان کرد: میوه هایی با رنگ های قرمز، آبی و بنفش از جمله زغال اخته، انواع توت ها، انگورها به حفظ سلامت افراد کمک بسزایی می کند.
وی در خصوص خواص رنگی میوه ها گفت: ترکیباتی به نام آنتوسیامین ها در حفظ سلامت قلب و عروق، کاهش سرطان، بیماری های مزمن از جمله دیابت، پوکی استخوان و ... نقش بسیار موثری خواهد داشت.