داخلی آرشيو خبر صفحه 
امتیاز مثبت 
۰
 
با به ثمر رسیدن محصولات کشاورزی در سیستان؛
بازار دستفروشان داغ شد/انسداد پیاده رو به بهانه امرار معاش
کد مطلب: ۷۰۲۹۰
تاریخ انتشار:يکشنبه ۲۵ خرداد ۱۳۹۹ ساعت ۰۵:۰۰
با آبگیری بخش هایی از تالاب هامون این روزها فروش میوه های فصلی که عمدتا خربزه و هندوانه است رونق بسیاری گرفته ،بسیاری از کشاورزان با حذف دلالان، خود اقدام به فروش این محصولات کشاورزی می کنند.
بازار دستفروشان داغ شد/انسداد پیاده رو به بهانه امرار معاش
به گزارش پایگاه خبری اوشیدا؛ وجود دو دهه خشکسالی و انسداد مرز در شمال سیستان و بلوچستان باعث شده است تا بسیاری از خانواده ها مشاغل اصلی خود را که وابسته به این دو بوده است را از دست بدهند.

کشاورزی مهمترین شغل روستائیان در زابل بود، که پس از خشکسالی طولانی مدت در این منطقه باعث از بین رفتن باغات و مزارع کشاورزی شد.

از طرفی مرز که به عنوان فرصت از آن یاد می شد با احداث دیوار به طور کامل مسدود گشت تا اندک مشاغل بجا مانده پس از خشکسالی در سیستان هم از بین برود.

با این حال مردم صبور شمال سیستان و بلوچستان که اکثراً نیز به دلیل عدم وجود فرصت شغلی بار سفر به سایر استان های کشور بسته بودند با روی آوردن به دست فروشی امرار معاش می کنند.

با آبگیری بخش هایی از تالاب هامون این روزها فروش میوه های فصلی که عمدتا خربزه و هندوانه است رونق بسیاری گرفته ،بسیاری از کشاورزان با حذف دلالان، خود اقدام به فروش این محصولات کشاورزی می کنند.

اما نبود جایگاه مخصوص برای فروش این محصولات باعث شده است تا بسیاری از پیاده رو های شهرستان زابل به تصرف این افراد درآید.

تداوم این روند در روزهای اخیر باعث نارضایتی بسیاری از شهروندان شده است و آنها خواستار ساماندهی دست فروشان از بستر پیاده رو ها هستند.

در همین رابطه یکی از شهروندان شهرستان زابل در گفت و گو با پایگاه خبری اوشیدا گفت: از آنجایی که تعداد دست فروشان در مکان های پر رفت و آمد زیاد شده است ، این افراد نیاز به ساماندهی دارند.

وی افزود: علاوه بر افرادی که در گذشته در پیاده روها بخصوص چهار راه دکترا بساط می کردند، اکنون افراد بسیاری نیز اقدام به فروش محصولات کشاورزی خود می کنند که باعث انسداد کامل مسیر می شوند.

این شهروند سیستانی بیان داشت: بسیاری از مردم مجبورند برای تردد از خیابان ها استفاده کنند چرا که دست فروشان پیاده رو ها را در تصرف خود قرار داده اند و اجازه تردد به شهروندان نمی دهند.






در همین رابطه موسی خمری شهردار شهرستان زابل در گفت و گو با پایگاه خبری اوشیدا گفت: ساماندهی دستفروشان در دستور کار قرار دارد و پس از احداث جایگاه مخصوص آن همه دست فروشان به این مکان منتقل خواهند شد.

وی افزود: علاوه بر این جایگاه مخصوص جمعه بازار نیز در دست احداث است و در مراحل پایانی خود قرار دارد، تا در روزهای جمعه نیز دست فروشان به نظم خاصی اقدام به فروش محصولات خود کنند.

شهردار زابل بیان داشت: بازارچه های مخصوصی نیز برای میوه فروشان و همچنین مرغ پرکنی ها در نظر گرفته شده است که در روزهای آینده این مشکلات از سطح شهر برطرف خواهد شد.






انتهای پیام/
Share/Save/Bookmark