داخلی آرشيو خبر صفحه 
امتیاز مثبت 
۲
 
گفتگوی خواندنی اوشیدا با جوان نخبه سیستانی و بلوچستانی؛
کاهش هزینه ها با اجرای طرح دولت الکترونیک/ مسولان از جوانان دارای ایده حمایت کنند
کد مطلب: ۵۷۴۹۵
تاریخ انتشار:دوشنبه ۲۵ بهمن ۱۳۹۵ ساعت ۰۷:۰۲
اقتصاد مقاومتی واژه ای است که رهبر معظم انقلاب نسبت به اجرایی شدن آن تاکید فراوان دارند تا از طریق آن بتوان مشکلات فعلی در کشور را کاهش و حتی رفع کرد.
کاهش هزینه ها با اجرای طرح دولت الکترونیک/ مسولان از جوانان دارای ایده حمایت کنند
به گزارش پایگاه خبری اوشیدا؛ به منظور تحقق اقتصاد مقاومتی هر فرد باید در حد و اندازه خود در راستای آن گام بردارد تا رشد و شکوفایی در کشور بیش از پیش جلوه گر شود تا دست نیازمان به دیگر کشورها دراز نشود.

مسولان با حمایت خود از نخبگان و جوانان این مرز و بوم می توانند نقش به سزا و ویژه ای در جامعه در راستای اقتصاد مقاومتی بردارند اما در پاره ای موارد شاهد کوتاهی و حتی بی مهری آنان نسبت به کسانی که قصد اجرای آن را دارند هستیم.

محمد قائم بهرک جوان سیستانی و بلوچستانی است که توانسته با اندک امکانات در استانی محروم نرم افزار دولت الکترونیک را طراحی کنداما متاسفانه برای تولید نرم افزار و اجرای آن با بی مهری مسولان مربوطه مواجه شده و نتوانسته آن را به سرانجام برساند.

نرم افزار دولت الکترونیک می تواند ارتباط دهنده دولت با مردم باشد

محمد قائم دانشجوی ۲۲ ساله سیستانی و بلوچستانی به خبرنگار اوشیدا گفت: جهت راه برد اقتصاد مقاومتی و دولت الکترونیک طرح ساخت نرم افزاری جهت ارسال قبوض به مشترکین را ارائه داده ام.

وی انگیزه خود از ارائه این طرح را توجه به فرمایش مقام معظم رهبری در راستای اقتصاد مقاومتی و همدلی و همبستگی بین دولت و ملت و در راهبرد دولت الکترونیک عنوان کرد و گفت: با توجه به این که در هر منزل حداقل یک گوشی هوشمند متصل به اینترنت وجود دارد در این طرح به جای دریافت قبض کاغذی و دریافت پیامک، نرم افزاری ساخته می شود که به شرکت آب، برق ، مخابرات و گاز متصل باشد و از نرم افزار استفاده کنند.

محمد قائم در ادامه به مزایای طرح دولت الکترونیک پرداخت و خاطرنشان کرد: عدم چاپ و مصرف کاغذ، عدم هزینه ارسال پیامک چرا که هر پیامک دارای هزینه هایی است به طوری که برای هرفرد نیز دو صفحه پیام فرستاده می شود، عدم دیر رسیدن قبوض به کاربر، کاهش هزینه ارسال قبوض به مشترکین (اقتصاد مقاومتی)، همگام شدن و رفع نیازهای مردم با توجه به علایقشان با توجه به استفاده از گوشی های هوشمند در بین مردم در جامعه و استفاده از خدمات نوین در پیشبرد دولت الکترونیک از جمله مزایای این طرح به شمار می رود.

محمدقائم در خصوص هزینه های این طرح اظهار داشت: تخمین اولیه جهت ساخت و تولید این نرم افزار با هزینه ی چند ماه پیامک و صدور قبض برابری می کند.

وی بیان داشت: در این نرم افزار می توان بخش های دیگر نیز تعبیه کرد که در این راستا می توان به دریافت و پرداخت عوارض شهرداری بر حسب منطقه های شهرداری و همچنین بخشی همچون ارسال پیام به کاربران به صورت جمعی (همانند پیامک هایی که هر از چندگاهی از سوی ریاست جمهوری به مردم ارسال می شود).

