داخلی آرشيو خبر صفحه 
امتیاز مثبت 
۰
 
از شایعه واقعیت؛
شایعه ای که رسانه های بومی در انتشار آن کمک کردند/ کشف سفره های زیر زمینی دروغ بود
کد مطلب: ۶۵۳۲۴
تاریخ انتشار:يکشنبه ۴ آذر ۱۳۹۷ ساعت ۰۸:۱۱
برخی از رسانه های سیستانی نیز که تا کنون چاه آب های ژرف را در منطقه ندیده اند به اشتباه به انتشار این شایعه کمک کردند.
شایعه ای که رسانه های بومی در انتشار آن کمک کردند/ کشف سفره های زیر زمینی دروغ بود
به گزارش پایگاه خبری اوشیدا؛ منطقه سیستان که دارای قدمت 5 هزار ساله است این روزها به دلیل مشکلاتی بسیاری که در آن وجود دارد تیتر یک بسیاری از رسانه ها قرار می گیرد.
در جدیدترین شایعه منتشر شده در این منطقه دستیابی به سفره آبهای زیر زمینی مطرح شده که با آن چیزی که در حال حفاری است بسیار متفاوت به نظر می رسد.
داستان از یک خبرنگار نه چندان مطرح آغاز شد، این خبرنگار فیلم یک چاه آب را در صفحه شخصی خود قرار می دهد که خبر از کشف چاه عجیبی میدهد که آب به ارتفاع 6 متر از آن فوران می کند ؛ در این بین برخی از رسانه های سیستانی نیز که تا کنون چاه آب های ژرف را در منطقه ندیدند به اشتباه به انتشار این کلیپ کمک کردند.
انتشار کلیپ به قدری با سرعت منتشرمی شد که حتی ناطری فرماندار اسبق زابل نیز در صفحه اینستاگرامی خود، به این موضوع واکنش نشان داد .
موضوع آب های ژرف در سیستان کاملا متفاوت از این کلیپ است ، آب های ژرف تا کنون سه هزار متر پیشروی به عمق زمین داشته است، اما به گفته برخی از کارشناسان باید تا عمق 5 هزار متری نیز برسد تا بتوان به بهترین شکل ممکن ، به آب مورد نیاز دسترسی پیدا کرد.
این چاه آب توسط دستگاه های حفر چاه های نفت حفاری می شوند که یک دکل مستقر در شهرستان هامون در حال حفاری این چاه آب است.
بنیانگذار این طرح در منطقه سیستان حبیب الله دهمرده نماینده مردم سیستان در مجلس شورای اسلامیست که با تلاش و همت جهادی توانست این طرح را عملی کند.
در این ارتباط، محمد ارشدی پژوهشگر حوزه آب ، در گفت و گو با ایرنا؛ کشف سفره آب زیرزمینی در سیستان و بلوچستان را یک دروغ بزرگ خواند و افزود: اولا باید دید که چنین راه حل هایی از طرف چه نوع تفکری در جامعه دنبال و طرح می شود و برای آن تلاش می شود.
وی اظهار داشت: باید دید که مساله آب در کشور چگونه مساله ای است و چه نوع نگاهی آن را حل خواهد کرد؟
این پژوهشگر ادامه داد: مساله اصلی ما در آب، یک مساله اجتماعی، سیاسی و انسانی ناظر بر مصرف و تقاضای آب است؛ وجه طرف تقاضا و مصرف آب بقدری افسارگسیخته پیش رفته که بیش از توان سرزمینی ما برای تامین این آب است.

انتهای پیام/
Share/Save/Bookmark