داخلی آرشيو خبر صفحه اقتصادی
امتیاز مثبت 
۰
 
یک کارشناس اقتصادی:
جهش تولید کلید حل مشکلات اقتصادی است
کد مطلب: ۶۹۷۴۴
تاریخ انتشار:پنجشنبه ۴ ارديبهشت ۱۳۹۹ ساعت ۰۹:۴۳
عبدالرزاق یوسفی نسب با بیان این که تنها کلید راه حل مشکلات اقتصادی کشور افزایش تولید است، گفت: بروکراسی اداری، مانعی در مسیر حمایت از کالای ایرانی خواهد بود.
جهش تولید کلید حل مشکلات اقتصادی است

به گزارش اوشیدا به نقل از پهره ؛ رهبر انقلاب در پیام نوروزی سال۹۹ با تأکید بر اینکه باید با کار ده برابری، تولید به جایی برسد که در زندگی مردم اثر بگذارد شعار سال را «جهش تولید» نامگذاری و خطاب به دست‌اندرکاران تأکید کردند: جوری عمل کنید که با جهش تولید، تغییری محسوس در زندگی مردم به‌وجود آید.

در این راستا یکی از ابزارهای تحقق رسیدن به این هدف برنامه‌ریزی است که بخش‌های مختلف مانند سازمان برنامه، مجلس و مرکز تحقیقات آن، قوه‌قضائیه، مجموعه‌های دانش‌بنیان و گروه‌های پر شمار جوانان، مبتکر و فعال باید در این برنامه‌ریزی‌ها شرکت کنند زیرا جهش در تولید نیازمند فعالیت‌ بخش‌های مختلف کشور اعم از دولت، نهادهای انقلابی، مجلس شورای اسلامی، مجموعه‌های علمی و آحاد ملت می باشد.

عبدالرزاق یوسفی نسب،کارشناس اقتصادی سازمان صنعت، معدن و تجارت ایرانشهر در گفت و گو با خبرنگار ما گفت: مقام معظم رهبری شعار امسال را به جا و شایسته نام گذاری کردند و هدف ایشان افزایش تولیدات داخلی در کشور بوده است.

وی با بیان این که کلید حل مشکلات اقتصادی در افزایش هر چه بیشتر تولیدات کشور است، افزود: تاکیدات مکرر مقام معظم رهبری در راستا تولید، به عنوان موتور محرکه اقتصادی ایران حاکی از بینش عمیقی می باشد که ایشان در مبانی اصول علم اقتصاد دارند.

این کارشناس اقتصادی ادامه داد: تولید ناخالص داخلی، یکی از شاخصه های مهم اقتصادی در سنجیدن میزان قدرت اقتصاد یک کشور و رفاه شهروندان آن است.

وی اضافه کرد: در واقع تولید ناخالص داخلی ارزش پول، کلیه خدمات و کالاهای تولید شده در طول یک سال در داخل مرزهای جغرافیایی یک کشور می باشد.

یوسفی نسب در تکمیل مطلب فوق، تصریح کرد: وقتی تولید ناخالص داخلی را بر حجم جمعیت تقسیم کنیم، متغیری به نام درآمد سرانه تولید ناخالص داخلی به دست می آید، درآمد سرانه یعنی سهم هر نفر از جمعیت یک کشور از میزان تولید آن که اگر به ازای هر فرد درآمد سرانه افزایش یابد، در واقع این روند صعودی نشان دهنده افزایش میزان رفاه اجتماعی و قدرت اقتصادی در آن سرزمین است.

قوانین دست و پا گیر تولید حذف شوند

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: معمولا کشورهای توسعه یافته دارای میزان تولیدات ناخالص داخلی بسیار بالایی می باشند.

وی عنوان کرد: اگر مسئولین در سایه همدلی و همراهی مردم، دانشگاهیان، سرمایه گزاران و صنعتگران برنامه ریزی اصولی میان مدت و بلند مدت را در راستا جهش تولید طراحی و سپس بتوانند نیازمندی های عمده کشور را خصوصا آن دسته از کالاهایی را که باعث خروج ارز از ایران می شود را تولید کنند، با انجام این کار می توانند بسیاری از مشکلات اقتصادی جامعه را حل کرد.

یوسفی نسب با اشاره به این که شرکت های دانش بنیان حلقه اتصال دانشگاه با صنعت می باشند، گفت: اگر این موسسات بتوانند نیازهای جامعه را با راه اندازی خط تولید جدید ایجاد کنند دیگر نیاز به واردات کالا نیست.

وی با اشاره به این که قطع واردات یعنی عدم وابستگی در تامین کالاها از خارج کشور، عنوان کرد: وقتی کالاهای تولیدی در ایران دارای کیفیت بالا و قیمت مناسب باشند و اقدامات فرهنگی لازم در جهت تشویق خانواده ها در راستای استفاده از تولیدات داخلی انجام شود آن گاه زمینه کاهش قاچاق کالا به داخل کشور فراهم شده و این امر سبب پیشرفت روز صنایع داخلی سرزمین ایران می شود.

این کارشناس اقتصادی با بیان این که متاسفانه وجود بروکراسی های فراوان، دست و پاگیر اداری تولید کنندگان و سرمایه گذاران را خسته و مایوس کرده و به جای سرمایه گذاری در ایران راهی کشورهای خارجی می شوند، بیان کرد: دولت باید برای این گونه افراد مشوق ها و حمایت هایی نظیر تسهیلات و زیرساخت های مناسب در نظر بگیرد.

یوسفی نسب در پایان گفت: همچنین دولت باید جهت افزایش جهش تولید، بروکراسی های اداری را حذف کند تا با این کار سرمایه گذاران و تولید کنندگان بیشتری جذب و شاهد افزایش چند برابری تولید در کشور باشیم.

انتهای پیام/

Share/Save/Bookmark