داخلی آرشيو خبر صفحه 
امتیاز مثبت 
۲
 
امام جمعه شهر علی اکبر:
شیرین ترین خاطره ام دفن شهدای گمنام در شهر علی اکبر/ داغدار شدن پنج خانواده در جاده زابل به کوه خواجه تلخ ترین خاطره
کد مطلب: ۵۸۲۸۷
تاریخ انتشار:شنبه ۲۸ اسفند ۱۳۹۵ ساعت ۱۱:۱۳
امام جمعه شهر علی اکبر در خصوص تلخ ترین و شیربن ترین خاطرات سال ۱۳۹۵ خود عنوان کرد: تلخ ترین خاطره ام تصادف خونین در جاده زابل به کوه خواجه و داغدار شدن پنج خانواده و شیرین ترین خاطره ام دفن شهدای گمنام در شهر علی اکبر بود.
شیرین ترین خاطره ام دفن شهدای گمنام در شهر علی اکبر/ داغدار شدن پنج خانواده در جاده زابل به کوه خواجه تلخ ترین خاطره
حجه الاسلام و المسلمین مجتبی اشرفیان در گفتگو با خبرنگار اوشیدا ابراز داشت: سال ۱۳۹۵، سال وعده و آزمون بود سالی که به فرمایش مقام معظم رهبری می بایست اقدام و عمل مسئولان را در حوزه اقتصاد مقاومتی که مهمترین چالش و بحران دهه اخیر جنگ اقتصادی است را بررسی کرد و مردم به عملکردها نمره بدهند.

وی افزود: بنده هم وعده های زیادی را از بعضی بزرگواران شنیدم که انتظاربود عملی می شد اما متاسفانه هنوز اقدامی دیده نشده است.

امام جمعه شهر علی اکبر تصریح کرد: شیرین ترین خاطره بنده در سال جاری روز دفن دو شهیدگمنام درشهرعلی اکبر بود که عاشورایی برپابود و مردم فهیم و قدرشناس این خطه بسیار باشکوه از این کبوتران خونین و شاهدان بی ادعا کردند و اشک شوق و غربت باهم صحنه عجیبی خلق کرده بود.

حجه الاسلام اشرفیان بیان داشت: تلخ ترین خاطره ام در این سال داغدارشدن حداقل پنج خانواده درمحور جاده زابل به کوه خواجه بود.

وی در این راستا افزود: جاده زابل به کوه خواجه بسیار نامناسب و قدیمی است که در این راستا بارها به مسئولین امر نسبت به خطر آفرین بودن این جاده تذکر داده شد چرا که همه به این موضوع اذعان دارند اما متاسفانه به دلیل مشکل اعتبار مالی همچنان غیر استاندار است.

امام جمعه شهر علی اکبر بیان داشت: مهمترین مطالبه ام در سال جاری براساس معیارهای قانونی که می تواند سبب رشد منطقه شود استقرار بخشداری وکلانتری در منطقه و ایجاد کارگاه های تولیدی و اشتغالزایی، کوچک سازی تالاب، ایجاد مجتمع توریستی کوه خواجه و رسیدگی به اوضاع معیشتی مردم بود کجای دنیا دیدیدمردم برای نان شب خود از نانوایی قرض کنند بارهاگفتم این مردم زندگی نمی کنند بلکه تنها تلاش می کنند تا زنده بمانند.

حجه الاسلام اشرفیان در ادامه خاطرنشان کرد: در طول ایام سال از نهادها و موسسات خیریه مختلف کمک ها و سبد غذایی بین مردم توزیع کردیم اما اینها مسکن موقت است چرا که درد مردم باید ریشه ای درمان شود بایداشتغالزایی درمنطقه رونق بگیرد.

وی تاکید کرد: باید مسئول درد مردم را از نزدیک احساس کند امامسئولی که محل سکونتش جای دیگری است وارتباطی با مردم ندارد درد مردم رانمی فهمد و آنها را رعیت خود می بیند.

حجه الاسلام اشرفیان همچنین گفت: بزرگترین گره ای که توسط تریبون نمازجمعه از مردم باز شده اصلاح وضعیت آب شرب مردم بود که ازشبکه آب روستایی آب خود را تامین می کردند اما متاسفانه در طول تابستان گاهی اوقات آب به مردم نمی رسید یاشب فقط یکی دوساعتی جیره بندی آب می گرفتند که باپیگیری های انجام شده لوله آب شهری ازچاه نیمه به شهرعلی اکبر انجام شد؛ همچنین استقرار ادارات ثبت احوال، کمیته امداد و بهزیستی از اموری بود که استقرار آنها در شهر، مشکلات زیادی را از مردم شهرعلی اکبر و بخش تیمورآباد برطرف کرد.

وی در پایان گفت: در حال حاضر پیگیر تاسیس حوزه علمیه خواهران وبرادران در شهر هستیم که در این راستا در مجموعه شهرستان هامون هرمکانی که مورد تایید مرکز باشد این حوزه ها تاسیس خواهد شد.

انتهای پیام///
Share/Save/Bookmark