داخلی آرشيو گزارش صفحه 
امتیاز مثبت 
۶
 
اوشیدا از حال و هوای فعالان حوزه اقتصاد مقاومتی در سیستان گزارش می دهد،
گزارشی از کارآفرینان و فعالان حوزه اقتصاد مقاومتی در سیستان/ از ثبت شرکت تولیدی تامین البسه بیمارستان زابل تا تولید کننده اسکاچ ظرفشویی
کد مطلب: ۳۷۶۹۳
تاریخ انتشار:پنجشنبه ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۴ ساعت ۱۴:۴۲
موضوع اقتصاد مقاومتی، تدبیری هوشمندانه از سوی مقام معظم رهبری است که مفهوم مقاوم سازی، بحران زدایی و ترمیم ساختارها و نهادهای فرسوده و ناکارآمد موجود در اقتصاد را در خود دارد.
گزارشی از کارآفرینان و فعالان حوزه اقتصاد مقاومتی در سیستان/ از ثبت شرکت تولیدی تامین البسه بیمارستان زابل تا تولید کننده اسکاچ ظرفشویی
به گزارش پایگاه خبری اوشیدا: موضوع اقتصاد مقاومتی، تدبیری هوشمندانه از سوی مقام معظم رهبری است که مفهوم مقاوم سازی، بحران زدایی و ترمیم ساختارها و نهادهای فرسوده و ناکارآمد موجود در اقتصاد را در خود دارد و از این منظر نهادینه شدن حمایت از تولید ملی در خانواده ها با محوریت زنان باید تبدیل به فرهنگ شود.
نهادینه شدن حمایت از تولید ملی در خانواده ها با محوریت زنان برنامه ریزی، تدبیر و هوشمندی بالایی را می طلبد و به طور طبیعی خانواده ها باید به این امر واقف باشند که مصرف کالای وطنی و حمایت از تولیدات داخل، آخر الامر به پویایی اقتصاد و فعال شدن چرخه ی تولید خواهد انجامید که از پرتو آن، اشتغال ایجاد شده و در نتیجه بیکاری از جامعه رخت بر خواهد بست.

در همین خصوص خبرنگار اوشیدا با تعدادی از کارآفرینان و فعالان حوزه اقتصاد مقاومتی در سیستان گفتگو نموده تا برای جوانان و جویندگان کار و در راستای حمایت از تولید ملی و سرمایه انسانی ارزشمند آن سودمند و تاثیرگذار باشند.

محمد سارانی یکی از تلاشگرانی است که با همت والای خود توانسته با دریافت تسهیلات خوداشتغالی از مهر سال گذشته با خرید 2 هزار قطعه جوجه محلی واحد کوچکی از پرورش مرغ را راه اندازی کرده و پس از هفت ماه تلاش شبانه روزی توانسته مقداری از هزینه تسهیلاتی که در ابتدای کار دریافت کرده بود را ،با فروش جوجه های تبدیل شده به مرغ بدست بیاورد.




سارانی ضمن رضایت و خرسندی از اشتغالی که به همراه مادرش راه اندازی کرده است ،گفت: در ماههای اول مشکلات زیادی بر سر راه کارمان قرار گرفت تا حدی که از انجامش ناامید شدیم ولی دوباره با توکل بر خدا و ادامه کار نتیجه تا اندازه ای رضایت مند شد اما هنوز هم با مشکلاتی روبرو هستیم مثل مشکل فروش مرغ بومی .

وی عمده مشکلات تولید کنندگان مرغ بومی را فروش عنوان کرد و گفت: هر مرغ بومی پرورش یافته بین یک تا ۱.۵ کیلو گرم وزن دارد و هر قطعه آن با قیمت ۱۵ تا ۲۰ هزار تومان فروخته می شود.

این جوان خوب سیستانی علت گران بودن مرغ های بومی را هزینه تغذیه و مدت طولانی پرورش این نوع مرغ (حدود هفت ماه) نسبت به نوع های مختلف دیگر مرغ بیان کرد و از مسوولان مربوطه در خواست کرد نسبت به بازاریابی مرغ های بومی چاره اندیشی کنند.




