داخلی آرشيو گفتگو صفحه 
امتیاز مثبت 
۱
 
استاندار سيستان و بلوچستان در جلسه بررسي ملاحظات زيست محيطي عنوان کرد؛
تشکیل كارگروه توسعه سواحل مكران هفته آينده به رياست معاون اول رئيس جمهور
کد مطلب: ۳۸۶۴۸
تاریخ انتشار:سه شنبه ۹ تير ۱۳۹۴ ساعت ۱۰:۰۰
جلسه بررسي ملاحظات زيست محيطي طرح هاي عمراني استان با محوريت دو پروژه بزرگ راه آهن و پتروشيمي در استانداري برگزار شد.
تشکیل كارگروه توسعه سواحل مكران هفته آينده به رياست معاون اول رئيس جمهور
به گزارش پایگاه خبری اوشیدا: جلسه بررسي ملاحظات زيست محيطي طرح هاي عمراني استان با محوريت دو پروژه بزرگ راه آهن و پتروشيمي در استانداري سیستان و بلوچستان برگزار شد.

علی اوسط هاشمی استاندار سیستان و بلوچستان در این جلسه اظهار داشت : كارگروه توسعه سواحل مكران هفته آينده به رياست معاون اول رئيس جمهور برگزار مي شود.

استاندار سيستان و بلوچستان ضمن تأكيد بر توسعه استان در چارچوپ سند چشم انداز بیان داشت: آنچه حائز اهميت است توسعه استان در همه ابعاد و در مسير ضرورتهاي ملي و ترقي و پيشرفت كشور است .

وي اضافه كرد: در سند چشم انداز مشخص شده كه كشور چگونه و با چه قد و قواره اي در جهان نشان داده شود .

هاشمي تأكيد كرد: صنعت پتروشيمي از صنايع حساس است و شرايط منطقه نيز به عنوان يك منطقه بكر و خالي به گونه اي است كه نيازمند دقت و بررسي همه جوانب از نظر مخاطرات و مقاومتهاي اجتماعي است .

وي اضافه كرد: در ابتداي ورود به هر فعاليتي بايد در چارچوب قانون ، مطالعه اي كه ضامن اهداف ملي و منطقه اي و بخشي باشد انجام شود.

استاندار تصريح كرد: براي توسعه سواحل مكران بايد يك مشاور استراتژيك انتخاب شود و از مطالعه به صوت بخشي جلوگيري شود .

هاشمي با بيان اينكه در طرح آمايش اين نكته به شكل جدي بايد مورد توجه قرار گيرد كه نه تنها استان بلكه كشورهاي همسايه و آبهاي آزاد نيز بايد در طرح آمايش كاملا ديده شوند .

وي اضافه كرد: نگاه آينده نگرانه در مسير توسعه بايد حاكم باشد و هر توسعه حداقل ۵۰ تا ۷۰ سال آينده و نياز هاي منطبق با زمان را تضمين نمايد .

استاندار صدور هرگونه مجوز براي اجراي پروژهاي عمراني را منوط به انجام مراحل مطالعاتي عنوان كرد و افزود : هيچ گونه مجوز براي اجرا و صدور پروانه هيچ طرحي صادر نمي شود مگر اينكه تمام مراحل مطالعاتي و پيوستهاي لازم اخذشده باشد و اين موضوع به منزله مانع شدن و ايستادن در مقابل طرح نيست بلكه در جهت جاري شدن و تضمين سرمايه سرمايه گذار است .

وي سرعت در مسير اجراي طرح ، زمان بندي مشخص و تعيين بازه زماني براي اجراي طرح ها را مورد تأكيد قرار داد و افزود : پاسخگويي به آورندگان سرمايه و اتخاذ موضع فعال حمايتي در چارچوب قانون بايد مد نظر مسئولين باشد.


انتهای پیام/
Share/Save/Bookmark