داخلی آرشيو خبر صفحه اجتماعی
امتیاز مثبت 
۰
 
هزار و 244 نفر سهیه پیش بینی شده استخدام در سیستان و بلوچستان
کد مطلب: ۶۳۲۸۸
تاریخ انتشار:يکشنبه ۲۹ بهمن ۱۳۹۶ ساعت ۱۵:۳۷
مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان گفت: هزار و 244 نفر در استخدام جدید آموزش و پرورش برای این استان در نظر گرفته شده است که بزودی اطلاعیه آن از طریق سازمان سنجش اعلام خواهد شد.
هزار و 244 نفر سهیه پیش بینی شده استخدام در سیستان و بلوچستان
به گزارش پایگاه خبری اوشیدا: علیرضا نخعی روز یکشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت: 50 درصد سهمیه استخدام جدید آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان به رشته های فنی و حرفه ای و علوم پایه با هدف توسعه رشته های ریاضی و فنی سوق داده شده است.
وی ادامه داد: در این آزمون 70 درصد نمره عملی و 30 درصد مصاحبه تاثیر گذار است.
وی با بیان اینکه مهمترین مشکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان نیروی انسانی است گفت: این استان با توجه به گستردگی و پراکندگی با کمبود 12 هزار معلم روبرو است.
وی ادامه داد: در کشور به ازای هر 12 دانش آموز یک معلم و در سیستان و بلوچستان به ازای هر 17 دانش آموز یک معلم وجود دارد به طوری که اگر 12 هزار معلم جدید به این مجموعه افزوده شود این استان به میانگین کشوری می رسد.
وی افزود: در سفر اخیر وزیر آموزش و پرورش به سیستان و بلوچستان مقرر شد یک سهیه مستقل از کشور برای جذب نیرو به این استان از سازمان امور اداری و استخدامی پیگیری شود.
مدیر کل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان افزایش 2 برابری سهمیه دانشگاه فرهنگیان استان را یکی دیگر از پیشنهادات برای رفع کمبود معلم در کنار استفاده از توان معلمان حق التدریس، خرید خدمت و سرباز معلم ذکر کرد.
نخعی افزود: با توجه به نیاز سیستان و بلوچستان سه هزار و 150 نفر نیروی خرید خدمت آموزشی در حال همکاری با آموزش و پرورش این استان هستند که بیشترین سهمیه کشوری را در این رابطه به خود اختصاص داده است.
وی تعداد کل بازماندگان از تحصیل سیستان و بلوچستان را در سال تحصیلی 92-93، 192 هزار نفر ذکر کرد و گفت: در این سالها در راستای طرح عدالت آموزشی 155 هزار نفر آنان جذب کلاس های درس شده اند.
وی ساخت هزار مدرسه با پنج هزار کلاس درس و افزایش تراکم در کلاسها را از جمله اقدامات برای جذب بازماندگان تحصیل در سیستان و بلوچستان ذکر کرد.
وی تصریح کرد: شناسایی و جذب بازماندگان از تحصیل سیستان و بلوچستان همچنان با قوت در اولویت اداره کل آموزش و پرورش این استان قرار دارد.
مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان با بیان اینکه این نهاد هیچ مشکلی در زمینه راه اندازی کلاس درس ندارد گفت: آموزش و پرورش در هر کجای این استان که تعداد اندک دانش آموز داشته باشد کلاس درس دایر می کند.
وی با اشاره به برنامه توزیع شیر در مدارس سیستان و بلوچستان گفت: برنامه ریزی هایی در این زمینه انجام شده و تنها منتظر ابلاغ اعتبار هستیم.
مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان گفت: بیمارستان 32 تختخوابی فرهنگیان این استان هم اینک با پیشرفت فیزیکی70 درصدی در دست ساخت است.
وی ادامه داد: بر اساس برنامه ریزی های انجام شده قرار است این بیمارستان در 2 طبقه و با زیربنای 11 هزار و 120 متر مربع تا هفته دولت سال آینده با اعتبار کلی 400 میلیارد ریال به بهره برداری برسد.
وی با اشاره به مدارس کپری در سیستان و بلوچستان گفت: از آنجایی که کپر جزو واقعیت های منطقه است اداره کل نوسازی و تجهیز مدارس در طرحی ابتکاری مدارس استاندار کپری را در دستور کار خود قرار داده است.
وی با بیان اینکه 30 درصد مدارس سیستان و بلوچستان چندپایه هستند افزود: استفاده از مدارس کپری استاندار و متناسب با اقلیم می تواند گام موثری در تامین فضاهای آموزشی به طور یک تا سه کلاسه باشد.
وی سیستان و بلوچستان را مرکز ثقل خیران مدرسه ساز برشمرد و گفت: با کمک خیران از جمله وزیر آموزش و پرورش 30 مدرسه متناسب با اقلیم در این استان در دست ساخت است.
وی با قدردانی از خیران مدرسه ساز تصریح کرد: در مهرماه امسال بیشترین کلاس درس خیری کشور به آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان اختصاص داشت.

انتهای پیام //
Share/Save/Bookmark
مرجع : ایرنا
    عکاس :