محمد قائم در ادامه ابراز داشت: این نرم افزار می تواند ارتباط دهنده دولت با مردم باشد و همچنین جایگزین پیام کوتاه شود.

پارک فناوری زاهدان ایده طرح دولت الکترونیک را تایید کرد

محمدقائم خاطرنشان کرد: در مرحله ي اول به پارك علم و فناوري زاهدان جهت ارائه ايده خود رفته و طبق صحبت ها و اعلام ايده خود به كارشناسان آن اداره، اعلام داشتند كه اين طرح، طرح موفق و خوبي خواهد بود و اداره ي علم وفناوري استان حمايت خود را از اين طرح به صورت كامل انجام خواهد داد، به شرط اين كه طرح از سوي دولت و ادارات دولتي استفاده كننده از آن همچون وزارت نيرو (اداره آب ، برق)، وزارت اطلاعات و ارتباطات (اداره ي مخابرات ) و وزارت نفت مورد استفاده قرار گیرد.

محمدقائم تصریح کرد: پس از آن با سایت و دفتر ریاست جمهوری ارتباطی برقرار داشتم و بنده خواستار دیدار ریاست جمهوری یا حداقل وزرای مربوط به طرح و یا معاون مربوطه (معاون فناوری اطلاعات ایشان ) را داشتم که در این راستا قصد سفر به پایتخت (بدلیل ترس از سرقت طرح ) داشتم که اعلام شد نیاز نیست به تهران بروم و از طریق وزارت نیرو استان خود هماهنگ کرده و پس از تایید گرفتن طرح را مرحله ای ثبت و شروع کنم.

وی عنوان کرد: بنده اول به اداره ی برق استان سیستان و بلوچستان(توانیر که مسول پخش و چاپ قبوض میباشد) واقع در خیابان دانشگاه مراجعه و پس از صحبت با مدیریت اعلام گشت که اداره ی توانیر چنین نرم افزاری تولیدکرده است و تولید آن در زاهدان توسط خود انفورماتیک سازمان انجام شده است در صورتی که بنده پس از تحقیق متوجه شدم نرم افزاری با حداقل امکاناتی که بنده داشتم تولید و توسط شرکت مهندسی پدید پرداز که هیچ گونه ارتباطی با استان سیستان و بلوچستان نداردکه دارای سرعت تبادل بسیار پایین میباشد و مختص به همین استان میباشد در صورتی که طرح بنده جهت سراسر کشور میتواند استفاده شود.

محمد قائم بیان داشت: پس از آن به اداره ی آبفا استان مراجعه و پس از نامه نگاری های اداری و گرفتن وقت مجددا به این اداره مراجعه و پس از صحبت هایی با مسول فوق (و عدم اطلاع از فناوری های اطلاعاتی) به من گفتند که سنگ بزرگ نشانه ی نزدن است و بنده را به تمسخر گرفته و به واحد دیگری ارجاع دادند.

وی همچنین گفت: پس از ارجاع و منتظر ماندن به مدت طولانی وقت ملاقات دادند و بنده طرح خود را اعلام داشتم اما فرد مذکور مواردی که بنده اعلام می کردم را در مورد بخش های مختلفی که می توان برای این طرح ایجاد کرد به صورت دستی کپی برداری کردند و پس از تمام شدن نوشتنشان اعلام کردند که ما این طرح را خودمان می خواهیم اجرا کنیم و مباحث شما را هم اضافه خواهیم کرد و باز به دلیل عدم اطلاع کافی از فناوری اطلاعات، اینجانب را به مدیریت انفورماتیک سازمان ارجاع دادند و بنده پس از دیدن کپی شدن طرحم با ناراحتی تمام، حتی به انفورماتیک مراجعه نکرده و از آنجا خارج شدم.

محمد قائم در پایان گفت: پس از بازگشت از ادارات مذکور با ناامیدی کامل، به صورت مستقیم فایل نوشتاری این طرح را به واحد ارتباطات با دولت ارسال کردم اما با اینکه، بیشتر از یک ماه از مکاتبات انجام شده گذشته و هیچ خبری نشده است بنابراین دیگر ترجیح می دهم طرح ها و سایر ایده های خود را به دست فراموشی بسپارم.

انتهای پیام//
Share/Save/Bookmark