به گزارش پایگاه خبری اوشیدا: دکتر پیام فرهبخش متخصص تغذیه گفت: استفاده از جوش شیرین در نان میتواند مشکلات متفاوتی اعم از، از بین بردن ویتامینهای گندم و مشکلات گوارشی را برای افراد داشته باشد، به همین دلیل توصیه میشود خمیر مایع جایگزین جوش شیرین شود.
وی افزود: بهترین نوع نان برای افراد چاق و دیابتی نان سبوس دار، سنگک، بربری و نان جو است و استفاده از نان سفید به دلیل سبوس فراوان به خصوص در افرادی که بیماری کلیوی دارند، توصیه نمیشود.
وی ادامه داد: از نگهداری نان در روزنامه و نایلون و یخچال خودداری کنید و برای نگهداری آن بهتر است از فریزر استفاده کنید، چرا که دمای یخچال باعث رشد قارچ و باکتری میشود