داخلی آرشيو خبر صفحه 
امتیاز مثبت 
۰
 
فرماندار زابل:
کشاورزی موتور محرک اقتصاد مقاومتی در زابل/ اقتصاد سیستان در چشم انداز 1404 بر پایه تولید داخلی است
کد مطلب: ۶۶۳۲۰
تاریخ انتشار:چهارشنبه ۱ اسفند ۱۳۹۷ ساعت ۱۰:۲۹
فرماندار ویژه زابل گفت: اقتصاد مقاومتی و اهداف آن باید با جوهر مقاومت پیوند منطقی داشته باشد.
کشاورزی موتور محرک اقتصاد مقاومتی در زابل/ اقتصاد سیستان در چشم انداز 1404 بر پایه تولید داخلی  است
غلامرضا گنجی در گفت و گو با پایگاه خبری اوشیدا گفت: منطقه سیستان علی رغم مشکلات مربوط به خشکسالی های متمادی هنوز واجد فرصت ها، قابلیت ها و ظرفیت های بسیار مناسبی برای پیشرفت و توسعه است .

فرماندار ویژه زابل افزود: توسعه بخش کشاورزی به عنوان یکی از موتور های محرک برای توسعه منطقه می تواند ایفای نقش کند و سهم خود را در راستای اجرایی کردن سیاست های اقتصاد مقاومتی ایفا نماید.

وی ادامه داد: در سال های اخیر با توجه به نظر نافذ و مساعد مقام معظم رهبری و دولت طرح ۴۶هزار هکتار از اراضی دشت سیستان نوید آینده ای روشن در بخش کشاورزی منطقه سیستان را می دهد.

معاون استاندار سیستان و و بلوچستان ادامه داد: همچنین از مهمترین اقدامات کارگروه صنعت و تجارت زابل می توان به اخذ تسهیلات جهت راه اندازی و فعالیت ۹ کارگاه تولیدی به مبلغ ۸۸ هزار میلیون ریال اشاره کرد.

گنجی ادامه داد: اقتصاد مقاومتی و اهداف آن باید با جوهر مقاومت پیوند منطقی داشته باشد، در این راستا باید چالش های پیش رو را شناسایی و در دایره ای بزرگتر با عنایت به چالش های اقتصاد تعریف و برای آن برنامه و راه حل ارائه شود.

فرماندار زابل اظهار داشت: وجود عوامل متعدد بر ایجاد فضای منفی برای جذب سرمایه گذاری داخلی و خارجی ، موانع موجود پیش روی تولید ملی و همچنین عدم وجود فضای رقابتی در بخش تولید و توزیع از جمله چالش های پیش روی کارآفرینان است.

وی خاطرنشان کرد: در مسیر تحقق آرمان های والای جمهوری اسلامی ایران، و اصول قانون اساسی سیستان در چشم انداز ۱۴۰۴ جایگاه بخصوصی خواهد داشت.

گنجی بیان داشت: خشکسالی های پیاپی در سیستان ضربات سهمگینی بر پیکره کشاورزی و دامداری در سیستان وارد کرده است، از میان ۷۰ واحد مرغداری تنها ۱۰ واحد تا سال ۹۳ نیمه فعال بوده که در راستای اهداف اقتصاد مقاومتی و پرداخت ۴۰۰ میلیارد ریال تا کنون ۴۸ واحد مرغداری در سطح منطقه مشغول به فعالیت شدند.

وی ادامه داد: با آغاز کار مرغداری ها در کل منطقه سیستان اشتغال ۷۵۰ نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم فراهم شده است.


انتهای پیام/
Share/Save/Bookmark