داخلی آرشيو خبر صفحه 
امتیاز مثبت 
۳
 
اوشیدا گزارش می دهد:
کسادی بازار زابل در روزهای پایانی سال/ گرانی و عدم رونق حاصل تدبیر دولتمردان
کد مطلب: ۵۸۰۸۹
تاریخ انتشار:پنجشنبه ۱۹ اسفند ۱۳۹۵ ساعت ۰۷:۳۲
کمتر از دو هفته به آغاز سال نو و ایام عید نوروز باقی مانده و در این راستا انتظار می رود که بازارها در تمام نقاط کشور از رونق خوبی برخوردار باشد.
کسادی بازار زابل در روزهای پایانی سال/ گرانی و عدم رونق حاصل تدبیر دولتمردان
به گزارش پایگاه خبری اوشیدا؛ با اینکه در روزهای پایانی سال قرار داریم اما نه تنها بازار زابل رونق سال قبل خود را ندارد بلکه وضعیت بازار در زابل کساد، سرد و کم رونق است.

بر کسادی بازار زابل عوامل بسیاری دخیل است که در این راستا می توان به کمبود پول در دست مردم و گرانی به عنوان مهم ترین عامل اشاره کرد و دلیل آن را در آن جست.

خبرنگار اوشیدا با حضور در بازار زابل به سراغ اندک مردم حاضر در بازار و کسبه رفته تا با گپ و گفتی با آنان از حال و احوال بازار در آستانه عید نوروز گزارشی تهیه کند.


افزایش قیمت خودسرانه مهم ترین عامل کسادی بازار

سعید یکی از کسانی است که به همراه همسر و فرزندش در بازار زابل در حال بازدید از البسه موجود در مغازه هاست به خبرنگار اوشیدا گفت: متاسفانه امسال هرچه به روزهای آخر سال نزدیکتر می شویم قیمتها نیز به همان میزان افزایش می یابد.

وی با اشاره به افزایش قیمت ها در آخر سال و عدم توجه دولت به این افزایش قیمت های خودسرانه افزود: به دلیل کسادی بازار در طول سال؛ با قرار گرفتن در آستانه سال جدید شماری از کسبه مخواهند کسادی و بی پولی آن را در ایام نوروز جبران کنند چون مردم مجبورند برای عید خرید کنند و این همان چیزی است که هیچ کسی به آن توجه ندارد و در آمارهای دولتی و تورم هم دیده نمی شود.

سعید تصریح کرد: ما قشر کارگر که درآمدهایمان مانند مدیران نیست و همانند آنان پاداش های میلیونی آخرسال نداریم بنابراین سعی میکنیم هزینه ی خود را با تورم تنظیم کنیم به طوری که مثلا امسال عید، بخش زیادی از خریدهایمان را کاهش دادیم و به جای شستن فرش روی آن را شامپو کشیدیم.


درآمدهای اندک مانع از خرید برای عید شده است

یکی دیگر از شهروندان زابلی اظهار داشت: یاد قدیم بخیر که با آغاز اسفند بوی عید و بهار درهمه جا استشمام می شد به طوری که روزها را برای رسیدن به ایام نوروز و تحویل سال نو میشمردیم.

حمید هاشمی به خبرنگار اوشیدا گفت: قناعت مهم ترین شاخصه مردم روزگار قدیم بود به طوری که همه با دل شاد و خوش اقدام به خانه تکانی و خرید عید می کردند و از چشم و هم چشمی خودداری می کردند.

وی ادامه داد: متاسفانه این روزها قیمت اجناس به شدت بالا رفته و به همان میزان از کیفیت آن نیز کاسته شده و این مسئله انتخاب را برای مردم دشوار کرده است.

هاشمی تصریح کرد: درآمدهای اندک در مقابل اجناسی که روز به روز بر گرانی آن ها افزوده می شود سبب دلسردی مردم برای خرید می شود و این موضوع شادی را از دل مردم در دنیای پر از چشم و هم چشمی امروز می گیرد.

وی در پایان گفت: هر ساله این موقع از سال بازار زابل جای سوزن انداختن نبود اما امسال شاهد خلوتی آن هستیم البته در این بین تعویق چندماهه حقوق بعضی ارگان ها دخیل است.

بازار کساد است

یکی از فروشندگان پوشاک نیز گفت: با اینکه تنها چند روز تا آغاز سال نو مانده اما شاهدیم که تعداد مشتریان در بازار به نسبت سال قبل کاخش چشمگیری داشته است.

وی با بیان اینکه، بازار کساد است ابراز داشت: متاسفانه به دلیل کسادی بازار بسیار از کسبه به مرز ورشکستگی رسیده اند اما تنها به دلیل اینکه باید زندگی خانواده خود را بچرخانند و بدهی های خود را بپردازند مجبورند همچنان به این کار خود ادامه دهند.

این فروشنده همچنین گفت: امسال قیمت اجناس همانند سال های قبل بالا رفته اما به دلیل افزایش هزینه های زندگی مردم توان خرید آن چنانی ندارند و ترجیح می دهند به جای اجناس با کیفیت اجناس ارزان خریداری کنند.

وی در پایان گفت: دولت تدبیر و امید نه تنها گره ای از مشکلات جامعه نگشود بلکه با افزایش گرانی، رکود و بیکاری توان زندگی را گرفته است به طوری که امسال عید بسیاری از والدین شرمنده خانواده های خود هستند.

انتهای پیام//
Share/Save/Bookmark