داخلی آرشيو خبر صفحه 
امتیاز مثبت 
۲
 
گزارش اوشیدا از معضلی به نام نخاله های ساختمانی؛
گسترش بیماری‌های عفونی و رشد حیوانات موذی حاصل انباشت نخاله های ساختمانی/ بدهی های گذشته شهرداری عامل عقب افتادگی شهر زابل
کد مطلب: ۵۹۲۱۳
تاریخ انتشار:سه شنبه ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۶ ساعت ۰۷:۴۳
رشد جمعیت و توسعه روز افزون جوامع بشری نیاز به ساخت و ساز و توسعه اماکن را افزایش داده به طوری که تولید نخاله ساختمانی نیز در این روند غیر قابل انکار است.
گسترش بیماری‌های عفونی و رشد حیوانات موذی حاصل انباشت نخاله های ساختمانی/ بدهی های گذشته شهرداری عامل عقب افتادگی شهر زابل
به گزارش پایگاه خبری اوشیدا؛ مدیریت نخاله ساختمانی از جمله ضروریات مدیریت شهری است که نیازمند آگاهی از چگونگی جمع‌آوری، دفع و بازیافت است.

در حال حاضر رعایت نکردن قانون، کمبود ایستگاه‌های تخلیه پسماند و نبود مراکز بازیافت از عواملی هستند که باعث بروز معضل در حاشیه جاده‌ها شده‌اند.

گسترش بیماری‌های عفونی و رشد حیوانات موذی از قبیل موش و افزایش تجمع سگ‌های ولگرد از جمله مشکلات عمده جمع‌آوری نشدن مطلوب زباله و نخاله ساختمانی در زمین های خالی در شهراست.

عدم ساماندهی و جمع آوری مناسب زباله ها و نخاله های ساختمانی در این محدوده از شهر برای شهروندان مشکلاتی را به وجود آورده است لذا می طلبد تا شهرداری نسبت به زمین های خالی مجاورت منازل مسکونی اقدام جدی صورت دهد تا این زمین ها محل دپو نخاله ها وآشغالها نشود.

برخی شهروندان نخاله های ساختمانی و زباله های خود را در فاصله بسیار کمی از محل زندگی مردم تخلیه می کنند که این امر علاوه بر زشت جلوه دادن سیمای شهر، سلامت و امنیت جانی شهروندان را نیز تهدید می کند.


روزانه دو ماشین نخاله های ساختمانی زابل را جمع آوری می کنند

شهردار زابل عنوان کرد: میزان نخاله ها در فصول تابستان و بهار به دلیل افزایش ساختمان سازی و تعمیر و مرمت شدت بیشتری می گیرد در حالی که در فصل زمستان این مقدار کاهش می یابد.


حمیدرضا نوری در گفت و گو با خبرنگار اوشیدا؛ ابراز کرد: سازمان پسماند دارای دو وظیفه جمع آوری زباله های عفونی با شرایط مخصوص آن و جمع آوری نخاله های ساختمانی می باشد.


وی افزود: پیمانکارانی که مسولیت جمع آوری نخاله ها را برعهده دارند باید در سازمان پسماند ثبت نام کنند و در این راستا سازمان پسماند نیز افراد را مجاب به سپردن وجهی به سازمان می کند، تا پس از برنامه ریزی های لازم نخاله ها جمع آوری شود.

شهردار زابل با بیان اینکه روزانه دو ماشین ویژه جمع آوری نخاله، نخاله ها را در مسیر روستای سنجدی تخلیه می کنند، تصریح کرد: سازمان در زمینه بازیافت نخاله ها هم برنامه ریزی هایی دارد.

وی ادامه داد: حمل نخاله ها برعهده شهرداری نیست و شهروند مجاب به جمع آوری نخاله هاست اما با این حال شهرداری نخاله ها را جمع آوری می کند و سپس در قبوض نوسازی لحاظ می
کند.

شهردار زابل با بیان اینکه نخاله ها برای روستای سنجدی مزاحمت ایجاد نمی کند، افزود: نخاله ها را خارج از مسیر و در نزدیکی رودخانه می ریزیم تا با آمیخته شدن با رطوبت رودخانه گرد و غبار موجود نیز بخوابد.

مردم با پرداخت عوارض نوسازی شهرداری را یاری کنند


شهردار زابل اظهار کرد: مردم با پرداخت به موقع عوارض نوسازی می توانند کمک فراوانی به عمران و آبادانی شهر کنند زیرا ۹۰ درصد عوارض نوسازی صرف عمران
شهر می شود و ۱۰ درصد دیگر نیز صرف هزینه هایی که در جهت اجرای طرح منظور شده می شود.

نوری همچنین گفت: عوارض صرف حقوق و قرض های شهرداری نمی شود بنابراین با پرداخت به موقع عوارض، شهرداری هم می تواند وظایف خود را به درستی انجام دهد.

وی تاکید کرد: بدهی های گذشته شهرداری سبب عقب افتادگی شهر شده اما این بدهی خوشبختانه کم شده و از ۳۰ میلیارد به ۱۵ میلیارد رسیده است.

نوری اضافه کرد: طرح ممیزی املاک یکی از طرح های شهرداری به شمار می رود که باعث می شود هم امور شهر بهتر انجام شود و هم هر دو ماه یک بار قبض نوسازی درب منزل برسد و با این کار مردم هم می توانند راحت تر قبوض خود را پرداخت کنند همچنین با اجرای طرح ممیزی زمین هایی که مال شهرداری است هم شناسایی می شوند.

انتهای پیام///
Share/Save/Bookmark