داخلی آرشيو خبر صفحه 
امتیاز مثبت 
۰
 
رونق کسب و کار خانگی با تولید غذاهای بومی در سیستان
کد مطلب: ۶۵۸۸۹
تاریخ انتشار:شنبه ۲۲ دی ۱۳۹۷ ساعت ۰۹:۴۸
کشک زرد یکی از چندین غذای محلی منطقه سیبستان محسوب می شود که به دلیل مزه و رنگ بی نظیرش علاقه مندان بسیاری در گوشه کنار ایران دارد.
رونق کسب و کار خانگی با تولید غذاهای بومی در سیستان
به گزارش پایگاه خبری اوشیدا؛ همواره صنایع دستی و غذاهای بومی یک منطقه ، برای ساکنان شهرهای دیگر متفاوت و معمولا قابل توجه بوده است،کشور ایران که با توجه به همسایگی با کشورهای مختلف از قومیت های متعددی برخوردار است، وجود فرهنگ و هنر خاص آنها، این کشور را به عنوان مهد تمدن در جهان معروف ساخته است.
منطقه سیستان که قدمت آن به ۵ هزار سال قبل می رسد، از صنایع دستی و غداهای بومی خاصی برخوردار است که با توجه به ظرافت در تولید آن چشم هر بیننده ای را به خود خیره می کند.
کشک زرد یکی از چندین غذای محلی منطقه سیبستان محسوب می شود که به دلیل مزه و رنگ بی نظیرش علاقه مندان بسیاری در گوشه کنار ایران دارد.
به جز منطقه سیستان که از این غذا به عنوان یک صبحانه کامل استفاده می کنند، در دیگر شهرهای ایران نیز این غذای مقوی صادر می شود تا کارآفرینان سیستانی علاوه بر تولید داخل استانی به خارج از مرزهای سیستان و بلوچستان نیز کشک زرد ارسال کنند.
زینب شهریاری یکی از کارآفرینان سیستانی در این خصوص گفت: بیش از ۶ سال است که در زمینه تولید کشک زرد فعالیت دارم و با بسته بندی ها متفاوت این محصول را به فروش میرسانم.
وی افزود: گرچه فعالیت های غذایی در سیستان با برخی از مشکلات رو به رو است، اما بازار فروش کشک زرد اگر بتواند جای خود را در دل مردم پیدا کند می تواند به یک کسب و کار ایده آل تبدیل شود.
شهریاری تصریح کرد: عمده مشکلات فروشندگان کشک زرد در سیستان، عدم شناخت مردم با محصولات تولیدکننده است، در بسیاری از مواقع تولیدکنندگان از نمایشگاه های اقتصاد مقاومتی برای معرفی محصولات خود استفاده می کنند که این امر باعث می شود محصولات با کیفیت فروش بیشتری داشته باشند.





وی همچنین اظهار داشت: تولید کشک زرد نیز همانند هر فعالیت دیگری نیاز به هنر و ظرافت خاصی دارد که این امر تنها در بین بانوان سیستانی دیده نمی شود بلکه بارها مشاهده شده است که برخی از کارآفرینان شمال کشور نیز به تولید این محصول روی آورده اند.
وی بیان داشت: در فصل سرما آمار فروش کشک زرد بالا می رود چرا که این غذای مقوی در زمستان بیشتر از قبل مصرف می شود.
این کارآفرین سیستانی اظهار داشت: با توجه به میزان تولیدات ما در سال سه الی چهار نفر به طور مستقیم در تولید کشک زرد همکاری دارند که می توان این فعالیت را جزوی از اشتغال های خانگی معرفی کرد.
به گفته شهریاری در هر ۶ ماه میزان ۵۵ کیلو کشک زرد تولید می کند که با توجه به سابقه کاری بلند مدت در این زمینه می تواند به خریداران ثابت خود این محصول را به فروش برساند.


انتهای پیام/
Share/Save/Bookmark