داخلی آرشيو خبر صفحه 
امتیاز مثبت 
۲
 
بیانات مقام معظم رهبری در خصوص حماسه 9 دی و روز بصیرت
کد مطلب: ۱۸۳۳۱
تاریخ انتشار:جمعه ۲۹ آذر ۱۳۹۲ ساعت ۲۲:۲۸
اوشیدا: بصيرت مانند سپري است كه در هنگام فتنه هاومواقف خطرناك انسان را مصون و محفوظ نگه مي دارد.
بیانات مقام معظم رهبری در خصوص حماسه 9 دی و روز بصیرت
به گزارش پایگاه خبری اوشیدا: 
بیانات مقام معظم رهبری در خصوص حماسه ۹ دی و روز بصیرت

-بصيرت دانايي صرف نيست بلكه دانايي همراه با باور وايمان است از اين رو موجب هدايت و حركت است .
- بصيرت موجب هدايت بوده انسان را از غفلت بيدار مي كند.
- انسان بصير به كمك اين قوه از خطر گمراهي و فريب خوردن در امور و موضعگيري غافلانه و حساب نشده در امان است.
- بصيرت مانند سپري است كه در هنگام فتنه هاومواقف خطرناك انسان را مصون و محفوظ نگه مي دارد.
- از لوازم بصيرت زيركي و فطانت است زيرا وقتي آدمي به روشني از جوانب مسائل پيش رويش اطلاع داشته باشد نقطه ابهامي برايش باقي نمي ماند تامانع برخورد صحيح با آن شود.بنابراين با درايت و زيركي بيشتر وارد عمل خواهد شد.
- انسان بصير به دليل برخورد عميق و نگاه ژرف به مسائل از حوادث گذشته و حال براي آينده عبرت خواهد گرفت .
- منظور از اجتماع بصير اجتماعي است كه علاوه بر چشم سر چشم دلش نيز بينا باشد .
- جامعه بدون بصيرت كور است و همچون كوران اعمال متناقض از خود نشان مي دهد گاه كاهي را به كوهي بخشيده و گاهي كوهي را به كاهي نمي بخشد هرگز قابل اعتماد نيست .
- مشكل عدم بصيرت از مشكلات خطر آفرين است كه روند اصلاح جامعه را متوقف مي كند به طوري كه اگر برترين رهبران عالم هم در راس چنين جامعه اي قرار گيرند از رفتار متناقض و كردار حيرت انگيز مردم زمين گير مي شوند .
- از اموري كه انسان را به بصيرت سوق مي دهد انديشه و تجزيه و تحليل جريانات سياسي و اجتماعي مي باشد .
- در هر عبرت گرفتني بصيرتي است.
- از راههاي رسيدن به بصيرت ذكر و ياد الهي مي باشد .
- يكي از ويژگي هاي برجسته ياران امام حسين عليه السلام در جريان عاشورا بصيرت مي باشد .
- اگر قلب آدمي، بيمار و داراي پرده هائي از شقاوت و قساوت و جهل و بي تقوايي باشد، هرگز نمي توان از اين قلب، اميد بصيرت و روشنگري داشت.
- انسان براي اين كه به بصيرت و روشنگري واقعي برسد مي بايست با مهار نفس خود هرگونه پلشتي ها را از خود بزايد و تقواي فطري را پاس دارد.
- مهم ترين عامل دست يابي انسان به قدرت تشخيص حق از باطل است .
- داشتن بصيرت نيازمند اسباب و ابزارهاي مناسبي است كه قدرت تشخيص آدمي را نسبت به حق و باطل برانگيزد و به وي توانايي دهد تا پس از شناخت، نسبت به آن واكنش درست و مناسبي انجام دهد و همانند بلعم باعوراها و يا سامري ها عمل نكند و همراه فرعون و طاغوت در صف استكبار و كفر و باطل نايستد.
- راه نجات كشورهاي اسلامي از زورگويي، اشغال و سلطه گري استكبار جهاني بازگشت به اسلام ناب محمدي(ص) و بصيرت كامل نسبت به دشمن واقعي است.
- بايد آگاه باشيد. شما بايد چشم بصيرت داشته باشيد. شما بايد بدانيد بازويتان در اختيار خداست يا نه. اين بصيرت مي خواهد، اين را دست كم نگيريد.
- عوام نبودن بايد هر كاري كه انجام مي شود براساس بصيرت باشد.
- كسي كه پرچم هدايت اسلامي را به دوش مي كشد بايد از بصيرت ديني و استقامت ايماني برخوردار باشد.
- بصيرت نسل جوان، يكي از ۳ ركن اساسي در تضمين آينده خودشان و كشور است.
- بصيرت، ابزار شناخت هدف و منحرف نشدن از راه است.
