مجتبی رفیقدوست در گفتگو با خبرنگار
اوشیدا بیان کرد: بهمنظور نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی باهدف حفظ سلامت شهروندان، کارشناسان سلامت محیط شبکه بهداشت و درمان از مراکز تهیه و توزیع و عرضه محصولات غذایی در سطح شهر زهک طی پنج روز بازدید انجام شد.
مدیر شبکه بهداشت و درمان زهک افزود: در همین راستا بیش از ۶۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد و تاریخگذشته از سطح عرضه جمعآوری و وضعیت عرضه و فروش مواد غذایی کنترل و در خصوص رعایت اصول بهداشت مواد غذایی، وضعیت بهداشت ساختمان و ابزار و تجهیزات مورداستفاده، تهیه کارت سلامت و گواهی بهداشت عمومی کارگران و رعایت نظافت مراکز تأکید گردید.
رفیقدوست خاطرنشان کرد: همچنین طی این بازدیدها، جهت مراکز متخلف اخطار بهداشتی صادر و پرونده بهداشتی مراکزی که تاکنون به اخطارهای صادره توجه نکرده و اقدام به رفع نواقص موجود ننمودهاند، را جهت ارجاع به مراجع قضایی در دستور کار قرار دادند.
انتهای خبر/