به گزارش پایگاه خبری اوشیدا" ایده استفاده از تست های تنفسی برای تشخیص بیماری ها به زمان بقراط بازمی گردد که حدود 400 سال پیش از میلاد مسیح به ارتباط بین بوی بازدم انسان و برخی بیماری ها اشاره کرد.همانطور که برای هر بیماری و مشکلی تست خون وجود دارد تست تنفس نیز می تواند به تشخیص بیماری کمک کند.
به تازگی دانشمندان در دانشگاه هیروشیما، روشی را ابداع کرده اند که میتواند به کمک پزشکان آمده و مشکلات ناشی از خطای پزشکان یا شرایط بد (برای مثال وجود نویز یا صداهای مزاحم در محیط) را کاهش دهد. این سامانهی الکترونیکی همچنین میتواند هر نوع صدای موجود در سامانه تنفسی فرد را با مشکلات و نابهنجاریهای محتمل در آن ارتباط دهد.
این ابزار تشخیصی که در همکاری با دانشگاه فوکوشیما توسعه پیدا کرده است، شامل یک استتوسکوپ الکترونیکی است که در همراهی با یک نرم افزار رایانهای میتواند صدای تنفس شخص را به صورت تصویری در بیاورد. برای ساخت این نرم افزار، دانشمندان میبایست ابتدا بانکی از دادههای مربوط به ۸۷۸ بیمار با بیماری تشخیص داده شده را طبقه بندی میکردند.
این دادهها پس از آن به وسیلهی الگوریتم ریاضی که میزان طول، فرکانس و شدت صدای ناشی از ریهها را تشخیص میداد، مورد تحلیل قرار میگرفت تا بتوان هر یک از دسته بندیها را به بیماری خاصی اختصاص داد.
انتهای پیام/