- ملت ايران وقت انتخابات كه مي رسد، احتياج به بصيرت دارند تا نگاه كند و ببيند كه دشمن چه موضعي در قبال اين حركت عظيم مردمي گرفته است. ملت بايد حواس خود را جمع كند و تصميم درست بگيرد.
- بصيرت خودتان را زياد كنيد و آگاهي خودتان را نسبت به امروز ديروز و فردا افزايش بدهيد.
- بلاهايي كه برملت ها وارد مي شود، در بسياري از موارد براثر بي بصيرتي است. اگرچه از نخبگان انتظار مي رود كمتر خطا كنند، اما گاهي خطاهايشان اگر ازنظر كمي، بيشتر نباشد، ازنظر كيفي بيشتر از خطاهاي عامه مردم است و اين از بي بصيرتي است.
- نقش نخبگان و خواص هم اين است كه بصيرت را نه فقط در خودشان، بلكه در ديگران هم به وجود آورند.
- در فتنه همه بايد روشنگري كنند و همه بايد بصيرت داشته باشند.
- وقتي بصيرت باشد، غبارآلودگي فتنه نمي تواند ملت را گمراه كند و آنها را به اشتباه بيندازد. اگر بصيرت نباشد، انسان ولو با نيت خوب، گاهي در راه بد قدم مي گذارد.
- اين مردمند كه ناگهان با يك حركت - كه آن حركت برخاسته از همان عواملي است كه نوزدهم دي قم را تشكيل داد؛ يعني برخاسته از بصيرت است، از دشمن شناسي است، از وقت شناسي است، از حضور در عرصه مجاهدانه است - روز نهم دي را هم متمايز مي كنند.
- به نظر من ... سال ۸۸، سال ملت ايران بود؛ سال پيروزي ملت ايران بود؛ سال حضور نمايان ملت ايران در عرصه هاي عظيم زندگي در نظام اسلام و در كشورمان بود .
- شناختن موقعيت، فهميدن نياز، حضور در لحظه‌ى مناسب و مورد نياز؛ اين اساس كار است كه مؤمن بايد اين را هم با خود همراه داشته باشد تا بتواند وجودش مؤثر بشود؛ آن كارى را كه بايد انجام بدهد، بتواند انجام بدهد.
- قوی ترین و آخرین ضربه را ملت در روز نهم دی و بیست و دوی بهمن وارد کرد.
- حضور مردم در خیابانها در سراسر کشور در نهم دی- بدون اینکه علما و راهنمایان معنوی مردم که مورد اعتماد آنها هستند، دلهای مردم را به حقایق این انقلاب متوجه کنند، میسر نمی شد.
- هر انسانی برای رسیدن به سعادت نیازمند بصیرت است اما با کلیشه ای شدن این مهم، استفاده‏های نابه‏جا و ابزاری از آن به منظور تخریب دیگران سبب می‏شود از درک صحیح و دقیق آن غافل شویم.
- نقش نخبگان و خواص این است که این بصیرت را نه فقط در خودشان، در دیگران به وجود بیاورند.
- اگر بصیرت نداشته باشیم، اگر فراموش کنیم که دشمنانى در کمین انقلابند، ضربه خواهیم خورد.
- خداى متعال به پیغمبرش در دوران دشوار مکه می‏فرماید: اى پیغمبر! من با بصیرت حرکت می‏کنم؛ «قل هذه سبیلى ادعوا الى اللَّه على بصیرة انا و من اتّبعنى».
- مجموعه‏ى جوانان یک کشور وقتى بصیرت دارند، آگاهانه حرکت می‏کنند و قدم برمیدارند، همه‏ى تیغ‏هاى دشمن در مقابل آنها کند می‏شود.
- بصیرت وقتى در جامعه بود، غبار آلودگى فتنه نمی‏تواند آنها ( ملت- جوانان یک کشور) را گمراه کند، آنها را به اشتباه بیندازد.
- در زندگىِ پیچیده اجتماعىِ امروز، بدون بصیرت نمی‏شود حرکت کرد.
- جوانها باید فکر کنند، بیندیشند، بصیرت خودشان را افزایش بدهند.
- من فقط یک جمله عرض بکنم؛ مخاطب من عموم مردمند، بخصوص جوانان؛ هر چه می‏توانید در افزایش بصیرت خود، در عمق بخشیدن به بصیرت خود، تلاش کنید .
- اساس کار طرفداران حقیقت بایست بر این باشد که بصیرت را، راهنمائى را، هرچه میتوانند، برجسته‏تر کنند و این شاخصها را، این مایزها را، این معالم‏الطریق را بیشتر، واضحتر، روشنتر در مقابل چشم مردم قرار بدهند، که مردم بفهمند، تشخیص بدهند و گمراه نشوند.
- امروز بصیرت جوانهاى ما هم از جوانان آن روزگارِ اول انقلاب و در اثناى انقلاب، یقیناً بیشتر است.
Share/Save/Bookmark