فاطمه برزو از جمله بانوان سخت کوش سیستانی است که توانسته با حمایت های فرمانداری ویژه زابل و پیگیریها و مشاوره های پایگاه خبری اوشیدا در بحث تولید تشک و لحاف دوزی به موفقیت برسد.

برزو علاقه مندی و کمک به خودکفایی و بهبود امرار معاش خود و تعداد دیگری از بانوان را از دلایل عمده برای روی آوردن به این کار تولیدی دانست.

این فعال حوزه اقتصادی می گوید: چه شرایط فعلی منطقه ایجاب می کند با وجود کم بودن میزان کار دولتی و استخدامی های موجود، هر جوان با استفاده از ظرفیت های محل زندگی خود در آمد زایی برای منطقه خود ایجاد و در حد توان خود به تحقق اقتصاد مقاومتی کمک کند.





این بانوی کارآفرین سیستانی ادامه داد: پس از مدتی فعالیت در این کار تولیدی تصمیم به ثبت شرکتی به منظور تامین البسه بیمارستان زابل گرفتم که در این راه پیگیریهای موثر اوشیدا و شخص فرماندار ویژه زابل نتیجه بخش شد و در حال حاضر با تعدادی از بانوان در کنار هم مشغول به تولید البسه بیمارستان هستیم .

وی ضمن خرسندی از ایجاد اشتغال و منبع درآمد ،افزود: اما مشکلاتی بر سر راه تمامی کارآفرینان قرار داد بویژه مشاغل خانگی وجود دارد که بحث بیمه و از کارافتادگی این قشر زحمت کش جامعه حائز اهمیت است که نیاز به رسیدگی و توجه مسئولین مربوطه دارد.




مهدی میری یکی از جوانان تحصیلکرده سیستانی که در شهرستان زابل و در کارگاه کوچکی در کنار منزلش اقدام به پرورش  قارچ خوراکی نموده است .

این جوان پرتلاش سیستانی می گوید: چند سالی است که بدلیل ارتباط رشته دانشگاهی ام با مباحث کشاورزی سعی کردم در کنار تحصیل ضمن استفاده از تخصص و حرفه ،منبع درآمد زایی نیز برای خانواده ایجاد کنم.



وی ادامه می دهد: بدلیل خشکسالی ،نبود کارخانه و شرایط کسب و کار مناسب تصمیم به راه اندازی و تولید این محصول غذایی در شهرستان کردم که این کار باعث جذب و ایجاد انگیزه برای چندین نفر دیگر شد.




این جوان سخت کوش سیستانی می افزاید: تحصیل و کار کنار هم باعث رشد و ترقی و از طرفی این فرصت را برای جوانان فراهم می کند تا نقش و سهمی در تولید کشور داشته باشند و روزی این کارگاههای تولیدی کوچک تبدیل به کارخانه ها و کارگاههای تولیدی بزرگتر شود که البته این امر در صورتی محقق می شود که توانایهای خودمان را باور داشته باشیم.





مفتح پور فعال دیگر حوزه اقتصاد مقاومتی در سیستان که توانسته با همت و یاری کارگاه کوچک تولید اسکاچ ظرفشویی دایر کند.


وی ضمن ابراز رضایت از این کار تولیدی افزود: وارد شدن در عرصه کارگاهای تولیدی نیازمند حمایت همه جانبه از سوی مسئولین و دیگر شهروندان منطقه است .

مفتح پور ادامه داد: اشتغالزایی و تولید اجناس مورد مصرف خانوادهها مردم را ترغیب به سمت همچین کارگاههای تولیدی می کند ،اما یکی از مشکلات عمده و همیشگی در کارهای تولیدی بحث فروش آن است و در حال حاضر بزرگترین مشکلی که وجود دارد ،عدم حمایت است .

این کارآفرین شهرستان زابل بیان کرد: ما اکنون قدم به سمت تولید برداشتیم و با هر یک از اسکاچ های ظرفشویی که ما تولید می کنیم ،در چرخیدن چرخ های تولید و اقتصاد کشور نقش آفرینی می کنیم و اگر ظرفیت و پتانسل های موجود به ما اجازه می داد می توانیم قدم های بزرگ تر و قابل موثرتری برای کمک به اقتصاد کشور و حمایت از تولید داخلی برداریم.


انتهای پیام/
Share/Save/Bookmark