داخلی آرشيو خبر صفحه 
امتیاز مثبت 
۰
 
مالکیت معنوی در کشور از کمبود قانون رنج می‌برد/ کار جدی اقتصادی در فضای مجازی صورت نمی‌گیرد
کد مطلب: ۶۱۰۷۴
تاریخ انتشار:دوشنبه ۱۳ شهريور ۱۳۹۶ ساعت ۱۳:۵۱
فضای مجازی به دلیل عدم شفافیت در آشکارسازی هویت افراد، به حوزه‌های جدی اقتصادی وارد نمی‌شود و بیشتر در حوزه‌های سرگرمی ترافیک را به خود اختصاص داده است.
مالکیت معنوی در کشور از کمبود قانون رنج می‌برد/ کار جدی اقتصادی در فضای مجازی صورت نمی‌گیرد
به گزارش پایگاه خبری اوشیدا؛  ابوالحسن فیروزآبادی، دبیر شورای عالی فضای مجازی در مراسم رونمایی از سامانه امضای الکترونیک و احراز هویت قوه‌قضائیه با تاکید بر لزوم توجه قوه‌قضاییه به مالکیت معنوی و احراز هویت در فضای مجازی گفت: فضای مجازی مبتنی بر فضای حقیقی است، یعنی اگر فضای حقیقی وجود نداشته باشد فضای مجازی معنا نخواهد داشت و ما در فضای مجازی بدون ابزار نمی‌توانیم با دیگران ارتباط برقرار کنیم.

او ادامه داد: در حوزه حقوقی بهتر است فضای مجازی را ادامه فضای حقیقی بدانیم. این ارتباط در دهه‌های اخیر تبدیل به اتصال شده و افراد چه بخواهند و چه نخواهند به بخشی از این شبکه متصل هستند.


دبیر شورای عالی فضای مجازی گفت:قدرت در فضای مجازی به میکرو پاور بر می‌گردد و بر اساس تعریف قدرت مبتنی بر تغییر رفتار دیگری می‌شود و با تحمیل اراده می‌تواند در این فضا تحت تاثیر قرار دهد.

فیروزآبادی ادامه داد: مواردی که در قوه قضائیه باید در این خصوص مورد توجه قرار گیرد یکی بحث مالکیت معنوی است و دیگری بحث احراز هویت است.
دبیر شورای عالی فضای مجازی افزود: به دلیل این که در فضای مجازی هویت ها مشخص نیست کار جدی اقتصادی در فضای مجازی صورت نمی‌گیرد و باعث می‌شود در حوزه‌های سرگرمی بیشتر از حوزه اقتصادی، ترافیک را به خود اختصاص دهد.

او بیان کرد: بحث مالکیت معنوی در کشور از کمبود قانون رنج می‌برد و باید در این حوزه گام‌های بلندی برداریم. ثروت‌های فکری و معنوی به شدت در حال گسترش است. گوگل، یاهو و ... شرکت هایی هستند که به شدت در زمینه مالکیت‌ها رشد داشته و حدود ۹۰ درصد از داشته‌های آنها در ارتباط با مالکیت معنوی است.
فیروز آبادی گفت: اگر بحث مالکیت معنوی در کشور ما سروسامان نگیرد مانند این است که در یک مسابقه دو ۴۰۰ متر از حریف۲۰۰متر عقبتر باشیم. بنابراین باید در زمینه مالکیت های معنوی به فکر توسعه باشیم. دارایی معنوی درست است که در سند رسمی کشور به رسمیت شناخته می‌شود اما از کمبود قانون رنج می‌برد.
او تاکید کرد:، رفتار ما در شبکه باید اصلاح شود و مطلوب و دلخواه نیست. بخش بزرگی حدود ۳۸درصد در زمینه سرگرمی استفاده می شود. کانال‌های خبری ۱۰درصد و کانالهایی اقتصادی ۳درصد هستند. در حوزه اطلاع رسانی و بانک‌ها اطلاع رسانی ضعف داریم و برای خروج از این اشکال باید نظام‌های زیادی در کشور صورت گیرد.

 انتهای پیام/

Share/Save/Bookmark