داخلی آرشيو گزارش صفحه اجتماعی
امتیاز مثبت 
۰
 
 رئیس پژوهشگاه زابل مطرح کرد:
حل مشکلات سیستان باتکیه بر متخصصان بومی
کد مطلب: ۷۷۲۷۸
تاریخ انتشار:يکشنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۳ ساعت ۰۰:۵۷
رئیس پژوهشگاه زابل گفت: این پژوهشگاه باهدف دستیابی به اهداف سازمانی و رفع معضلات و مشکلات آمادگی همکاری علمی و پژوهشی با ادارات و دستگاه‌های اجرایی در منطقه سیستان را دارد و حل مشکلات منطقه استفاده از ظرفیت متخصصان بومی است.
حل مشکلات سیستان باتکیه بر متخصصان بومی
به گزارش پایگاه خبری اوشیدا، بابک نصرتی در بازدید خبرنگاران و اصحاب رسانه منطقه سیستان از دستاوردها و اقدامات صورت‌گرفته پژوهشگاه زابل بیان کرد: خبرنگاران با نقش مثبت و ارزنده‌ای که برای تنویر افکار عمومی دارند پویایی وامید آفرینی در جامعه ایجاد می‌کنند.
 
 وی افزود؛ همیشه از نقدهای صحیح و سازنده استقبال می‌کنیم چرا که نقد مشفقانه و علمی باعث رشد و تعالی هر مجموعه می‌شود و اگر در این مسیر خدمتی در راستای اهداف نظام انجام می‌شود، انتظار می‌رود بی‌کم‌وکاست و صادقانه نیز بیان شود.
 
 رئیس پژوهشگاه زابل با بیان اینکه نسخه برون‌رفت مشکلات و توسعه هر منطقه باید در خود آن منطقه و توسط کارشناسان و نیروهای متخصصی که در آن منطقه حضور دارند و مشکلات و معضلات را از نزدیک لمس کرده‌اند نوشته شود افزود: تجربه نشان داده است که طرح و برنامه‌هایی که خارج از دارالولایه سیستان برای رفع مشکلات و رونق اقتصادی و توسعه منطقه نوشته شده است اکثرا نتوانسته آن خروجی و اهداف لازم را محقق کند؛ لذا این پژوهشگاه باهدف دستیابی به اهداف سازمانی و رفع معضلات و مشکلات آمادگی همکاری علمی و پژوهشی با ادارات و دستگاه‌های اجرایی سیستان را دارد.
 
 کمبود اعتبار عامل عدم تکمیل هتل پژوهشگاه
نصرتی با اشاره به اهمیت و نقش پروژه هتل رها شده در مجتمع تحقیقاتی بقیه الاعظم برای کل منطقه سیستان تصریح کرد: این هتل با چشم‌اندازی زیبا دارای ۹۶ اتاق بوده و برای اتمام آن حدود ۳۵ میلیارد تومان بودجه و اعتبار نیاز است که اگر تکمیل شود برای گردشگری منطقه مثمرثمر خواهد بود.
 
 
 رئیس پژوهشگاه زابل ادامه داد: در زمینه پرورش دام‌های بومی منطقه و دیگر برنامه‌های آموزشی و پژوهشی مرتبط با این مجموعه باهدف بهره‌مندی مردم شریف دارالولایه سیستان از تجربیات علمی و به‌روز پژوهشگاه زابل، آمادگی لازم را برای برگزاری کلاس و کارگاه‌های آموزشی داریم.
 
 وی از بهره‌برداری آزمایشگاه و گلخانه کشت گیاهان هیدروپونیک با سازه‌های متناسب با شرایط جوی منطقه سیستان با وسعت حدود ۵ هزار مترمربع تا سال آینده خبر داد و خاطرنشان کرد: موزه تاریخ طبیعی که چندین سال تعطیل شده بود، مجدداً احیا، تکمیل و راه‌اندازی شده است و در اختیار بازدیدکنندگان گرامی قرار گرفته است.

 اعلام آمادگی جهت همکاری با شهرداری‌های سیستان
وی خاطرنشان کرد: پژوهشگاه زابل این ظرفیت را دارد که در بحث فضای سبز با شهرداری‌های منطقه نیز همکاری کند، در حال حاضر بیشترین همکاری با شهرداری زهک صورت می‌گیرد.

رئیس پژوهشگاه زابل ضمن تأکید بر توان ظرفیت‌های علمی و اجرایی موجود در منطقه تصریح کرد: همکاران ما با حضور در منطقه و آزمون و خطای روش‌های گوناگون به شکل میدانی، بهترین راهکارها را در زمینه‌های مختلف پیشنهاد می‌دهند و وظیفه ذاتی پژوهشگاه نیز همین است و پژوهشگاه توان اجرایی یا حاکمیتی ندارد و لازم است دستگاه‌های اجرایی از این ظرفیت استفاده کنند تا دیگر بیت‌المال دچار آزمون و خطاهای متعدد نشود.
 
 شایان‌ذکر است: خبرنگاران حوزه سیستان از طرح‌ها و پروژه‌های عمرانی انجام شده در پژوهشگاه زابل شامل تجهیز مجموعه آزمایشگاه‌های ساختمان مرکزی، بازسازی و بهسازی باغ‌وحش و موزه تاریخ طبیعی مجتمع بقیه الله الاعظم (عج) چاه نیمه، احداث ساختمان کشت بافت و گلخانه هیدروپونیک هوشمند، نهالستان و گیاهان دارویی، احداث مجموعه مولد شترمرغ، مرغداری، تکثیر و پرورش گاو اصیل سیستانی، بازسازی و بهسازی مجتمع گلخانه‌ها و... بازدید به عمل آوردند.
 
 در پایان این مراسم از خبرنگاران و اصحاب رسانه توسط رئیس پژوهشگاه زابل تجلیل به عمل آمد.
Share/Save/Bookmark