داخلی آرشيو خبر صفحه 
امتیاز مثبت 
۰
 
اوشیدا پیگیری میکند؛
فعالیت کارخانه تولید الوار کرباسک قانونی است/منابع طبیعی متخلفین را به محیط زیست معرفی کند
کد مطلب: ۷۴۱۹۶
تاریخ انتشار:يکشنبه ۲۵ مهر ۱۴۰۰ ساعت ۱۱:۰۶
انتشار تصاویری از حمل چوب در منطقه سیستان باعث شد تا پیگیر مجوز کارگاه تولید الوار روستای کرباسک شویم.
فعالیت کارخانه تولید الوار کرباسک قانونی است/منابع طبیعی متخلفین را به محیط زیست معرفی کند
به گزارش اوشیدا؛ شمال سیستان و بلوچستان یکی از معدود مناطق ایران است که به دلایل مختلفی از جمله کم کاری مسئولان و محیط زیست دچار فقر فضای سبز شده است.

شهرستان زابل که به گونه ای مرکزیت شهرهای شمال استان را نیز بر عهده دارد کمترین فضای سبز سال های اخیر را تجربه می کند، شهرداری زابل اگر چه ادعای کاشت درخت را در چند سال اخیر داشته اما هرگز موفق به بالا بردن سرانه فضای سبز در این شهر نشده است.

از شهر که بگذریم در روستاها هم وضعیت به همین گونه است، روستاهای سیستان که روزگاری شاهد رشد انواع درختان بارآور بود امروز به سرزمین درختان گز تبدیل شده است.

درختان گزی که با تحمل گرمای شدید منطقه و بی آبی چند سال اخیر همچنان استاور هستند و به گونه ای به یکی از نماد های مردم سیستان نیز تبدیل شده اند.

اما در روزهای اخیر انتشار تصاویری از قطع درختان گز در سیستان باعث شده است تا مردم به دلیل اهمیت این موضوع حساس تر از قبل پیگیر آن باشند.

در همین رابطه یکی از شهروندان سیستانی با ارسال تصاویری از قطع درختان گفته است که آیا کارگاه روستای کرباسک که اقدام به الوار برداری و حمل چوب می کند قانونی است.


کارگاه کرباسک مجوز قانونی دارد

مرضیه معین افشار معاون فرماندار شهرستان زابل در گفت و گو با خبرنگار ما در همین خصوص گفت: اگر هر فرد و شخصی که بدون مجوز در حال قطع درختان باشد فعالیت غیر قانونی انجام داده و باید مورد مجازات قرار گیرد.

وی افزود: اما کارگاه کرباسک کلیه مجوز های مربوط از حمل چوب و حتی هرس برخی از درختان را داشته و دارد لذا فعالیت این کارگاه کاملا قانونی و با مجوز های اخذ شده انجام می شود.




منابع طبیعی مستندات ارائه دهد


مهدی سراوانی اول رئیس اداره محیط زیست زابل نیز در همین رابطه به خبرنگار ما گفت: اگر شخصی بخواهد درخت درون زمین خود را هم قطع کند و به فروش برساند نیاز به مجوز جهاد کشاورزی دارد.

وی افزود: کلیه مجوزهای قطع درخت و حمل آن بر عهده اداره منابع طبیعی و جهاد کشاورزی است اما اگر تخلفی صورت گیرد محیط زیست در این رابطه ورود پیدا خواهد کرد.

وی بیان کرد: درختان گز یکی از مهمترین عواملی هستند که باعث ثتبیت ریزگردها می شوند لذا از بین بردن پوشش گیاهی منطقه سیستان خیانت به خود مردم خواهد بود.

سراوانی اول تصریح کرد: اگر منابع طبیعی مطمعن است که تخلفی صورت گرفته با ارائه مدارک و مستندات، می توانیم در این رابطه ورود پیدا کنیم.

گفتنی است که پورعلی مدیر منابع طبیعی زهک در گفتگو با یکی از کانال های تگلرامی محلی در زابل با تاکید بر اینکه قطع و حمل چوب غیرقانونی‌ست، گفت: قطع و حمل چوب درختان اقدامی غیرقانونی می باشد و ما در شهرستان زهک هیچگونه مجوزی دراینخصوص صادر نکرده ایم و حتی شبانه روزی نیروهایمان درحال گشت زنی می باشند و درصورت مشاهده این افراد، آن هارا به دستگاه قضا معرفی‌ می‌کنند و اگر در سایر شهرستان ها توسط منابع طبیعی مجوزی صادر شده است، از آن بی اطلاع می باشیم ولی درکل‌ این موضوع غیرقانونی‌ست و باید مقابله ای جدی با آن صورت گیرد.



انتهای پیام/
Share/Save/Bookmark