حجتالاسلاموالمسلمین مهدی اربابی در گفتگو با خبرنگار
اوشیدا با تبریک ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار بیان کرد: زینب کبری (س) در روز پنجم جمادیالاولی سال پنجم هجرت، بر شاخه وجود فاطمه (س) جوانه زد و پیامبر اکرم (ص) نام او را زینب نهاد؛ یعنی زینت پدر! محیط خانوادگی او از لحاظ شرف، فضیلت و انسانیت بینظیر بود.
وی افزود: حضرت زینب (س) بهعنوان نگین عترت در دامان پر مهر و آغوش گرم علی و فاطمه پرورش یافت و از جدش رسول خدا (ص) فضایل بیشماری اخذ کرد.
وی با اشاره به شخصیت آن حضرت تصریح کرد: حضرت زینب کبری (س) شخصیتی است که عقل در شناختش درمانده و قلم در نگارش شکوه و صلابتش شکسته است. وی در شرایطی سخت، نمونهای بیبدیل از پرستاری را به تصویر کشید و الگویی ناب برای پرستاران گشت. به حق، روز ولادت او که مظهر لطافت، رحمت، صبر و ازخودگذشتگی است روز پرستار نامیده شده است.
امامجمعه بنجار تأکید کرد: حضرت زینب سلامالله میراثدار عفت فاطمی و اسوه حضور پاک و روشن زن مسلمان در جامعه هستند و بهترین الگوی ایثار و مقاومت هستند که با استواری قلب، شکیبایی، فصاحت بیان، بلاغت کلام، و شجاعت زبانزد خاص و عام بوده و امروز نیز نامش زینتبخش محافل ماست.
وی ادامه داد: حضرت زینب سلامالله در عبادت و بندگی و عفت و پاکدامنی و ولایتمداری و صبر و استقامت و ایثار و فصاحت و بلاغت بینظیر بود و با خطبههای غرّای خود در کوفه و شام، محاسبات یزید را به هم ریخت و به همگان درس ایستادگی و شهامت و شجاعت آموخت.
اربابی با اشاره به صبر زینبی آن حضرت خاطرنشان کرد: صبر در برابر رنجها و توهینها، یکی از خصوصیات بارز حضرت زینب (س) است. توهین و تحقیر گاهی حتی بیشتر از آسیبهای جسمی تأثیر میگذارد؛ بهطوریکه امام خمینی (ره) روزهای سخت تبعید به ترکیه را بهعنوان بدترین تجربیات زندگی خود یاد کردند.
وی تصریح کرد: حضرت زینب سلامالله الگویی کامل برای پرستاری در سختترین شرایط آن هم با حفظ تمام ارزشهای اعتقادی و اسلامی است. پرستاری نهتنها بهانهای برای کنارگذاشتن شئون اسلامی نیست؛ بلکه راهی برای تقرب هر چه بیشتر و سریعتر نزد خدای متعال است