داخلی آرشيو گزارش صفحه 
امتیاز مثبت 
۴
 
گزارشی از کارآفرین بسیجی که فرصت ها را تبدیل به اشتغال کرد؛
خودباوری و صبر رمز موفقیت کارآفرینی بسیجی سیستانی شد/ خوداشتغالی و خودکفایی پایه های اقتصاد مقاومتی را مستحکم می کند
کد مطلب: ۴۱۰۰۵
تاریخ انتشار:سه شنبه ۳ آذر ۱۳۹۴ ساعت ۱۰:۳۷
مریم آذرنوش یک کارآفرین بسیجی سیستانی که با صبر و پشتکار در بافت گلیم و تابلو فرش فرصت های اشتغالزایی ایجاد کرد.
خودباوری و صبر رمز موفقیت کارآفرینی بسیجی سیستانی شد/ خوداشتغالی و خودکفایی پایه های اقتصاد مقاومتی را مستحکم می کند
به گزارش پایگاه خبری اوشیدا: اقتصاد مقاومتی یک از رویکردهای مورد تاکید مقاوم معظم رهبری است که شرایط امروز کشور به آن نیاز جدی دارد. اهمیت اقتصاد مقاومتی از آنجا ناشی می‌شود که هجمه‌ی دشمنان انقلاب اسلامی برای متوقف کردن روند پیشرفت انقلاب در سال‌های اخیر بیش از هر زمان دیگری بر عرصه‌ی اقتصاد تمرکز یافته است و دشمنان در پی فشار اقتصادی به دنبال این هستند که روند پیشرفت کشور را متوقف نمایند و از طریق دشوار ساختن زندگی اقتصادی برای مردم، اعتماد و دلبستگی آنها را به نظام کاهش دهند و نظام جمهوری اسلامی را از درون به سمت تضعیف و نهایتاً فروپاشی ببرند.

برهمين اساس و در پي اجرايي كردن فرامين مقام معظم رهبري یک بانوی بسیجی سیستانی با اجراي یک طرح اقتصاد مقاومتي در اين شهرستان علاوه بر عملي سازي فرمايشات رهبري بحث اشتغالزايي و توليد و درآمد خود را نيز دو چندان كرده است.

مریم آذرنوش یک بانوی بسیجی سیستانی، فعال در حیطه کارآفرینی و اشتغال زایی است، او آنقدر پشتکار و جدیت داشته است که پس از طی کردن دوره های آموزشی بصورت فشرده در خارج از استان حالا در شهر خود اقدام به بافت گلیم و تابلو فرش و ایجاد فرصت اشتغالزایی برای افراد بیشمار دیگری نموده است و به بیان دیگر قدمی محکم در راستای اجرایی شدن اقتصاد مقاومتی در این زمینه برداشته است.

آذرنوش از آغاز کار خود و وارد شدن به این حرفه می گوید: چون علاقه شدیدی به کارهای هنری و دست ساز داشتم،از سال 91 وارد این حرفه هنری شدم.

این کارآفرینی سیستانی می گوید: هنرهای دستی جذابیت منحصر به فردی را در وجود هنرمند ایجاد می کند و این جذابیت به همراه زیبایی کار مرا به این حرفه وارد کرد.

این بانوی کارآفرین بسیجی افزود: در حال حاضر یک کارگاه کوچک راه اندازی کردم و به علاقمندان به این حرفه آموزش می دهم.




وی بیان کرد: با سپری نمودن دوره های آموزشی توانستم با همراهی همسرم این کارگاه را ایجاد کنم و اکنون بیش از 20 کارآموز دارم که از این طریق برای آنها فرصت شغلی ایجاد شده است.

آذرنوش پشتکار،خودباوری و صبر را از رموز رسیدن به موفقیت دانست و افزود: پشتکار داشتن خیلی مهم است و اینکه صبر داشته باشیم چرا که به موفقیت رسیدن یک شبه حاصل نمی شود.

این کارآفرین بسیجی ادامه داد: در مدت 10 روز به افراد آموزش داده و در صورت تمایل به ایجاد این حرفه وسایل لازم را در اختیار افراد قرار می دهم.

وی بیان کرد: بسیاری از افراد برای تامین هزینه های زندگی به این هنر روی آوردن و الحمدلله ایجاد این کارگاه توانسته مشکلات برخی از خانوادهها را در تامین هزینه های مادی کاهش دهد.
این کارآفرین سیستانی می گوید: تنها از طریق بسیج سازندگی سپاه زابل حمایت شده و تسهیلاتی در رابطه با راه اندازی این کارگاه دریافت نمودم و از هیچ ارگان دیگری حمایت نشدم.

وی ادامه داد: در صورت همکاری و همراهی بیشتر مسئولین و اختصاص تسهیلات به این امر تعداد بیشتری جذب، درآمدها افزایش و در نتیجه فرصت های شغلی بیشتری ایجاد می شود.

آذرنوش گفت: وقتی امکانات و شرایط فراهم شود می‌توان هر کسب و کاری راه‌انداخت اما باید اول تلاش کرد، حوصله به خرج داد و از همه مهم‌‌تر توقع نداشت که ره صد ساله یک شبه طی شود.

این کارآفرین نمونه بسیجی گفت: بانوان زیادی علاقه به این حرفه دارند که در صورت حمایت و ارائه تسهیلات به کارجویان درآمد زایی و خودکفایی برای خانوادهها رقم خواهد زد و از سوی دیگر پایه های اقتصاد مقاومتی و تکیه به توان داخلی کشور مستحکم تر می شود.

این چهره موفق اقتصاد مقاومتی در پایان گفت: با وجود تحریم ها از سوی کشورهای غربی و استکبار می طلبد که شهروندان و کارجویان با ایجاد طرح های خود اشتغالی و خودکفایی اقتصاد مقاومتی نقش موثری در آینده کشور، خانواده، فرزندان و اطرافیان خود داشته باشند.


انتهای پیام/
Share/Save/Bookmark