داخلی آرشيو خبر صفحه اقتصادی
امتیاز مثبت 
۰
 
فرماندار تفتان خبر داد:
جریمه ۱۱ میلیارد ریالی برای متخلفان صنفی تفتان
کد مطلب: ۷۸۱۱۶
تاریخ انتشار:سه شنبه ۲۱ اسفند ۱۴۰۳ ساعت ۱۱:۲۸
رماندار تفتان سیستان و بلوچستان گفت: از ابتدای امسال تاکنون افزون بر ۷۰۰ مورد بازرسی از واحدهای صنفی، تولیدی و خدماتی این شهرستان انجام و برای ۳۳ مورد پرونده تخلف تشکیل و متخلفان به پرداخت جریمه ۱۱ میلیارد و ۲۶۲ میلیون ریالی محکوم شدند.
جریمه ۱۱ میلیارد ریالی برای متخلفان صنفی تفتان
به گزارش پایگاه خبری اوشیدا؛ علیرضا شهنوازان در جلسه تنظیم بازار شهرستان بیان کرد: طرح تشدید نظارتی ویژه ماه مبارک رمضان و نوروز سال ۱۴۰۴ از ابتدای اسفندماه آغاز و تا ۲۰ فروردین ماه تداوم دارد.

وی اظهارکرد: در راستای اجرای این طرح، واحدهای خشکشویی، قالیشویی و واحدهای عرضه کالا و خدمات صنفی و خدماتی در جهت ارایه خدمات شایسته به مهمانان نوروزی و شهروندان مورد بازرسی و نظارت قرار می گیرند.

وی بیان کرد: راه اندازی گشت مشترک ویژه ایام پایانی سال و ماه رمضان با هدف مقابله با گرانی و کم فروشی در کنار تأمین کالاهای اساسی مانند، قند، شکر، روغن، برنج، گوشت و نظارت دقیق بر عملکرد واحدهای صنفی در دستور کار قرار دارد.

شهنوازان ادامه داد: نظارت بر کالاهای پرمصرف و برنامه ریزی و احصا مسایل و مشکلات احتمالی در تأمین، حمل و نقل و ذخیره سازی کالا اساسی مورد نیاز آحاد مردم در شهرستان تفتان در اولویت بوده و تعاون روستایی جهت تامین میوه شب عید و سایر اقلام اقدام کند و امور عشایری نیز عاملین فروش را جهت توزیع اقلام و کالاهای ستاد تنظیم بازار فعال کند.

فرماندار تفتان اظهارکرد: شماره تلفن ۱۲۴ سامانه ارتباط مردمی (مرکز جامع مدیریت یکپارچه پاسخگویی، پایش خدمت و دریافت گزارشات تخلفات صنفی و اقتصادی نیز فعال بوده و شهروندان می توانند موارد تخلف حوزه اصناف و بازار را به همین شماره اعلام کنند تا در سریعترین زمان ممکن رسیدگی شود.

فرماندار تفتان گفت: برخورد جدی با فروشگاه‌های متخلف در اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی در این شهرستان صورت می گیرد.

علیرضا شهنوازان بیان کرد: فروش ۱۱ قلم کالای موجود در طرح کالابرگ الکترونیکی در دستور کار بوده و تخلفی رخ دهد، مردم باید آن را به تعزیرات یا سامانه ۱۲۴ گزارش کنند.

شهنوازان تصریح‌ کرد: از آنجایی‌ که این ۱۱ قلم خوراکی از اقلام تنظیم بازار هستند، هر نوع تخلف مانند گران‌ فروشی، کم‌ فروشی و اجبار به خرید کالای خاص توسط فروشنده ممنوع بوده و مردم باید موارد را به تعزیرات یا سامانه ۱۲۴ گزارش دهند تا با این تخلفات به‌صورت قانونی برخورد شود.

شهنوازان افزود: زحمات دولت در اجرای طرح تشویقی نباید با سود جویی برخی اصناف و ایجاد صف‌ها، نادیده گرفته شود.

وی گفت: این طرح به نوعی جبران افزایش قیمت کالاهای اساسی و مصرفی مردم است.

انتهای خبر/
Share/Save/Bookmark