داخلی آرشيو خبر صفحه 
امتیاز مثبت 
۲
 
در نشست مسئولین بهداشت و درمان ولایت فراه و نیمروز افغانستان و مسئولین منطقه سیستان مطرح شد:
حس نوعدوستی مهم ترین عامل ایجاد گردشگر سلامت/ رهایی از استراتژی غرب با افزایش مشترکات میان ایران و افغانستان
کد مطلب: ۶۲۰۸۳
تاریخ انتشار:پنجشنبه ۲۵ آبان ۱۳۹۶ ساعت ۱۱:۳۴
ریاست صحت عامه ولایت نیمروز گفت: با افزایش مشترکات میان ایران و افغانستان در حقیقت کشور افغانستان از استراتژی غرب رهایی می یابد.
حس نوعدوستی مهم ترین عامل ایجاد گردشگر سلامت/ رهایی از استراتژی غرب با افزایش مشترکات میان ایران و افغانستان
به گزارش پایگاه خبری اوشیدا؛ خسرو یوسف زهی در نشست مسئولین بهداشت و درمان ولایت فراه و نیمروز افغانستان با مسئولین منطقه سیستان که در فرمانداری ویژه زابل برگزار شد، عنوان کرد: کشور دوست ایران در همه عرصه ها، افغانستان را یاری کرده است.

وی افزود: افغانستان در زمینه های مختلف به ویژه سلامت دچار مشکل جدی است چرا که به این مملکت ابرقدرت ها جنگ را تحمیل کرده اند.

یوسف زهی تصریح کرد: مردم ایران می دانند که غربی ها برای افغانستان کار بنیادی نمی کنند در حالی که اگر پول های وارد شده به افغانستان به مردم سپرده می شد به طور حتم تاکنون این کشور ساخته و آباد شده بود.

وی تاکید کرد: از همسایه و هم زبان خود کشور ایران که دارای ۹۹ درصد مشترکات با افغانستان است تقاضای یاری در بخش های مختلف داریم هر چند نظام سیاسی هر دو کشور به وظایف خود عمل می کنند اما می توان از طریق صحت و سلامت نیز به هم نزدیک شد.

یوسف زهی با بیان اینکه با همکاری ایران احتیاجات افغانستان رفع و از استراتژی های غرب نجات پیدا می کند، تصریح کرد: پاکستان و هندوستان از پول افغانستان بهره بسیاری می برند و در این راستا با همکاری ایران به طور حتم هزینه های افغانستان کاهش می یابد و در این راستا هزینه ها در ایران بسیار پایین تر از دیگر کشورهای همسایه است چرا که بیماران افغانی در سایر کشورها مجبور به پرداخت هزینه های اضافی از قبیل مترجم هستند.

وی با عنوان اینکه کیفیت درمان در ایران بالاست، بیان داشت: امضای تفاهم بین ولایت نیمروز و دانشگاه علوم پزشکی زابل را به فال نیک باید گرفت چرا که با اتحاد و همدلی نقشه های شوم دشمنان اسلام بر آب خواهد شد.

ریاست صحت عامه ولایت نیمروز خاطرنشان کرد: فاصله زابل با افغانستان بسیار کوتاه است بنابراین هزینه درمان مردم افغانستان در ایران از این نظر بسیار کاهش خواهد یافت.

وی اظهار داشت: با توجه به نوع دوستی ایران امیدواریم همانند امکانات موجود در ایران در افغانستان نیز ایجاد شود چرا که ایران و افغانستان مسلمان و هم زبان هستند.

در ادامه جلسه فرماندار ویژه زابل گفت: ایجاد گردشگر سلامت همانند تلاش ایران برای بازسازی و تثبیت کشور افغانستان تنها به دلیل حس نوع دوستی، حسن همجواری و اشتراکات دو ملت انجام می شود.

هوشنگ ناظری افزود: جمهوری اسلامی ایران در سخت ترین شرایط در کنار دولت و ملت افغانستان بوده و بر استقرار دولت و نظام برخواسته از رای و اراده مردم تاکید دارد.

فرماندار زابل تاکید کرد: گردشگر سلامت باعث ارتقا سطح ارتباطات دو ملت ایران و افغانستان می شود و این تعامل و همکاری کمک می کند در مقابل دولت های مستکبر که قصد دارند چهره اسلام را زشت و اسلام ستیزی را رواج دهند، مستحکم ظاهر شد.

ناظری با بیان اینکه ایران در سخت ترین شرایط در کنار افغانستان بوده است، ابراز داشت: دستیابی به اهداف مورد نظر دو کشور ایران و افغانستان مستلزم تعامل و همکاری طرفین در تمامی موضوعات مرتبط می باشد و باید در جهت حل مشکلاتی که مانع دستیابی به این اهداف می شود اقدامات لازم را به عمل آورد.

گفتنی است؛ در تفاهم نامه منعقد شده بین وزارت بهداشت و درمان جمهوری اسلامی ایران و وزارت صحت عامه جمهوری اسلامی افغانستان و پیرو بازدید و نشست مشترک مسئولین صحت عامه ولایت نیمروز وفراه با فرماندار و مسئولین دانشگاه علوم پزشکی زابل؛ دانشگاه علوم پزشکی زابل آمادگی خود را برای پذیرش دانشجو از میان براردان و خواهران ولایت فراه افغانستان در مقطع کاردانی وکارشناسی و دکترای حرفه ای و نیزدوره های تکمیلی رشته های مختلف ازبین دانشجویان شاغل به تحصیل در دانشگاههای افغانستان اعلام آمادگی کرد.

دانشگاه علوم پزشکی زابل امادگی خود را برای پذیرش بیماران اورژانسی و غیر اورژانسی از ولایت فراه اعلام می کند همچنین دانشگاه علوم پزشکی زابل آمادگی هر گونه همکاری مشترک در زمینه های پژوهشی و تولید علم با دانش آموختگی ولایت فراه را دارد.

تمامی همکاری های فوق با رعایت شرایط و ضوابط و قوانین مربوطه در کشور های ایران وافغانستان انجام شود و شرکت بهبود سیر سینا به نمایندگی دکتر طلوعی اجازه دارد تا به نمایندگی از سوی طرفین نسبت به تسهیل همکاری های فوق بر اساس تفاهم نامه منعقد اقدام کند.

انتهای پیام/ ف ب
Share/Save/Bookmark