محمدعلی دروهی در گفتگو با خبرنگار
اوشیدا بیان کرد: باتوجهبه عدم رعایت مسائل بهداشتی، طبق قانون ماده ۱۳ مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، یک باب رستوران و یک باب خواربارفروشی، توسط بازرسین بهداشت محیط مرکز بهداشت پلمب شد.
وی تصریح کرد: بازرسین بهداشت محیط در منطقه برای ارتقای بهداشت تلاش میکنند و نظارت بازرسین سلامت محیط و کار از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی استمرار دارد و با واحدهای صنفی متخلف مطابق قانون برخورد خواهد شد.
دروهی در ادامه تأکید کرد: در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی بهصورت ۲۴ ساعته میتوانند با سامانه ۱۹۰ تماس بگیرند یا بهصورت حضوری به مرکز بهداشت زابل مراجعه کنند، تا با متخلفان بهداشتی برخورد قانونی شود.
انتهای خبر/